Sevgilisiyle ayrılıp daha sonraki zamanlarda barışan varmı

StayStrong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
167
64
98
Tabi ki herkes bir değil her insan bir sevmez ama merak ettiğim için açıyorum bu başlığı.7 senelik ilişkim bir ay önce bitti çok seviyorum alışkanlığım her şeyimde her şey güzel olacakken bitti kısmet nasip ne olacak kimse bilemez belki kaderimde o vardır geri döner.Kendide ne yaptığını bilmiyor kimseyle konuşmuyor ilişkimiz hakkında neden bittiğini bile anlatmamış bende öyle gariban gibi oturup duruyorum ne yapacağım bilemiyorum rabbime sığındım o görüyor o biliyor halimi sizlere de sormak fikrinizi almak istiyorum.Çünkü biliyorum beni nasıl sevdiğini sinirle sevmediğini söylese bile biliyorum.

Tabiiki var, bolca ama bir kere ayrılıp barıştın mı ilişki folloş oluyor ve sonu gelmiyor. Sonu gelen vardır elbet ama kendi tecrübem ve etrafımdaki insanlara bakınca o ilişkinin iflah olmadığını görüyorum. Moralini bozmak değil amacım ama ayrılığa kadar gelen ilişkiden beklentini yüksek tutma, bir kez ayrılmayı göze alan hep alır. Sağlıklı olan yeni ilişkilerdir..

Ayrılıp barışan çoktur ta
Sinirle bile olsa seni sevmiyorum dediyse dönse bile sen bitir
Çocuk oyuncağı değil bu işler, 7 yılınız olmuş gidebilir de hatrı saygıyı yitirmeden gitseymiş
Açıklama bile yapmayan adamı bekleme bence

Geri dönse kabul edecek misin seni sevmiyorum diyen adamı? Sinirle söylenmiş olsa da nasıl inanıp güveneceksin tekrar.

Bir ilişkiyi bitirip tekrar başladığım oldu, ama yine de dikiş tutmadı en sonunda ayrıldık.

:mad:Valla oluyo mu öyle o_O valla düzelse razıyım ben şimdidden özledim

Esimle ilk tanistigimizda üniversite zamaniydi ve o hayata eğlence olarak bakıyordu bi kaç zaman takıldık ve o kendini ciddi bir ilişkiye hazır görmedi..Tek kelime etmeden bitirdik. .
4 ay sonra kendisi dayanamadi ve şans istedi..5 sene çıktık. .
Şuan evleneli 4 sene bitti ve bir oğlumuz var;)
Nasipte varsa olur..

ALLAH bilir ya onu nasibim yapsın tek isteğim onca yaşanmışlığımız var çok üzülüyorum nasip nasip işte

Ayrılıp barışanlar varda ,
İlişki eski haline döner mi o var.

Hiç bir ayrılık sebepsiz değildir.
Açıklamış da aslında.
Sinirle ya da sakince farketmez adam sevmediğini söylemiş.
Yetmez mi?

Eşimle 9 sene çıktık evlendik. arada 6 ay kadar ayrı kalmıştık bir zaman. İlişkimiz rezaletti sürekli kavga ediyorduk, düzelmez gibiydi. Hatta barışmamız bile zordu, barışsanız bile hayır gelmez diyorlardı. Kesin bitir vs..
6 ay ayrı kaldıktan sonra barıştık, herşey düzelmişti, iyi ki barışmışız, o ayrılık çok şey öğretti evlendik, kızımız var :KK9:
Yani her ilişki farklıdır, kural yoktur kesinlikle.

bende çok ders çıkarttım benim yüzümden oldu zaten keşke görebilseydi değiştiğimi keşke ama bekliyorum ne yapayım ALLAH büyük nasip eder inşallah bize de o günleri hayallerimizi yaşatmayı gösterir inşallah rabbim

Beni de terkeden sevgilim geri dönmüştü barıştık vs ama dikiş tutmadı. Sonra kabul ettiğim için çok pişman oldum. Gidenin yüzüne bakmamak lazım aslında. Tabi her ilişkide koşullar farklıdır illa ki; geri dönebilir dönmeyebilir. Ama burda yapmamak gereken o döner diye umut bağlamak beklemek. Çok yıpratıcı oluyor. Aklınızdan çıkarmaya çalışın; yoksa bu ' ya dönerse'ler ayları götürüyor hayatınızdan...

Tam 300 bin kez ayrıldık barıştık. Ama aynı tadı vermiyor
İlk zaman sizin yazdığınız gibi sevmiyorum dese hayır seviyor yalan söylüyor oluyor
7 yıl olmuş zorlasanız tur bindireceksiniz ilişkiye. Demek ki bitmiş bazı şeyler.
Sevgi tek başına yetmez arkadaşım

Back
X