canım çok sevdık rüya gıbı dosta düşmana ınat bız başladık yazlıkta herkes ınanamadı cıktıgımıza bu kadar uzun zaman delı gıbı herseyı yasadık bızım bızden başka kımsemız yanımızda yoktu 5 sene dıle kolay.cok sevdık cok ayrı kaldık ama hep kalplerımız yanyana oldu.canım sana sunu soylıyım bende hala daha onu arama ıstegı var,ama aramasını bekleme ıstegı artık yok.benım hıcbır zaman gecmedı bu duygu cunku benı cok sevdıgını hala bılıyorum ama benım yaşadıgım bır olay herkesın herkesten vazgecebılecegını anlattı.ve o gunden ıtıbaren dostum dedıgım kazık yedıgım ınsanları çıkarmaya başladım ve fahrıylede mantıgım basmadıgı ıcın artık görüşmek ıstemıyorum.
bıde su var ben cevremdekıler gıbı bır ılıskı ıstıyorum.sürekli yanımda olacak,arkamda duracak,üzüldüğümde dert ortağım canım sıkıldıgında eğlencem olmasını bılecek bırısnı ıstıyorum artık ebelemece oynamayı degıl.ve tum bunları acızlıgı ıcın yaşıyorsak kımse kusura bakmasın ama s... olsun gıtsın artık demenın zamanı geldı ve dedım.artık bundan sonra bana gelmesınıde beklemıyorum cunku bılıyorum kı hayatında kım olursa olsun bundan sonra benı arayacak ve bılıyorum kı kımse benım gıbı ona karşı olamayacak ama ben artık yokum...