Sevgilisinin herşeyine karışan ama seninle evlenmeyi duşunmuyorum diyen erkeğin sorunu ya da amaci ?

her dediğini yapmak zorunda olduğunu mu düşünüyorsun

heralde şaka o cümle ah seni seni

Ona bunun sebebini sordugumda kendisine guven vermedigimi ve aramizdaki sorunlari cozemedigimiz icin bu karari aldigini soyluyoe

Yalann bahanee! seni yedekte tutuyo emin ol karşısına biri çıkana kadar idare edecek ya da zaten biri var ama ondan emin olana kadar yine seni bırakmayacak türlü bahanelerle . Bas tekmeyi gitsin

Erkekler duz mantikdir. Bizim gibi degil. Direk soylerler. Evlenmeyecegim dediyse niyeti de sizinle evlenmemektir. Uzatmalari oynuyorsunuz yani. Sizinle vakit geciriyor ama evlenmeyi dusunmuyor. herseyinize karismasina da anlam vermeyin. Benim erkek kardesim de kiz arkadaslarinin giyimine karisiyordu ama hic biriyle evlenmedi. Simdi evli ve karisina hic karismiyor. Umarim anlatabilmisimdir.

sadece alışkanlıksın aile yapı farklılıkları varsa ailesine göre birini bulacak sonra seni bırakacak.açık açık senle evlilik istemiyorum demiş.ay çok gerildim adam niyetini söylemiş uzatmadan ayrıl o bulup evlnir gider sen kalırsın öylece başıma geldi yakın arkadaşımda yaşadı aynısını sen bizim yaptığımız gibi geri dön deme.cahilmişim demek şimdiki aklım olsa dönüp selam vermem ama boşver.aklını kullan

Evlilik hayali kurduğunuz kişi sizinle evlenmek istemiyorsa neden hala berabersiniz , amaç ne ?

Adam meydanı bulmuş at koşturuyor işte, üzerinde hakimiyet kurmuş seni istediği gibi çekiştirip duruyor başka söylenecek söz mü kaldı?

Seninle zamanını oldurup annesinin bulduğu kızla evlenecek bu kadar basit.

Her şeye karışmanın, kısıtlamaların bir sevgi belirtisi olmadığını anladığımız an, bu sorunun cevabını bulmak da basit aslında.
Her şeyine karışıyor, çünkü bu bir güç gösterisi ve kendini böyle tatmin ediyor.
Adam evlenmeyeceğim diyor, siz hala bazı davranışlarından olumlu sonuç çıkarmaya çalışıyorsunuz.
Tavsiyem, böyleleri için ne kendinizi kandırın ne de oyalayın, yol verin gitsin.

Senle ewlenmeyi düşünmüyorum dedi ve hala onla sewgilisin ..açık konuşcam Merakk etme senin gbi saf brini bulmuş ewlenmeden bırakmaz çok kolay kadrrm bu kızı die..

Kafam cok karisik askere gitmeden once gelip annemle bile tanismisti evlilikle ilgili bir suru hayal kuruyoduk simdi neden boyle oldu acaba isteklerine uygun davranmadigim icin ailesine uygun olmadigimi mi dusunuyor
Onun ailesi bulunmadık hint kumaşımı da uygun olmuycam. Bacım kendi kendine adam gibi adam bul bırak şu haysiyetsizi

Ben senin düşünceni anlamadım. Seninle evlenmeyi düşünmeyen bir adamı niye hayatında tutuyorsun, ne düşündüğünü niye sorguluyorsun?

hala sorguluyormusun?
seninle evlenmeyi düşünmüyorum diyen erkekle 1 sn dahi konuşmam ben gönlünü eglendiremem kusura bakmasın!

Seninle evlenmeyi düşünmüyorum diyen adamın, evlenmeyi düşündüğü başka biri vardır... Bu kadar açık ve net... Aç gözünü arkadaşım....

senle evlenmeyi düşünmediğini söyleyen bi adamla hala neden devam ediyorsun?

Bence seni ailesinin giyim ve yasam tarzina uygun bulmadigi icin evlilik dusunmuyordur. Buna bence aile baskisi diyelim Adamin isi gucu yok sevmese deger vermese ne diye seninle giyinle ugrassin ki?

Bende sana bayilmiyorum canim diyip resti cekeceksiniz. Olay bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…