Sevgiliye hediye ?

aburcuburdelisi

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
29
0
6
Bitlis
Kızlar 2 ay sonra sevgilimin doğum günü ve beni şimdiden telaş sardı. Sevgilim başka şehirde tüm akrabaları benim bulunduğum şehirde. Yazları 3 aylığına geliyor yanıma. Doğum gününde burda olmayacak büyük ihtimalle. Sizce ona ne hediye alıyım. Sıra dışı kimsenin aklına gelmeyecek bişey olsun :)

büyük bir kutu yaptırıp (kutu yapan hediye dükkanları var) içine bir sürü hediye koyabilirsiniz , kokulu yapraklar falan filan..

ben bir sürü hediye aldığım için artık alıcak bir şey kalmadı..yıl dönümümüz için zippo çakmak aldım yeni..

bir de şu var ayrı geçirdiğiniz doğum günleri için ona hediyeler alıp verebilirsin..ben yapıcam bunu ama bir türlü başlayamadım.. ne bileyim işte 15. yaşı için bir şey , 9. yaşı için bir şey , henüz gelmiyo aklıma o bir şeyler , ama benim sevgilim çocuk ruhludur,sevinçten çıldıracağına eminim..eğer vaktiniz ve maddi durumunuz uygun olursa bunu yapabilirsiniz..

Benim ki pek çocuk ruhlu değil :S

ben bir keresinde orjinal bi foto albumu alıp içine birliklt çekildiğimiz fotoşarı koymuştum her bir fotoya da düşünce balncugu şeklinde postitlere notlar yamıştım
bazıları da bu fotografla ilgili dusuncemi yanıma gelince kulagına fısıldıycam gibi notlardı

aynen bende 1 2 hafta sonra konu açmayı düşünüyordum..ağustosta eşimin doğum günü ve halaa ne alıcağıma ne yapıcağıma karar veremedim..bi tek yapabildiğim iş yerine çikolata sepeti siparşi verdim gününde orda olucak..eve gelincede ayrı bi süpriz olsun diye ne yapablirim bilmiyorum..araştırdım biraz..aşk kavanozu felan var..iyi hoş ama bana göre normal sıradan duruyo..nette araştırırken bişe buldum..yatak, nevresim veya t-şort gibi şeylere baskı yaptırıyolar..acaba dedim nevresim mi yapsam öle..yada tşört..bilmem arada kaldım..evin heryerine uçan balonla da doldurmak istiyorum.balonun ipinin ucunda birer not ve resim..?kafamda bi sürü şey dönüyo ama kararda veremedim..

benimde eşimin doğum gunu agustosta ama daha dusunmedim ne yapıcamı

Bence romantik bi yemek hazırla mumlar filaan güllerle donaat :)) Yada resimlernzden oluşan bi slayt yapsan da sinema salonu gibi biyerde izletsen :)) ama bu bıraz zor . Bende gördüm aşk kavonuzunu ama pek içe sinecek bişey değil.

mumlu masa bilmem ne her özel günde yaptığımız şeyler..resimlerle slayt desen oda digital çerçevede sürekli dönüyo sinema salonu desen maaliyeti baya iyi kavanozda hemfikiriz

sevgilimin bana yaptığı sürpriz işini görür bence.bi kutu al gönlüne göre altına tam kutu tabanı kadar ayna kestir onu yapıştır üstüne kokulu yapraklar doldur ve bir not yaz bu kutunun dibinde benim için en değerli şey var yaprakları döker ve karşısında kendisii

Çok güzel fikirmiş bende sevgilimin doğum günün için fikir arıyordum bunu da yazdım bir kenarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…