• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilisinden ayrılıp barısanlar yazabilir mi.. ne kadar sürdü ayrılığınız..

bende uzun süreli iliskimden ayrıldıgimda boyleydim duzelemem saniyodum bi daha aşık olamam filan. ama birbirimizi ne kadar cok sevsekte bi o kadar yipratiyoduk. 2 yildir görüşmüyorum aklima dahi gelmiyo suan 1 yıldır iliskim var cok cok mutluyum evlilik yolundayiz inşallah :) ama unutuluyo cnm olmuyosa gerçekten yıpratma kendini bazen gerçekten sevgi yetmiyo sadece.

çok berbatım buraya yazmaktan başka çarem kalmadı.. 5 yıldır bir ilişkimiz vardı 2 ay önce bitti ilk defa ayrıldık. 2 ayda anca 1 hafta mesaj atmadan durabıldm . nefretmı kustum bagırdm çağırdm rahat bırakmadım anca 2 haftadır hiç bir şekilde iletişim kurmadım bu çok zor. onun kadar soguk kanlı olamıyorum. hep yanımdaydı herşeyimde benleydi kavgalarımız bitirdi bizi hem çok sevip hem anlaşamayanlardanız yani biliyorum hemen olmuyorsa olmaz anlaşamıyorsan bekleme düzelmez diyecekler var yalnız bir hiç mi hiç ayrılmamıştık ve onsuz olmayı hiç düşünmemiştim. gitmez sandım gitti :( hiç bir şeye inancım yok ne yapacgmı bilmiyorum seven gelir mi hiç onsuz kalmadım ki o da bensiz.. çok anlamsızım çok zor .. var mı ben gibi kös kös evde oturup mala bağlayan.. resmen insanlara sevgim bile bitti herseye herkese gıcık oluyorum kimse kimsenin duygularını anlayamaz tabi ama birileriyle konusmaya ihityacım var..
bi kez ayrilik oldu mu, isin sihri bozuluyo. bi de anlasmazliklar oyle tatli filan degil, tuz biber de degil.. karakter farkliligi, kapasite farkliligi(sen bsy dersin, o bambaska anlar),mantalite ve bakis acisi farkliligi.. bunlar anlasmayi engelliyorsa, zaten ilerisi karanliktir.. itistikce sevgide kalmaz, saygi da, birlik de.. iki rakip gibi olur insanlar en sonunda, alt etme cabasi baslar, kucuk hesaplar baslar ve adice hesaplara donusur.. iyice dusunup suz bakalim, birlesseniz sonunda mutluluk olur mu?

peki bişi sorcam ama sadece meraktan, benim ex burayı okuyorsa yanlış anlamasın yani de arama sorma tamam ama arama arama nereye kadar arama ??

3 ay oldu hala devam ediyor .

çok berbatım buraya yazmaktan başka çarem kalmadı.. 5 yıldır bir ilişkimiz vardı 2 ay önce bitti ilk defa ayrıldık. 2 ayda anca 1 hafta mesaj atmadan durabıldm . nefretmı kustum bagırdm çağırdm rahat bırakmadım anca 2 haftadır hiç bir şekilde iletişim kurmadım bu çok zor. onun kadar soguk kanlı olamıyorum. hep yanımdaydı herşeyimde benleydi kavgalarımız bitirdi bizi hem çok sevip hem anlaşamayanlardanız yani biliyorum hemen olmuyorsa olmaz anlaşamıyorsan bekleme düzelmez diyecekler var yalnız bir hiç mi hiç ayrılmamıştık ve onsuz olmayı hiç düşünmemiştim. gitmez sandım gitti :KK43: hiç bir şeye inancım yok ne yapacgmı bilmiyorum seven gelir mi hiç onsuz kalmadım ki o da bensiz.. çok anlamsızım çok zor .. var mı ben gibi kös kös evde oturup mala bağlayan.. resmen insanlara sevgim bile bitti herseye herkese gıcık oluyorum kimse kimsenin duygularını anlayamaz tabi ama birileriyle konusmaya ihityacım var..
ben de aynı şeyleri yaşadım. 3 ay ayrı kaldık ama ben aradım kahvaltıya çağırdım 6 yılın sonunda hatalarımdan ders aldım. aramıza saygı koydum kavga çıkacağı anda alttan almayı öğrendim.. öğrendim ve onunla mutluyum.. boşver gruru seviyorsan ara gelsin ve sende hatalarından ders al... o sevmiyorsa zaten gelmez sende kafanda soru işareti kalmadan bitirimiş olursun.

bende uzun süreli iliskimden ayrıldıgimda boyleydim duzelemem saniyodum bi daha aşık olamam filan. ama birbirimizi ne kadar cok sevsekte bi o kadar yipratiyoduk. 2 yildir görüşmüyorum aklima dahi gelmiyo suan 1 yıldır iliskim var cok cok mutluyum evlilik yolundayiz inşallah :) ama unutuluyo cnm olmuyosa gerçekten yıpratma kendini bazen gerçekten sevgi yetmiyo sadece.

