Sevgilisinden - Kocasından şüphe duyanlar buyrun Çözüm !

yaowwwwssss

Hayırlısı be Gülüm :)
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
2.279
390
173
Kızlar merhaba

Hepimiz arada sevgililerimizden nişanlımızdan yada kocalarımızdan şüphe duyarız ben bir nebzede olsa şüphelerimizi dindirecek bir şey öğrendim benim işime yaradı.lakin sizinde işinize yarayacağını düşünüp bilgi vermek istedim.

Eşlerinizin sevgililerinizin kısacası erkeklerimizin hattı Turkcell se buyrun takibe

Tek yapmanız gereken çaktırmadan kontrol edeceğimiz numaranın web şifresini öğrenmek gerisi çok kolay

Öncelikle ŞİFRE yazıp "2222" ye gönderin ve gelen şifreyi hemen bi yere kaydedin.

Sonrasında TURKCELL - Bireysel

bu link e tıklayıp yukarda onlıne işlem yazıyor onun hemen altında bireysel yazıyor ona tıklayın
Yeni bir sayfa açılacak oraya numarayı ve şifreyi yazın
Sayfa açılacak
Sonra sırasıyla
TL İşlemleri
Kullanım detayı
Tekrar kullanım detayı ve görüntülemek istediğiniz tarih aralığını yazın

Saniye saniye döküm çıkcaktır.

İnşallah ihtiyacı olan arkadaşların işine yarar

Son düzenleme:
boyle biseye hic ihtiyac duymadim ama bellimi olur bakarsin birgun lazim olur
saol cnm

canım çok saol şimdilik ihtiyacım yok Allah vermesin hiç ama eminim birilerinin işine yarayacaktır tekrar teşekkürler işte kadın dayanışması budur

hattındaki gidişatı örneğin fatura yüksek gelmişse nereleri aradım diye kontrol edebiliyorsun senin dediğin örnekte.ama şunu belirtmek isterim bu sadece turkcell için değil vodafone dada geçerli..

hattındaki gidişatı örneğin fatura yüksek gelmişse nereleri aradım diye kontrol edebiliyorsun senin dediğin örnekte.ama şunu belirtmek isterim bu sadece turkcell için değil vodafone dada geçerli..

Doğrudur ama vadofone hattım yok onu bilmiyordum

Şuanda ihtiyacım yok
Allah'ta ihtiyaç duydurmasın.
Ama ki temkinli bir insan olduğumdan
notumu aldım canım iyiymiş vallahi :)

böyle bir sorgulama yaptığınızda sorguladığınız cep telefonuna bilgi gidiyor kızlar.
ben hep kendi kullanım detaylarıma bakarım faturamı nsıl düşürebilirim diye anlamak için. hani nereleri çok aramışım mesaj kaç tane atmışım vs. her sorguladığımda telefonuma mesaj geliyor "turkcell online işlem merkezinden kullanım detaylarınızı incelediniz" diye. bilginize.

bir insanın özeline izinsiz dalmaktır bence bu. bana yapılsa kıyameti koparırım ve bir daha yapanın yüzüne bakmam.
umarım eşleriniz,sevgililerinz benimle aynı görüşte değildir ya da umarım yakalanmazsınız..

:82:

cnm ben yapıorum ama önemli olan noktası var bunun inceleme yapıldığında telefona msj gelio inceleme yaptınız diye söliyimde ozman öğrenir inceleme yaptığınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…