cnm bizimde hatlarımız vadofone fakat sevgılımın kı faturalı ayda 60 tl ödüyor vadofone sınırsız. dger hatlara da bedava dakıkaları var
Biz avealıyız.. 39'luk tarife. (faturalı)
Tüm avealılarla sınırsız, diğer operatörlerle 400 dk. bedava konuşuyoruz. Ayda 39 TL ödüyoruz.
Ayrıca biz mesajlaşıyoruzda, bunun içinde sanırım 9 TL, ona üye olduk. 10.000 mesaj hakkımız var. İnan saatlerce konuşuyoruz. Faturamız 49 TL geliyor en fazla, inanılmaz rahatız...kontörlü olduğumuz zamanlara üzülüyorum şimdi :)
ben ve askım askerde ama hala su telefon elımızden dusmuyorgunde en az 2 saat telefondayız yanı burda en azı bazen 5 6 saatı bıle buabılıyor askerlık bıle bızı bu telefonla konusma ısınden kurtaramadı neysekı son 120 gelınce artıkyuz yuze konusuruz
ayyy biz de sürekli telefondayız ama yakında askere gidecek,inşallah biz de bu kadar rahat oluruz
Konu sahibi arkadaşın sorusuna gelince avea mobil öğrenci tarifesinde 30 tl yükleyince mobil öğrencilerle 1000 dk ücretsiz konuşuyorsun 1 ay boyunca,ayrıca her yöne 10 dk da 50 kuruş oluyor.bu durumda bir ay ben 30 tl yüklüyorum,diğer ay da aşkım 30 tl yüklüyor
ayyy biz de sürekli telefondayız ama yakında askere gidecek,inşallah biz de bu kadar rahat oluruz
Konu sahibi arkadaşın sorusuna gelince avea mobil öğrenci tarifesinde 30 tl yükleyince mobil öğrencilerle 1000 dk ücretsiz konuşuyorsun 1 ay boyunca,ayrıca her yöne 10 dk da 50 kuruş oluyor.bu durumda bir ay ben 30 tl yüklüyorum,diğer ay da aşkım 30 tl yüklüyor
bu arada allah kavustursun cok zor vala askerlık ısı ınsanın zor bır sınav dan gecırıyor guvenını sevgını herseyı sınıyor allah sabır versın
bu 10000 mesaj hakkı kendi isteğimizlemi gelio istemesen gelmio yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?