• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliye hediye ama hangi beden ??

aysee_51

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
298
0
46
- Yurtdışı
oncelıkle herkese selamlar :3: ben sevgılım ıcın hedıye bı kazak alcam kendısı aramıs ama bulamamıs bende bugun magazada gordum cok ıstıyorum almayı ama hangı bedenden almam gerekıyo bılmıyorum :17: yanımda olmadıgı ıcın de caktırmadan gıysılerınden bakma ıhtımalım de yok :52: ( eskıden de gomlek almıstım ama bol gelmıstı gene aynı seyı yasamak ıstemıyorummmm :18: )
sız bı el atın lutfen eslerınız veya erkek arkadaslarınızın bedenınden yola cıkarak belkı yardım edebılırsınız
sevgılım 1 80 boyunda 80 kılo cıvarında
alacagım kazak dar kalıp ( slım fıt) boyle bı erkege m beden mı yoksa l beden mı almam dogru olur.:26:

Son düzenleme:
oncelıkle herkese selamlar :3: ben sevgılım ıcın hedıye bı kazak alcam kendısı aramıs ama bulamamıs bende bugun magazada gordum cok ıstıyorum almayı ama hangı bedenden almam gerekıyo bılmıyorum :17: yanımda olmadıgı ıcın de caktırmadan gıysılerınden bakma ıhtımalım de yok :52: ( eskıden de gomlek almıstım ama bol gelmıstı gene aynı seyı yasamak ıstemıyorummmm :18: )
sız bı el atın lutfen eslerınız veya erkek arkadaslarınızın bedenınden yola cıkarak belkı yardım edebılırsınız
sevgılım 1 80 boyunda 80 kılo cıvarında
alacagım kazak dar kalıp ( slım fıt) boyle bı erkege m beden mı yoksa l beden mı almam dogru olur.:26:

l daha iyi olur gibi geliyor ama:52: alacığın mağazadaki elemanlardan yardım istesen sana fikir verirler..

cnm eminsiniz demi bol olmaz :9: az önceki arkadas da l dedı
dar kalıp olması fılan ne kadar bedende degısıklık yapıyo tam bılmedıgım ıcın k.bakmayın :50:

bana guven canım.m beden hem kısa kalır hem de dar.cunku arkadasının boyu uzun.dolayısıyla omuzlardan kaldırır kazak.al ve degısım kartı ıste.hedıye oldugunu,olmazsa degıstırecegını soyle.sorun olmayacaktır.guzel gunlerde gıysın.

bana guven canım.m beden hem kısa kalır hem de dar.cunku arkadasının boyu uzun.dolayısıyla omuzlardan kaldırır kazak.al ve degısım kartı ıste.hedıye oldugunu,olmazsa degıstırecegını soyle.sorun olmayacaktır.guzel gunlerde gıysın.

tmm cnm tesekkurler ınsallah olur :18: benden cok uzakta degısımle fılan ugrassın ıstemıyorum cunku okuldan ancak sadece haftasonları cıkabılıyo bunun ıcın cok takıldım ıste beden konusuna

canım yalnız marka marka kalıplar değişiyo :26:
benim kardeşim 1.86 kilo 68 ama lcw dan xl giyio ve omuzları falan tam geliyo :26:

Bazen kalıplar dar olabiliyo....
Ama bence M beden almalısın.
Sevgilime bir sürü kazak gömlek almış biri olarak söylüyorum:)

Dar kalıpsa Large beden daha iyi olur.Beden konusu markadan markaya ve hediye alınacak kişinin giyim zevkine göre değişiyor aslında,kimisi dar giymeyi sevmez,biraz dökümlü ister.Zamanla tanırsınız herhalde sevgilinizin bedenini.Ama şimdilik L beden ve değişim kartı alırsanız iyi olur:34:

canım benim sevgilim 1.86 boy ve 84 kiloda
L alıyoruz hep tam oturuyor vücuduna
bence en ideali L olur M biraz kısa kalabilir

Dar kalıpsa Large beden daha iyi olur.Beden konusu markadan markaya ve hediye alınacak kişinin giyim zevkine göre değişiyor aslında,kimisi dar giymeyi sevmez,biraz dökümlü ister.Zamanla tanırsınız herhalde sevgilinizin bedenini.Ama şimdilik L beden ve değişim kartı alırsanız iyi olur:34:

ınsallah bulurum uygun olanını cnm benım sevgılım boyle cuk oturan seylerı sevıyor o yuzden hanı L buyuk olur mu dıye korkuyorum :18:

cnm bende onu yazdım az once tam oturan seyler gıyıyor sevgılım L tam oturur demı bol emanet gıbı durmaz o zaman dedgıne gore

M beden kısa kalır ben geçen aldım yılbaşı hediyesi L aldım üstüne tam oturdu
daha önce aldığın beden neydi çünkü bol geldi diyorsun bir de kalıplar değişik oluyor işte firmadan firmaya
ama dar kalıpsa büyük ihtimal L tam olur gibime geliyor

Back
X