Sevgilisiyle küs olanlar kulübü

Kololove

H'erseyin farklı ♥
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
1.305
0
106
Burada sevgilisiyle küs olup,şu an konuşmayanlar olarak toplanalım mı? :52:
Tabiii mutlu sonla bitsin hepsi barışalım. :ssz:
Biz bi kaç saattir küsüz,konuşmuyoruz. Birbirimize anlatırız hem sinirimizi boşaltırız kızlar.
Sonrasında barışınca da barışma haberlerimizi veririz. :37:
Tuhaf ama sevdim bu fikri.... :8:

Son düzenleme:
bizimki pek küslük deil ama para olmadıgı için bir sure gorusmeyecegız toparlandıgımızda bende haber werırım kızlar:1::31:

İyi haberlerini bekliyoruz canım. :16: Farklı şehirlerdesiniz heralde.. Bizde öyle. :ssz:

canım bız aynı sehırdeyız aslında ama bayagı bı mesafe var aramızda.
maddi olarak darda ve parası yokken gorusmek ıstemıyor moralı bozuk oluyor otobuse bınerım dıyorum olmaz dıyor benzın alıcak parası yok
2 3 ay oncede depresyondaydı maddıyat yuzunden cok kırıcı konusmalar yapmıstı bana ve ayrılmıstık
tekrar gorusmeye basladım iyi mi yaptım bilmıyorum ama yıne o gunler gelıyor sankı yıne parasızlık offfff:50:

canım bız aynı sehırdeyız aslında ama bayagı bı mesafe var aramızda.
maddi olarak darda ve parası yokken gorusmek ıstemıyor moralı bozuk oluyor otobuse bınerım dıyorum olmaz dıyor benzın alıcak parası yok
2 3 ay oncede depresyondaydı maddıyat yuzunden cok kırıcı konusmalar yapmıstı bana ve ayrılmıstık
tekrar gorusmeye basladım iyi mi yaptım bilmıyorum ama yıne o gunler gelıyor sankı yıne parasızlık offfff:50:

Ayy canım kıyamam. Ama her insanın sıkışık olduğu durumlar olabilir neden otobüse binmeni istemiyor ki?
Neyse Allah kolaylık versin. Benim sevgilimde uzakta öğrenci o da bazen çok sıkışık oluyor.Zor gerçekten.
Rabbim hepimize güzel günler göstersin en kısa zamanda inşaAllah.:16:

inşallah canım yaaaa gercekten ınsan geçim derdıne düşünce biraz yalnız kalmak ıstıyor moralı bozuk oluyor anlamaya calısıyorum hadı ınsallah ıyı oluruz burdan dertleşiriz.aksilik ailesi gelicekti tanısıcaktık oda bir sonrakı aya sarktı şansa:50:
siz niye küstünüz canım?

ay ne biliyim sankı anasının karnından arabayla doğmuş otobuse bınmemi istemıyor arabası olmasa hiç gorusemıcez herlde:37:

biz ayrıyız. çok kötü bir durum. tişörtüne sarılıp ağlıyorum hep:5:

inşallah canım yaaaa gercekten ınsan geçim derdıne düşünce biraz yalnız kalmak ıstıyor moralı bozuk oluyor anlamaya calısıyorum hadı ınsallah ıyı oluruz burdan dertleşiriz.aksilik ailesi gelicekti tanısıcaktık oda bir sonrakı aya sarktı şansa:50:
siz niye küstünüz canım?

İnşaAllah canım. Bizim ki öyle karışık ki bu aile arasında yüzük takalım istiyordu sonra birşeyler oldu filan.
Bende dedim buna istemiyorum,daha erken. Kızdı,bozuldu. Bende alttan almadım pek açıkçası çok üstüme geldi çünkü.
Neyse ki bugün iyiyiz,konuşuyoruz. :16:

biz ayrıyız. çok kötü bir durum. tişörtüne sarılıp ağlıyorum hep:5:

Üzülme canım ya. Umarım barışırsınız. :31:

Son düzenleme:
Back
X