• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisini terk edip nsan atanlar yardm!

balik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2007
203
6
96
İzmir
arkadaslar kararsız kaldığım bı konu var yardımlarınızı beklıyorum nısanı atan ya da uzun surelı ılışkısıne son verenler toplum ve aılelerı tarafından nasıl tepkı alıyorlar sancılı donemı ne kadarda atlatırlar ve nasıl en kolay bıcımde unuturlar emın olun su an bunlara cok ıhtıyacım var yardım edın!

amann allah kahretsin hepsini ya
laf edip duruyolar başka napcaklar
insanın sinirini bozuyolar.....
elalemin derdi herkesi geriyo nedense

ben yaşayan biri olarak kendimi şanslı hissediyorum.çünkü mükemmel bir ailem var.kendim seçip kendim onların karşısına getirdiğim halde sen nasıl mutluysan öyle yap dediler.bir daha o konuyu açmadılar.dışardak insanlarda bilmeyenler sorduğu için zor oldu açıklama yapmam gerekti.ama onun dışında boşanmadığım için mutluyum.

bosverın kımın ne dıyecegını once kendı mutlulugunuzu dusunun...sonradan pısman olmaktansa sırf baskaları ne dusuncek dıye dogru oldugunu dusundugunuz karardan vazgecmeyın...

nişanlamak ne kadar normal birşeyse nişanı atmak da o kadar normaldir.
ne var ki bunda.
milletin diyeceklerine göre yaşanmaz.
ayrıca nişanı atana emin ol evlenip boşananlardan çok daha iyi bakar bu tip insanlar.
ilerde boşanacağına, şimdiden kurtulmak çok daha mantıklı.
bırak gereksiz insanların gereksiz laflarını, düşünmeye değmezler.

ailenin bir şey diyeceğini sanmam ama karşı taraf biraz laf eder ve sonrada unutulur gider (kimin ne dediğini boşver gitsin)
anlaşamıyorsanız yolun yakınından dönmek en iyisi
hakkında hayırlısı neyse o olsun inş

zararın neresınden dönersen kardır canım..ben 3 yılımı werdım istemeye geldıler istedler 2 hafta sora ayrıldık nısan elbısemı bıle almıstım..bı kaç gun cok uzuldum hayatım karardı..konuşmadım yemedım içmedım..sora yasadıgım sehırden uzaklaşıp ızmıtte bı dersanaeye gıttım sora unıyı kazandım balıkesre gttım orda bı tanemle tanıstım 2 yıla yakşalıooruz..zamanla hersey unutuluoo..ben fazla dayanıklı cıktım gercı..allahtan sabır iste o sana yardım eder..hala soranlar oluyo bana ayrıldıgımı bılmeyenler falan..böle dusunecegımı hiç tahmin etmesdım ama hiç birşey hissettmıyorum ona karşı hala gördugum oluyor kalbım cızlamıoo bıle..zaman herseyın ilaıcymış..zor bır dönemdi atlattım cok sukur..ama gene de allah kimseye yasatmasın..

hepinize cok tesekkur ederım .Ailemden yane bı sorunum yok onu kendım buldum cok uzakta olmasına ragmen benım mutluluğum için tamam dedı aılem ayrılık arıfesınde hıc gormedıgım yuzunu gostermeye basladı bana 4 yılın ardından saskınım sadece soledıklerı ıcımı oylesıne acıtttı kı bı daha nasıl bakarız yuzyuze bılemıyorum sanırım en doğrusu can cekısmesıne ızın vermeden bısıyler yapmak ...Tuhaftır bana butun o sozlerı sınırle soyledıgını ama benı cok sevdıgını benden baskasıyla olamıycanı soluo hala sanırım butun bu olanlardan sonra elalem ne dusunur dıyemıycem umarım en kolay sekılde atlatırım bunları en buuk gercegımdı hayattakı sımdı kocaman bı yalanmıs dıorum kendımı zavallı gıbı hıssedıyorumm

