• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisini terk edip nsan atanlar yardm!

evet bu konuyu actıgımda o kararsızlık beynımı kemırıyordu sımdı tam 10 ay oldu ayrıyıs arada konusuyor bırbırımısı sevdımısı ıkımısınde hayatında baska hıc kımsenın gırmıycenı soleyıp kapatıos..sunu ıtıraf etmelıyım kı ıyılesıorum dedıgım her an aklımda ..onun artık olmadıgını kabullenmek cok kotu kendını kandırmak cok acı ...zaman zaman keskeler ıcımden cıglık atsa da tum benlıgımle onları susturmaya calısıyorum alısmadım alısmak da ıstemıoorum ...ama barısmayı da dusunmuyorum umarım herkes cok ıyı dusunup doru olduguna ınandıgı kararı verır hepınıze tesekkur edıyorum ıı kı varsınız

canım bir yıl geçmesine rağmen hala soru işaretleri olmamalı kafanda.
ben böyle ciddi ilişkiler bittikten sonra iletişim yollarının açık bırakılmasını gereksiz bulurum. farkındaysan bu farketmesen de sana zarar veriyor...
bir şeyler tükenip bitmiş zaten neden hala konusuyorsun?
önüne bakabilmenin tek yolu hiç bir şekilde haberleşmemek bunu bilmelisin.
bu arada ne demek birbirimizden başka kimse girmeyecek hayatımıza, öyle ise neden ayrıldınız?
kimse için böyle uzun bir zaman algılarını kapatma başkalarına inan sonra üzülen sen olursun...

iyi de sen kafanda bitirmemişssinki artık herkes kenedi hayatına baksın bu ilişki bitmiş sayılmazki sen yanlış yapıosun bence canm

bende 2 ay önce ayrıldım nişanlımdan.çok sevdim.4 sene emek verdim.
onun ailesi yüzünden bitti.oda sahip çıkmadı bana.bizde teli birbirimizi sevdiğimizi söleyerek kapattık en son.yüzğümü göndermedi ömür boyu saklıcam diye.
çok sancılı bir dönemdeyim.geçer diyolar ama pek inanmıyorum.2 aydır görüşmüoz.aramıyor.hiç aramıcak belkide...

KIZLAR BENCE İLİŞKİ BİTTİKTEN SONRA KESİNLİKLE KONUŞMAYIN.. İNSAN DAHA ÇOK YARALANIYOR.. HELEDE SEVİYOR İSEN.. VE TEKRARDAN GERİYE DÖNÜYOSUN.. BİTTİ İSE O KONU ORDA KAPANMALI.. ZATEN BİŞEYLER GERÇEKTEN NORMAL OLSAYDI ZATEN BİTMEZDİ.. BİLİYORUM ÖZLÜYOSUN EN AZINDAN SESİNİ DUYAYIM DİYOSUN AMA YANLIŞ KENDİNİ YARALIYOSUN... KADER DEYİP GERİ ÇEKİLMEYİZ..kaydirigubbakcemile4

haklısınız sanırım ...Ama yıne de ıcımde hala bısıyler kalmıs ona daır ve gecmıo bı turlu ..canım cok yandı sımdıye dek artık bılıoorum kı onun da canı cok acıyor ..ınsan hatalarının bedelını odemelı dıe dusunuoorum ve tamamen ıletısımı kesıyorum tesekkur ederım arkadaslar ...Kimseye hıc bısıy anlatamasken bana verdıgınız destek cok ısıme yaradı öpüyorum hepınızı

kolay desem yalan olur :gitme:
her kafadan bir ses çıkıyor hatta zaman geliyor en yakınındakiler bile bi laf söylüyor.ama çook iyi düşünmek lazım ilerde ayrılacağını düşünüyorsan yani böyle bi ihtimal veriyorsan şimdiden bitmesi daha iyi.

Kesinlikle katılıyorum evlenip boşanmaktansa, nişanı atmak daha iyidir.
Benim durumumu bilen bilir ne farklara rağmen direndim aileme, en sonunda kabul ettirdim.
gözümde bambaşkaydı o ama malesef körmüşüm..
Görüşme dediğim kız arkadaşlarıyla canımlı,cicimli konuşup, sonra ben bişey yapmıyorum ki diyen egosu tavan yapmış adamla evlenip boynuz yiceğime,
elalemin dırdırını çeker hayatıma devam ederim daha iyidir.
Herşeyde bir hayır vardır hem. bırakın milletin lafını, önünüze bakın..

Kafanı karıştırmak istemem ama ablamda atmıştı nişanını çok pişman oldu çok üzüldü çok iyi düşün lütfen sebeplerini gözden geçir Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

Ben de 3.5 senelik bir bereberliği bitirmiştim, aile içinede girmiştik söz yüzükleri takılmıştı. Nişan için konuşmaya geldiklerinin ertesi günü ayrıldık.

Ayrıldıktan en az 2 sene kadar çok gelgitler oldu, kendi aramızda tabi, hatta birgün beni çağırıp herşeyi göze aldım dedi. Meğerse ailesinin haberi yokmuş. Onlara söylediğinde onlar evlatlıktan red etme durumuna gelmişler. Adam bunları bana msn yazıyor ,karşısına alıp konuşmuyor bile. Bir de üstüne ''ailemle alakası yok, o gün yanına geldiğinde ben kendimde değildim, senin anlaman lazımdı'' demişti. Şok olmuştum. Benim 3.5 sene sevdiğim adam bu muydu? Oda derdi senden sonra kimseyle olamam diye. Gerçekten de olamadı. Ama arkasında da duramadı.Çok görüştük uzun süre. Ama bu gelgitler beni ayrılıktan daha çok tüketti. Adam hem arkasında duramıyor hem de canı istedi mi arıyor.

Sana tavsiyem sakın buna izin verme. Madem bitmiş, kesinlikle görüşme. Senden başkası olmayacak gibi boş laflarlada uğraşma. Çok seviyorsa icraatını görelim. Seven adam,adam gibi adam arkasında durur sevdiğinin.

He sonuç ne oldu. Baktım ben benden gidiyorum, sağlığım bozuldu ve yaptıklarından dolayıda artık tükendim, soğudum, 3 sene kadar sonra çektim resti. Kolay olmadı yani.

Şimdiyse bir başkasıyla, canımla evliyim ve mutluyum şükür. Hatırlamıyorum bile , aklımın ucuna ancak mutluysam geliyor, olmadığına binlerce kez şükrediyorum.

Tavsiyem tamamen çıkar hayatından ve kendi hayatına bak. Boş laflarla zaman harcama.