• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliye hediye ama hangi beden ??

M beden kısa kalır ben geçen aldım yılbaşı hediyesi L aldım üstüne tam oturdu
daha önce aldığın beden neydi çünkü bol geldi diyorsun bir de kalıplar değişik oluyor işte firmadan firmaya
ama dar kalıpsa büyük ihtimal L tam olur gibime geliyor

cnm daha once aldıgım gomlektı onun bedenı degısıktı yanı 40 42 gıbı bıde duz kesımdı o yuzden sanırım bol oldu :17:

Son düzenleme:
insallah olur bu seferkı L alınacak gıbı gorunuyo sımdılık cts ye kadar topıkte takıpteyım ıste beni yalnız bırakmayın kızlar :9:
herkese tesekkurler ılgı ıcın lutfen yazıp fıkır vermeye devam edin

Son düzenleme:
evet canım markasına göre, vücut ve beden ölçülerine bak öyle al bence. Birde sevgilin de göbüş varmı benimkinde var m den l ye transferolduk :1:Benim fikrimde l almalısın.hem bu kadar sıkma canını değiştirme kartı al değiştirirsiniz :34:

evet canım markasına göre, vücut ve beden ölçülerine bak öyle al bence. Birde sevgilin de göbüş varmı benimkinde var m den l ye transferolduk :1:Benim fikrimde l almalısın.hem bu kadar sıkma canını değiştirme kartı al değiştirirsiniz :34:

sağol cnm bakayım ben en iiisi araştırmaya devam :8:
evet azcık göbeki var benimkininde :40:

Bende nişanlıyken kıyafet hediye etmek istemiştim nişanlıma ama bedenini bilmiyordum. Sürpriz yapmak istediğim için de kaç beden giydiğini direkt soramazdım çünkü anlayabilirdi. Şöyle yapmıştım, bendeki fotolarından birini kastederek ne kadar zayıf görünüyorsun burada, kaç kiloydun şimdi daha iyisin gibi şeyler söylemiştim, o da o zaman şu kadar kiloydum filan diye söylemişti aa kaç giyiyordun filan demiştim o da söylemişti şimdi de şu kadar giyiyorum filan ama ben çok masumane sormuştum sanki öylesine konu açılmış gibi, bişi anlamamıştı yani sonraki günlerde de sürprizimi patlatmıştım :52:

1.82 boy ve kilosu da şuan itibarıyla 85e ulaştı M oluyor bazı tshirtlerde filan ama L daha iyi duruyor bence, XLda olur dökümlü olarak:)

Canım benim eşim de 1.80 ve 80 kg. Ama eşimin omuzları geniş, yapılı yani. Markaya göre değişiyor maalesef beden durumu. M-L arasında gidip duruyor. Kendisi pek bol şeyler giyinmeyi sevmediğinden genelde M beden alırız. L bedeni sadece kazağın boyu kısaysa veya kolları kısaysa tercih ediyoruz. Şimdi baktım kazaklarına çoğu M beden.

benim erkek arkadaşımda 1.82 boyunda 80 kilo ve dar kalıp gömlek giyer genelde oda L giyiyo canım:49:

Bende nişanlıyken kıyafet hediye etmek istemiştim nişanlıma ama bedenini bilmiyordum. Sürpriz yapmak istediğim için de kaç beden giydiğini direkt soramazdım çünkü anlayabilirdi. Şöyle yapmıştım, bendeki fotolarından birini kastederek ne kadar zayıf görünüyorsun burada, kaç kiloydun şimdi daha iyisin gibi şeyler söylemiştim, o da o zaman şu kadar kiloydum filan diye söylemişti aa kaç giyiyordun filan demiştim o da söylemişti şimdi de şu kadar giyiyorum filan ama ben çok masumane sormuştum sanki öylesine konu açılmış gibi, bişi anlamamıştı yani sonraki günlerde de sürprizimi patlatmıştım :52:

1.82 boy ve kilosu da şuan itibarıyla 85e ulaştı M oluyor bazı tshirtlerde filan ama L daha iyi duruyor bence, XLda olur dökümlü olarak:)

anlıyorum cnm ıste pek yanyana gelemıyoruz ıste malum okulda kendısı ama bı fırsat bulup ararsa bende caktırmadan sorabılırım
boyle bol gıymeyı sevmedıgı ıcın dıyorum bende yarın magazaya gıdıp m ile L arasında bı kol boyuna yan ölçülerine filan bı bakıp karsılastırma yaparım

Canım benim eşim de 1.80 ve 80 kg. Ama eşimin omuzları geniş, yapılı yani. Markaya göre değişiyor maalesef beden durumu. M-L arasında gidip duruyor. Kendisi pek bol şeyler giyinmeyi sevmediğinden genelde M beden alırız. L bedeni sadece kazağın boyu kısaysa veya kolları kısaysa tercih ediyoruz. Şimdi baktım kazaklarına çoğu M beden.

cnm aynen benımkıde boyle tam oturan seyler gıyıyo döküm sevmiyo ben artık karsılastırma usulü ile alacam napıyım yoruldum valla :36: degısım yapması fılan zor yoksa bu kadar ugrasmazdım zaten dırek alır degısım kartını koyardım ıcıne :22:

ay cnm tam benımkının kalıbındaymıs o zaman sen dogru tahminde bulunmusundur :13:
cok tesekkurler
zaten herkes L dedı sanırım ortak karar bu :15:

canım ne zor iş ya dimi :29: benimkide uzakta malesef marka kalıplarıda değişiyor onuda dikkate al mutlaka canım:34:

canım ne zor iş ya dimi :29: benimkide uzakta malesef marka kalıplarıda değişiyor onuda dikkate al mutlaka canım:34:

haklısın cnm aynı markanın farklı modellerınde bıle kalıplar arasında ucurum oluyo bazen en sevmedıgım seyde boyle uzaktan uzaga bıseyler yapmaya calısmak o kadar ugras sonra tam ıstedıgın gıbı olmayınca hevesı kırılıyo ınsanın

Back
X