Ben 3 senelik nişanlımdan 1 ay önce ayrıldım. Ben istedım ben seçtım ailem tamam dedi. Davullu zurnalı nişan yaptık önümüzdekı eylülde düğünümüz olacaktı eşyalarımızı almaya başlamıstık. elimize iki kuruş para gecse gidip kuracağimiz yuva için bişiler alioduk =) Kocam olacak derken düğünüm olacak derken ayrılmak zorunda kaldım. Bi ayda 11 kilo verdım elalem çook şey dedi kendı ailem yüzüme yüzüme vurdu bişileri.. Onun ailesini hiç sormayın zaten 2 yüzüğün derdine düştüler hiç yapıcı davranmadılar iyi ki bitti olmadı zaten istemioduk dediler. Bi baktım o bu derken olan bana oluyor. her zaman için ikinci bi şansı hakediyoruz ne olursa olsun. ben o şansı kendıme verdım. Dünyaya bin defa gelmicem ki...İnsan her seyi atlatio, Herseye inat daha sıkı sımsıkı tutunmali hayata...

benım de cok cok uzun surelı ılıskım oldu ve bıtırdık,
cok uzuldum yııkıldım cevrem guzel laflarıyla benı aradan yıllar gecmesıne ragmen yıkmaya calısıp onu sorup hatırlatıyor ama bohca degıl agızları sureklı konusurlar cevap vermıyorum,
yıkmak kolay yapmak zor
gercekten ıyı olacaksa ayrıl
ama affedebılırım olabılır devamı gelebılır dıyorsan devam et
benım kaderımde yokmus ayrılmısım ıyıdır belkı belkı degıl. gelecege baglı bu..
ama cevreyı koyver gıtsın her zaman konusur onlar malzeme cıksın yeter kı .

cem yılmaz dıyor kı ben fılm yapıyorum herkes konusuyor yanlısmıs
ben yapmasam dıycekler mı '' oh o artık fılm yapmıyor cok mutluyuz oh wallahı rahat ettık''
hayır dıycekler yıne ben de yapıyorum dıyor

konusacak bır sey her zaman bulurlar cunku bazen ıyılıgımızı ıstedıklerınden bazen laf olsun bazen de kotulugune , ama hep konusurlar o yuzden bosvercen kolay olmasada hayat bu senın.

canım elalem ne der deme zaten ne gelirse başımıza bu yüzden gelmiyormu????
bi kıyafet giyeceğiz elalem ne der , biraz fazla oynamaya kalksak elalem ne der ayıp sus konuşma
elalem diye diye kendimizi mutsuzluğa itiyoruz arkadaşım biraz da kendimizi düşünmeliyiz başımıza bişey gelse yine karşımıza geçip gülen elalem oluyor....
eğer mutsuz olacağını düşünüyorsan baştan bitmesi en iyisi...

canım yaa senın durumun daha da zormus bosver tatlım hayırlısı buymus dıelımm en kısa zamanda atlatmanı dılıorumm

bende 10 aylık nişanlımdan ayrıldım..nikahımızı da yapmıştık..çeyizim hazırdı..sadece onun doğu görevinin bitmesi kalmıştı..yani 5 ay..ama nişan bozuldu..nişanlanmak için o kadarzor ikna etmiştim ki ailemi..ama onlarr benim hep arkamda oldular..evlenince olacağına şimdi olması daha iyi diye moral verdiler..çevreye gelince lanet olsun onlara daldan dala kondurdular canımı acıtacak hep bişey buldular..allah kimseye böyle acı yaşatmasın..öyle zor ki..içim öyle acıyor ki tarif edemiyorum göz yaşlarıma boğulup kalıyorum..:çok üzgünüm:

evlenip boşanmaktan iydir hiç kafana takma herkes kendi ailesine kızına baksın o laf söleyenlerin kızları dahamı iyi sankii gayet normal bişe nişanlandım diye evleniceksin die bişi yokk

bende 6 aylık sözlümden 1 ay önce ayrıldım..ekimde nişan yaz a temmuzda da düğün olucaktı herşeyimiz hazırdı nişan kıyafetleri nişanın olacağı mekan v.s her şey..hatta düğün için bikaç yer bile bakmıştık....ama ne yazıkki annesi ile aramdaki problemden dolayı ayrılmak istediğini söyledi ve ayrıldı....benim ailem çok onay vermişti bu ilşkiye çok üzüldüler ama herkes bana destek oldu...onları çok seviyorum..iyi ki yanımdalar...ailemin desteğine rağmen berabat bi 1 ay geçirdim...sözlüm beni ne aradı ne sordu oysaki örnek gösterilen bi çifttik biz...çok mutlyduk..ama aramadı.....annesi olucak kadında yüzüğün takının peşine düştü....her gün telefonlar saçma sapan muhabetler...

