- 28 Ocak 2008
- 2.109
- 735
- 323
burcu kendıne göre haklısın ama bak canım bızde cok sevdık cok dırendık evlılık farklı bırsey kabul edıyorum ama 5.ci yılımda ben bu lafı söyluyorum bu sekılde olsaydı ben boşanırdım dıyorsam gercekten hersey cok farklı demekki boyle bırsey yok demişsin ama var Allah korumuş iyiki aileler zaamnında karşı çıkmışki bugun ayrıldıgımız ıcın iyiki diyebılıyorum.
ablam 1 yıl flörtün ardından tüm sülalenın karşı çıkması sonucu genede ben sevıyorum dıye evlendı bırbırlerı ıcın ölürlerdi eniştemle şimdi ablamın dediği tek şey var neden ben bıraz daha tanımamışım.hande sakın yapma aynı hataya düşme canım evlılıkte denklık cok önemli bır kavram. denklık olmazsa 1 haftadada boşanırsın hersey bıttı kelımesı kadar basıt degıl zaten gercekten seven ınsanlar bırbırlerını kaybetmekten korkan ınsanlardır.evlılık olsun konu,ilişki olsun ne farkederki.evlılıkte benım çalıştıgım sırkette ılk işe girdiğim zamanlarda şehir dışına iş için gitttiğimizde karısını sevıyor dıye gecınen ne adamların neler yaptıgını gördüm midem bulandı hepsınden sımdı hepsı bayanlara yanımda yakın davrandıgında mıdem kalkıyor hepsınden.eğer evlılık dedıgın colukla coçukla bır ımzayla benı baglayacaksa varsın bağlamasın.benım demek istediğim bunlar.
ve ınan o adam 4 ayda senden vazgeçmişse bu hale gelmişse senın şöyle düşünmen lazım bu adam demekki senı gerçekten sevmemiş ve ınan bana sen 1.ci ayında hatta tanıştıgın gün evlenseydınde bu adam belkı haklısın 4 .cü ayda degıl 4.yılda bu hale gelecektı ve düşün evlı olacaktın aıleler girmiş olacaktı olaya.ne kadar daha fazla acı çekecektın bunları söylemek ıstemem ama gerçek bunlar.senı üzmek istemiyorum lütfen yanlış anlama canım benım.
Canım benim bahsettiğim zaten sevgi değil.
Sevmek evlenmek için tek yada en önemli kriter değil. Olmamalı da.
Benim bahsettiğim kafa yapısı.
4 ayda yada 4 yıl sonra. Vazgeçilir bu da sadece sevgisizlikten değil.
Benim bahsettiğim adam 35 yaşında.
Evliliği aşk üzerine kurmayı düşünecek yaşı çooktaan geçmiş bir yaş bu.
Evlilik içn mantıklı olmak lazım.
Duygular bir yere kadar bence.
Oldu bitti hadi hemen evlenelim değil benim demek istediğim.
Eğer kişiliğin, aile yapın, karakterin uyuyorsa bunu zaman belirleyemez zaten, duygularında varsa yani seviyorsan bence uzatmaya gerek yok diyorum. Engeller vardır yada çözülecek problemler vardır bunlar ayrı. Ama her birbirini seven insan iyi anlaşıyor iyi geçinecek diye de bişey yok..
Neyse. Derin mevzular bunlar.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Ve tüm evlilikleri boşanmaktan korusun:çok üzgünüm: