sevgilisiyle yada eşiyle çoook mutlu olanlar çok sevenler burda toplanalımm :)

ylddd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2012
282
4
26
Burdur
ben askımı eşimi cok seviyorum diyenler var mı acısını tatlısını burada beraber paylasıp cözüm üretelim :)
ben askımııı cok seviyorum :) siz ?

ben de cok seviorm biricik nişanlımı :))onsuz bi hayat düşünemiorm..iiki o bnm :)))

ben de seviyom mutluyuz elhamdulillah. maşallah.

aşmamız ve halletmemiz gereken çok şey var. Ama halledeceğimize inanıyorum Allahın izniyle

Allah herkesi eşiyle, sevdiğiyle mutlu etsin.

Bizim de ağzımızn tadı bozulmasın inşallah.

bende çook seviyorum nişanlımı hayatımdaki en güzel şey o

Bizde çok mutluyuz elhamdllh...huzurluyuz iyi anlaşırız bi dediğimi iki etmez benim kocam her zaman yanımdadır çok seviyorum aşkımı:)

maasallah kızlar Allah mutlulugumuzu daim etsin :) bugün bnm askım cok yorulmus yeni gelmiş eve daa yeni msj atabildi cok üzüldüm konusalım mı dedim ama baya sinirli cnm sıkıldı yaa :s

bende çooooook seviyorum canım kocişimi 5yıl flört 8yıllık evliyiz 13 sene ne çabuk geçmiş birde aşkımızın meyvesi var:)) ilk günkü gibiyiz .Rabbim herkese nasip etsin..tek tartışmamız ailelerden dolayı olmuştur.yoksa o bana kıyamaz bende ona..aşk doluyuz ilk günki gibi....

flörtten sonra olan evliliklere mutlu olunmaz gözüyle bakılır ya bu tezi çürüten güzel bi evlilik ne mutlu :) rabbim sizi ve yavrunuzu korusun :)

flörtten sonra olan evliliklere mutlu olunmaz gözüyle bakılır ya bu tezi çürüten güzel bi evlilik ne mutlu :) rabbim sizi ve yavrunuzu korusun :)

selamlar hayırlı sahurlar.
bende eşimle 5 yıl flört ettim 11 yıldırda evliyim.ayrıca eşimi tanıdığımda 15 evlendiğimdede 20 yaşındaydımherkes nasılsa ayrılırlar yaşları küçük gözüyle bakmıştı ozamanlar.asker yolu bekledim 5 yılın içindede.biri 6 biri 1 yaşında ikide oğlum var.çok ama çok şükür huzurluyuz mutluyuz.tartışmıyomuyuz tartışıyoruz ebette ama cidden tuzu biberi.ama hiç küs kalmayız uzatmayız.iyikide evlenmişim eşimle hiç pişman olmadım.darısı herkesin başına

Allah sizinde eşinz ve cocugunuzu size bagıslasın masallah yaa beni çook umutlandırıyosunz ii ki varsınz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…