çok ama çok üzüldüm...herkes e açıklama yapmak niye neden bitti sorularına maruz kalmaktan bıktım.....doğru dürüst işe gidemiyorum canım hiçbişey yapmak istemiyor
kendimi eve kapadım resmen....ağlamaktan bitap düştüm..bi yerden başlamalıyım hayata ama o kadar zor geliyorki...yarın işe gidicem inşallah hayatıma kaldığı yerden devam edicem..bu çok zor bi acı yaşıyan herkese allah sabır versin..ama boşanmaktan çok çok daha iii olduğu kesin.......a.sa.sa.s

ben yaşamadım ama benım annem yaşamış .babamla evlenmeden once bırısı ıle nişanlanmış ve sonra onun kıskançlığı yüzünden ayrılma kararı almış.ev falan düzülmüş düşün canım.
ama annem ben yapamam dıyerek bırakmış sonra babamla tanışmışlar ve babamla yaklaşık 30 yıldır bırbırlerıne tapma derecesınde aşıklar.ama şu var benım kendı teyzem bana annemın nişandan döndüğünü söylemişti.resımlerını göstermışti.bende gidip babama demiştim babam hayatta kıskanç ınsanlar oldukça onlar çok konuşurlar ,başkaları için degıl bız kendımız ıcın yaşıyoruz bunu unutma kızım demişti.gerçektende öyle düşün ki annem evlenelı 30 yıl olmuş 2 tane kzıı var ama hala ınsanlar lafını yapabılıyorlar.şöyle düşün başkaları için yaşayacak kadar,başkaları neder dıye düşünecek kadar gerçekten bu hayat uzun mu?
cevabın hayırsa sende bsylere yenıden başlayabılırsın...

Bende nişanlımdan ayrıldım. 6.5 senelik bir ilişkimiz vardı 1 sene öncede söz ve nişanı bir arada yapmıştık güya geçen yaz evleniyorduk ama onun parasal durumunu ayarlayamaması yüzünden evlenemedik. Zaten ayarlaması mümkün değildi aile desteği hiç olmadığı gibi bide bunun eline bakıyorlardı ben ne zaman nasıl olucak böyle para biriktiremiyosun bide ailene bakıyorsun ne zaman evlenicez diye çıkışsam 6,5 senedir ettiği oyalama sözlerini tekrarlıyordu bide üste işten çıktı benimde canıma artık tak dedi sevgim de azalmıştı çünkü bu ilk değil 6,5 senede biz milyon kez aşağı yukarı aynı sebeplerden kavga edip ayrılıp tekrar barıştık. (beni her defasında kandırıp barışıyorduk tabi ki onu çok sevdiğim için inanıyordum ne dese) Hiç sorunu bitmiyordu ailede 6 kardeşten bi bekar bu ailenin enayisi daha doğrusu herkes anayı babayı bunun üstüne atmış bu onlara bakmaktan bi türlü evlenmeyi beceremedi.Dediğim gibi canıma yetti artık bunun bu tavırları bende ayrıldım yüzüğü atmaya kalktım ama almadı bi türlü ben verdikçe o bana geri verdi çantama koydu fln. o ayrılmayı hiç istemiyor tabi beniçok seviyormuş güya seven adam bunu yaparsa sevmeyen ne yapar bilmem ya neyse şimdi de durmadan arıyor açmıyoum tlf. en kısa zamanda yüzüğü kardeşine göndericem. Artık onun için 1 saatimi bile heba edemem yeterince senelerimi heba ettim zaten onun yüzünden.BÜYÜK SÖZÜME TÖVBE BU İLİŞKİ BENİM İÇİN GERİ DÖNÜŞÜ OLMAKSIZIN BİTMİŞTİR. Ona o kadar hınç doluyum ki arkadaşlar beni bunca sene kandırdı ya ah benim aptal kafam ah senelerimi heba ettim onun yüzünden neyse kafanızı şişirdim kusura bakmayın içimi dökmek istedim size senağlama

nisani attim bende bitiren taraf ben oldugum icin duygusal bir sorun yasamadim ayrica toplumda bir süre sonra unutuyor hem bana ne elalemden onlar konusucak diye istemedigim biriyle evlenicek degilim