- 11 Ağustos 2021
- 281
- 470
- 23
- Konu Sahibi womaninlove
- #41
Konunuzu ve tüm yorumları okudum. Konunuzu okuduğumda arkadaşınızla beraber açtığınız bir konu olarak değerlendirdim ilk başta.
Ancak arkadaşınıza dair yapılan oldukça ağır yorumları dahi beğenmenize şaşırdım ve arkadaşınız adına da üzüldüm.
Sevdiklerimiz hatalı da olsa , onları uyarıp kendi yararları için konuşmayı tercih ederim.
Ancak bir başkasının sevdiğim insanlar ve arkadaşlarım için söylediği ağır sözleri beğenemem , elim varmaz ; bu yüzden de davranışınızı yadırgadım.
Arkadaşım bütün yorumları okuduktan sonra (sert dille yazılanlar dahil) hepsini beğen, teşekkür etmiş gibi oluyorum diyince ben de üstüne düşünmedim dürüst olmak gerekirse, beğendim. Elimden geldiğince yardımcı olmaya da calısıyorum ona cunku o da bana cok iyi bir dost oldu bunca yıl.
Buradan da söylemiş olayım bütün yorumlara da tesekkur ediyor, bu konuyu burada açma fikri de ondan geldi ilk basta.