- 3 Şubat 2009
- 10.242
- 18.196
- 823
- 45
- Konu Sahibi crookshanks
-
Kizlar yaklasik 3 yillik bir iliskim var bunun bir yili askerde gecti iliskimizin 2. Yilinada askere gitti 7 ay once geldi. Gitmeden once evlilik planlari yapiyoduk ama simdi benimle evlenmeyi dusunmedigini soyluyor ama ayni zamanda herseyime karisiyor ben bu celiskiyi cozemiyorum gercek dusuncelerini anlayamiyorum. Onun her dedigini yapamiyorum bazen tamam deyip yapmadigim seyler oluyor bu yuzden cok tartisiyoruz, giyimime cok karisir mesela ailesinde benim gibi giyinen olmadigini soyler. Sizce bu kisinin dusuncesi amaci ne olabilir
Ona bunun sebebini sordugumda kendisine guven vermedigimi ve aramizdaki sorunlari cozemedigimiz icin bu karari aldigini soyluyoe
Onun ailesi bulunmadık hint kumaşımı da uygun olmuycam. Bacım kendi kendine adam gibi adam bul bırak şu haysiyetsiziKafam cok karisik askere gitmeden once gelip annemle bile tanismisti evlilikle ilgili bir suru hayal kuruyoduk simdi neden boyle oldu acaba isteklerine uygun davranmadigim icin ailesine uygun olmadigimi mi dusunuyor
Ben senin düşünceni anlamadım. Seninle evlenmeyi düşünmeyen bir adamı niye hayatında tutuyorsun, ne düşündüğünü niye sorguluyorsun?Kizlar yaklasik 3 yillik bir iliskim var bunun bir yili askerde gecti iliskimizin 2. Yilinada askere gitti 7 ay once geldi. Gitmeden once evlilik planlari yapiyoduk ama simdi benimle evlenmeyi dusunmedigini soyluyor ama ayni zamanda herseyime karisiyor ben bu celiskiyi cozemiyorum gercek dusuncelerini anlayamiyorum. Onun her dedigini yapamiyorum bazen tamam deyip yapmadigim seyler oluyor bu yuzden cok tartisiyoruz, giyimime cok karisir mesela ailesinde benim gibi giyinen olmadigini soyler. Sizce bu kisinin dusuncesi amaci ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?