sevgilisiyle beraber uyumus uyanmıs olan arkadaslar

:14::14::14::14: Malesef yaşamadım. Ama eminim ki olağanüstü bir şeydir sevdiğinle uyumak.

kasımın onunda buraya gelecek oteli çift kişilik ayırttık bakalım ben de çoookkk heyecanla bekliyorum nasıl geçecek 3 akşam diye. ama emin olduğum bişey var, o dönünce burada günler iyice çakilmez olacakk!! :2: :5: 1 buçuk ay sonra da ben gelicem yanına ama, bunu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum :) :10:

Eminim çok güzel bir duygudur.
Ama bana yaşamak nasip olmadı.
İnşallah bir gün olur.
Eski sevgilime gelince, biz onla aynı yatağın içine gircez de, bütün bi gece bizim olcakta beni uyutcak???
Aman sabahlar olmasın mantığındaki bir erkekse , ne mümkün göğsünde uyumak ! :5: :14:

insanın sevdiğiyle uyuması ve güne onunla uyanması çok güzel ve insana huzur veren bi duygu:16:

Yaşanılması gereken bir duygu anlatılır gb değil ama her şeye değer.... Seni çok seviyorum Çavuşum:72::72::72:

herkes milletin namusunu sorgulamaya ne meraklı. unutmayın herkesin çoluğu çocuğu kız kardeşi var. kınadıklarınız başınıza gelmesin sonra...ben kendimi bilirim. diğerlerinden bana ne.

tek huzur bulduğum onun göğsünde uyumak tüm sıkıntılarımı unutturuyor...ben onun göğsünde uyurken onunda beni sarması yetio bana

ne güzel yazmışsın arkadaşım. ahh ahh onun göğsünde uyurken bana sarılması yokmu. o bana yetiyo yaa :16::16: onun yanındakeyken hep huzrluyum mutluyumm :69::69: cok seviyorum ya ben aşkımı :69: :69:

ne güzel yazmışsın arkadaşım. ahh ahh onun göğsünde uyurken bana sarılması yokmu. o bana yetiyo yaa :16::16: onun yanındakeyken hep huzrluyum mutluyumm :69::69: cok seviyorum ya ben aşkımı :69: :69:

yaşayan anlar yaşamayan içinde kalanda laf atar canım bizi kötüleyenlerde var ...umrumda deiller sadece onlara üzülüyorum ben daha şanslı hissediyorum kendimi :1::1::1:

Yazık....aşkı hissedemeyen aşkı tanımadan hayatı geçirecek ,yaşamını başkalarının değerlendirmesine göre yaşayacak,evlendiğinde ya vagininusmus ya cinsel soğukluk ya da cinselliği bie görev gibi yaşayacak olan bir kadın profili....Üzüldüm bu arkadaşa...

hay ağzına sağlık :52::52::52:

herkes milletin namusunu sorgulamaya ne meraklı. unutmayın herkesin çoluğu çocuğu kız kardeşi var. kınadıklarınız başınıza gelmesin sonra...ben kendimi bilirim. diğerlerinden bana ne.

ya şu kelimeyi şurda kullanmak istemiyorum ama CAHİL insana anlatamazsın ki ...karakedi arkadaşım çok haklısın canım benim

Back
X