Ben de 3.5 senelik bir bereberliği bitirmiştim, aile içinede girmiştik söz yüzükleri takılmıştı. Nişan için konuşmaya geldiklerinin ertesi günü ayrıldık.
Ayrıldıktan en az 2 sene kadar çok gelgitler oldu, kendi aramızda tabi, hatta birgün beni çağırıp herşeyi göze aldım dedi. Meğerse ailesinin haberi yokmuş. Onlara söylediğinde onlar evlatlıktan red etme durumuna gelmişler. Adam bunları bana msn yazıyor ,karşısına alıp konuşmuyor bile. Bir de üstüne ''ailemle alakası yok, o gün yanına geldiğinde ben kendimde değildim, senin anlaman lazımdı'' demişti. Şok olmuştum. Benim 3.5 sene sevdiğim adam bu muydu? Oda derdi senden sonra kimseyle olamam diye. Gerçekten de olamadı. Ama arkasında da duramadı.Çok görüştük uzun süre. Ama bu gelgitler beni ayrılıktan daha çok tüketti. Adam hem arkasında duramıyor hem de canı istedi mi arıyor.
Sana tavsiyem sakın buna izin verme. Madem bitmiş, kesinlikle görüşme. Senden başkası olmayacak gibi boş laflarlada uğraşma. Çok seviyorsa icraatını görelim. Seven adam,adam gibi adam arkasında durur sevdiğinin.
He sonuç ne oldu. Baktım ben benden gidiyorum, sağlığım bozuldu ve yaptıklarından dolayıda artık tükendim, soğudum, 3 sene kadar sonra çektim resti. Kolay olmadı yani.
Şimdiyse bir başkasıyla, canımla evliyim ve mutluyum şükür. Hatırlamıyorum bile , aklımın ucuna ancak mutluysam geliyor, olmadığına binlerce kez şükrediyorum.
Tavsiyem tamamen çıkar hayatından ve kendi hayatına bak. Boş laflarla zaman harcama.