Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgilisinden ilk zamanlar soguyup sonradan duzelen varmi?
Bir ay sonra bitirdim ilişkiyi, sebepsiz bir soğuma değildi benimki ama. Sonra yalvar yakar devam ettik. 5 senelik birliktelikten sonra yaklaşık 2 yıldır da evliyiz. Kısmetse oluyor.
Onu cimri sanmistim degilmis soyledim de bunu ona.
Karsimda aglamasi itici geliyr duygusal olsada.
Ve bn haftasonu calisiyorum.o ise yatiyor is bulamiyormus babadan almak.kolay tabi ki durumlari cok iyi degil babasi ogretmen.ve kiraci onlarda.
Cok skti beni uzerime dusup bogdu adeta en yakin.arkadaslarimi kiskanmaya basladi mantiksz sekilde.
Bazen insanın kendinden bile uzaklaştığı zamanlar oluyor. Biz yaklaşık 3 yıldır görüşüyoruz ve kesinlikle soğumak değil de hani kendince böyle boşluğa düştüğü zamanlar olabiliyor insanın. Böyle bir dönemden geçiyorsundur belki?
Bazen insanın kendinden bile uzaklaştığı zamanlar oluyor. Biz yaklaşık 3 yıldır görüşüyoruz ve kesinlikle soğumak değil de hani kendince böyle boşluğa düştüğü zamanlar olabiliyor insanın. Sonra dönüp ona sarılınca o boşluk kocaman bir aşkla doluyor. Böyle bir dönemden geçiyorsundur belki?
Onu cimri sanmistim degilmis soyledim de bunu ona.
Karsimda aglamasi itici geliyr duygusal olsada.
Ve bn haftasonu calisiyorum.o ise yatiyor is bulamiyormus babadan almak.kolay tabi ki durumlari cok iyi degil babasi ogretmen.ve kiraci onlarda.
Cok skti beni uzerime dusup bogdu adeta en yakin.arkadaslarimi kiskanmaya basladi mantiksz sekilde.