Yaslariniz kac canim?

ben de aynı şeyleri yaşadım. 3 ay ayrı kaldık ama ben aradım kahvaltıya çağırdım 6 yılın sonunda hatalarımdan ders aldım. aramıza saygı koydum kavga çıkacağı anda alttan almayı öğrendim.. öğrendim ve onunla mutluyum.. boşver gruru seviyorsan ara gelsin ve sende hatalarından ders al... o sevmiyorsa zaten gelmez sende kafanda soru işareti kalmadan bitirimiş olursun.
sadece yalniz kalmak istedgni benim adim atmamla duygularinin degismeyecgni bu duruma kavgalarimla ben getirmisim uzun zaman sonra biriken bir sogumaymis benim istememle pat diye olmuyor sanirim uzun zaman dusunerek benden nasil vazgectiyse uzun zaman sonra da beni sevip sevmedgni anlamasi gerekiyor. ben aylardir kabullenemedgm icin kor gozumle cok aradim hep geri tepti daha da sogudu isyankar tavirlarimdan.. yalniz ven herseyi suzgecten gecirebiliyorum simdi alistim goruyorum gercegi.... canim acimiyor eskisi gibi belki de mutsuzlugumu ona yansitip kendimden uzaklastirma sebebim de oydu.... zamana biraktim bugune kadar caba gosterdiysem yillardir benden daha cok fedakarlik gosterdgni ve bana cok sey kattgni bildigim icin kaybetmek istemedim.. insan duygulari degisebiliyor napalim.. sevmiyorsa sevmiyorun diyecek birisi sadece yorgun ve bensiz olmak istiyor. ha sevmiyorsa gelmez gelmesin napayim hayatta hicbirsey icin kendimi uzemem artik. tecrube oldu hersekilde.. ama barisirsak ben ve o degisecekmiyiz veya iliskmz nasil olur bilmiyorun sadece hala seviyorum en azindan unutmadim... daha 1 ay once biraktim aramayi veya ona ulasmayi.. biraz da sessizlige gomulerek denicem gerisi umrumda degil aralikta dogum gunum... o kadar yilin hatrina kutlamassa zaten yolu acik olsun.. o kadar sogudu icim :) ama insallah bizde senin gibi oluruz hersey daha iyi olur

sadece yalniz kalmak istedgni benim adim atmamla duygularinin degismeyecgni bu duruma kavgalarimla ben getirmisim uzun zaman sonra biriken bir sogumaymis benim istememle pat diye olmuyor sanirim uzun zaman dusunerek benden nasil vazgectiyse uzun zaman sonra da beni sevip sevmedgni anlamasi gerekiyor. ben aylardir kabullenemedgm icin kor gozumle cok aradim hep geri tepti daha da sogudu isyankar tavirlarimdan.. yalniz ven herseyi suzgecten gecirebiliyorum simdi alistim goruyorum gercegi.... canim acimiyor eskisi gibi belki de mutsuzlugumu ona yansitip kendimden uzaklastirma sebebim de oydu.... zamana biraktim bugune kadar caba gosterdiysem yillardir benden daha cok fedakarlik gosterdgni ve bana cok sey kattgni bildigim icin kaybetmek istemedim.. insan duygulari degisebiliyor napalim.. sevmiyorsa sevmiyorun diyecek birisi sadece yorgun ve bensiz olmak istiyor. ha sevmiyorsa gelmez gelmesin napayim hayatta hicbirsey icin kendimi uzemem artik. tecrube oldu hersekilde.. ama barisirsak ben ve o degisecekmiyiz veya iliskmz nasil olur bilmiyorun sadece hala seviyorum en azindan unutmadim... daha 1 ay once biraktim aramayi veya ona ulasmayi.. biraz da sessizlige gomulerek denicem gerisi umrumda degil aralikta dogum gunum... o kadar yilin hatrina kutlamassa zaten yolu acik olsun.. o kadar sogudu icim :) ama insallah bizde senin gibi oluruz hersey daha iyi olur
herşey senin elinde tatlım.. ilişkiyi iyi yapmakta.. hırsları egoları bir kenara atmak lazım sevdiğini olduğu gibi kabulleneceksin :KK52:

Konu temmuzda açılmış Baristiniz mi unuttunuz mu bilmiyorum ama ben kendimden örnek veriyim 16 ay 7/24 birlikte olduğum deli gibi aşk yaşadığımı düşündüğüm bi sevgilim vardı ayrıldık ilk başta sürekli mesaj attım bütün nefretimi kustum sonra özledim aşk dolu özlem dolu mesajlar attım yolunu gozledim sürekli takip ettim sosyal medyadan bu böyle 6 ay sürdü sonra eşimle tanıştım ne kadar saçma olduğunu anladım zaman herseyin ilacı

Back
X