sevgilisiyle beraber uyumus uyanmıs olan arkadaslar

yanımda kimseyle yatamazdım ben ama onunla bi koltuğa sığardım..

Çok farklı.. Hele ki birbirini koşulsuz seviyorsan. Her hareketini izler ezberlersin. Aşkım diye ağlayarak uyandığını bilirim, beni bulmaya çalışıp bulamadığı bir kabus görmüştü o gün.. Beni bırakma sakın diye ağlayan bir erkek ve karşınızda ta içinize bakıyor.. Gözyaşlarını silmiş, güzel gözlerinden öpmüştüm.. Özeldi çok özeldi.. Az değil onunla koca bir sene geçirdim hiç sıkılmadan. Mutfağa bile beraber giderdik o derece ayrılamazdım. O da hiç şikayet etmez gelir yanımda beni izlerdi..

Mesela o benim nasıl uyuduğumu, uykumdan kaç saat sonra rahat uyanabileceğimi bilmez. Ama ben bilirim onunkini. Uykuya daldığından 1 saat sonra imkanı yok uyandıramazsın ne yaparsan yap, fakat 2 saat sonra dokunduğun an uyanır.. Ben ondan sonra uyurdum hep nefesini dinler öyle uyurdum. O da benden erken kalkardı. Kalkıp karşıya oturur sigara içer beni izlerdi. Ben uyurken küçük notlar yazar saklardı her yere.. Uyandığımda kızardım neden izliyorsun korkuyorum diye :) keşke kızmasaydım.. Umarım herkes bu mutluluğu en önemlisi bu huzuru yaşar.. Sevdiğin insanla uyuduğunda ruhlarınız bir olur uykunuzda..

Back