bende sevıyorumda kırgın bana suan
flörtten sonra olan evliliklere mutlu olunmaz gözüyle bakılır ya bu tezi çürüten güzel bi evlilik ne mutlu :) rabbim sizi ve yavrunuzu korusun :)bende çooooook seviyorum canım kocişimi 5yıl flört 8yıllık evliyiz 13 sene ne çabuk geçmiş birde aşkımızın meyvesi var:)) ilk günkü gibiyiz .Rabbim herkese nasip etsin..tek tartışmamız ailelerden dolayı olmuştur.yoksa o bana kıyamaz bende ona..aşk doluyuz ilk günki gibi....
ben de sevgilimi çook seviyorumm. Allah'ım bizi birbirimize nasip etsin inşallah (amin)
flörtten sonra olan evliliklere mutlu olunmaz gözüyle bakılır ya bu tezi çürüten güzel bi evlilik ne mutlu :) rabbim sizi ve yavrunuzu korusun :)
3 yıl inş üni biter bitmez :) hemn btsn hmn :)sizin mutluluğa ermeniz için ne kadar zamanınız var? :)
selamlar hayırlı sahurlar.
bende eşimle 5 yıl flört ettim 11 yıldırda evliyim.ayrıca eşimi tanıdığımda 15 evlendiğimdede 20 yaşındaydımherkes nasılsa ayrılırlar yaşları küçük gözüyle bakmıştı ozamanlar.asker yolu bekledim 5 yılın içindede.biri 6 biri 1 yaşında ikide oğlum var.çok ama çok şükür huzurluyuz mutluyuz.tartışmıyomuyuz tartışıyoruz ebette ama cidden tuzu biberi.ama hiç küs kalmayız uzatmayız.iyikide evlenmişim eşimle hiç pişman olmadım.darısı herkesin başına
sizin mutluluğa ermeniz için ne kadar zamanınız var? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?