• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilisinden ayrılıp barısanlar yazabilir mi.. ne kadar sürdü ayrılığınız..

canım eğer kötü ayrılmadıysanız hakaret aldatma vs yoksa her zaman bir şans vardır..

Zaman isteyen erkeklerden pek olumlu sonuc çıkmıyor. Klasik erkek senaryosu yorgunum yordun zamana birakalim..
Kendini yerden yere atarsin, birsuru msj bazen sevgi sözcükleri yazarsin cevap gelmez gelse de buz gibidir cevaplar.. Sinirle, ofkeyle kinini kusarsin karsindaki sen degismezsin der.. Bu boyle surer ta ki adam yeni birini bulmuştur yada hayatindaki seni kapiya koymuştur.

Zaman isteyen erkeklerden pek olumlu sonuc çıkmıyor. Klasik erkek senaryosu yorgunum yordun zamana birakalim..
Kendini yerden yere atarsin, birsuru msj bazen sevgi sözcükleri yazarsin cevap gelmez gelse de buz gibidir cevaplar.. Sinirle, ofkeyle kinini kusarsin karsindaki sen degismezsin der.. Bu boyle surer ta ki adam yeni birini bulmuştur yada hayatindaki seni kapiya koymuştur.
Aynısını yaşadım. Kinimi
öfkemi kustum sonra pişman oldum uzun uzun içli içli özür mesajları yazdım. Görüldü yapmadı ısrarla. cevap verince de net olmayan soğuk cevaplar verdi ve gururum dedi durdu. Bitti de demedi. Ben de en son beni
böyle görmezden gelmesine sinirlenip tekar saydırdım, hakaret ettim yani. Bittirdik. o hakaretle karşılık vermedi ama. Numaramı da silmedi. Bugün tam 7 gün oluyor😥 Sizce hiç mi umut yok bi şekilde dönmez mi bana?😢İlk ilişkimdi bu

canım eğer kötü ayrılmadıysanız hakaret aldatma vs yoksa her zaman bir şans vardır..

Aynısını yaşadım. Kinimi
öfkemi kustum sonra pişman oldum uzun uzun içli içli özür mesajları yazdım. Görüldü yapmadı ısrarla. cevap verince de net olmayan soğuk cevaplar verdi ve gururum dedi durdu. Bitti de demedi. Ben de en son beni
böyle görmezden gelmesine sinirlenip tekar saydırdım, hakaret ettim yani. Bittirdik. o hakaretle karşılık vermedi ama. Numaramı da silmedi. Bugün tam 7 gün oluyor😥Sizce hiç mi umut yok bi şekilde dönmez mi bana?😢İlk ilişkimdi bu

Bakın bir ilişkiyi bitirmek zordur .Bitirdiginiz ilişkinin arkasında durmak da zordur ,ama Bitirdiginiz bu ilişki size zarar veriyorsa dönmeyin ,çekin acınızı kalin tek başınıza ama dönmeyin .Şu an özlediginiz o mu yoksa bir ilişkiye sahip olmak mı bunu belirleyin .Bir de lütfen karsinizdaki insandan herseyiniz olmasını beklemeyin,yani ana baba bacı kardas arkadaş gibi ,alan tanıyın birbirinize .Yani kendinize yetin önce sonra başkasının bir şeyleri olun .

Back
X