Sevgilisinden ilk zamanlar soguyup sonradan duzelen varmi?

karbeyaz00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
1.057
110
73
İstanbul
Evet kizlar merak ettim.bn 2 bucuk ayda bazi sebeplerden dolayi sogudum.ama.aslinda cok.uyumluyduk bu yuzden birakmak.istemiyorum.duzelme ihtimali varmi?

Evet kizlar merak ettim.bn 2 bucuk ayda bazi sebeplerden dolayi sogudum.ama.aslinda cok.uyumluyduk bu yuzden birakmak.istemiyorum.duzelme ihtimali varmi?

pek ihtimal vermiyorum açıkcası
sırf uyumlu olmak yeterli değil çünki
için de ısınmalı o insana

Soğumak değil de başlarda acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünmedim değil. Şimdi 10 aydır beraberiz, iyi ki o dönem ani kararlar vermemişim

Bir ay sonra bitirdim ilişkiyi, sebepsiz bir soğuma değildi benimki ama. Sonra yalvar yakar devam ettik. 5 senelik birliktelikten sonra yaklaşık 2 yıldır da evliyiz. Kısmetse oluyor.

Soğumanın altında yatan nedenlere göre değişir cevaplar.. (=
Ne oldu da soğukluk hissettiniz (=

Onu cimri sanmistim degilmis soyledim de bunu ona.
Karsimda aglamasi itici geliyr duygusal olsada.
Ve bn haftasonu calisiyorum.o ise yatiyor is bulamiyormus babadan almak.kolay tabi ki durumlari cok iyi degil babasi ogretmen.ve kiraci onlarda.
Cok skti beni uzerime dusup bogdu adeta en yakin.arkadaslarimi kiskanmaya basladi mantiksz sekilde.

Bazen insanın kendinden bile uzaklaştığı zamanlar oluyor. Biz yaklaşık 3 yıldır görüşüyoruz ve kesinlikle soğumak değil de hani kendince böyle boşluğa düştüğü zamanlar olabiliyor insanın. Böyle bir dönemden geçiyorsundur belki?

Bazen insanın kendinden bile uzaklaştığı zamanlar oluyor. Biz yaklaşık 3 yıldır görüşüyoruz ve kesinlikle soğumak değil de hani kendince böyle boşluğa düştüğü zamanlar olabiliyor insanın. Sonra dönüp ona sarılınca o boşluk kocaman bir aşkla doluyor. Böyle bir dönemden geçiyorsundur belki?

Bu saydıklarınız da değişimler yaratırsa normal şekline dönebilir ilişkiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…