• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliye olan sağlıksız kıskançlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konunuzu ve tüm yorumları okudum. Konunuzu okuduğumda arkadaşınızla beraber açtığınız bir konu olarak değerlendirdim ilk başta.

Ancak arkadaşınıza dair yapılan oldukça ağır yorumları dahi beğenmenize şaşırdım ve arkadaşınız adına da üzüldüm.

Sevdiklerimiz hatalı da olsa , onları uyarıp kendi yararları için konuşmayı tercih ederim.

Ancak bir başkasının sevdiğim insanlar ve arkadaşlarım için söylediği ağır sözleri beğenemem , elim varmaz ; bu yüzden de davranışınızı yadırgadım.

Arkadaşım bütün yorumları okuduktan sonra (sert dille yazılanlar dahil) hepsini beğen, teşekkür etmiş gibi oluyorum diyince ben de üstüne düşünmedim dürüst olmak gerekirse, beğendim. Elimden geldiğince yardımcı olmaya da calısıyorum ona cunku o da bana cok iyi bir dost oldu bunca yıl.

Buradan da söylemiş olayım bütün yorumlara da tesekkur ediyor, bu konuyu burada açma fikri de ondan geldi ilk basta.

Bende ilk ilişkimde öyleydim kesinlikle sonu ayrılıkla sonuçlanır erkekler böyle şeylere hiç gelemez

Merhaba hanımlar. Şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum. Bu konuyu 20 yıllık canımın içi olan biricik dostumun ricası üzerine açıyorum. Arkadaşımın ilişkisi 6 yıllık ve evlilik hazırlığı içinde. Kendisi de 25 yaşında.
Durum şu ki sevgilisini çok kıskanıyor. 6 yılda adama neler çektirdi ben şahidim😅 Fakat artık benim sözlerimi de çok dikkate almıyor bağışıklık kazanmış gibi. Biz de buraya soralım dedik, konuya geçiyorum.

Arkadaşım iş değiştiriyor ve yeni bir işe başlıyor. Çok küçük bir kurum olduğu için ve kurum müdürü de yaşlı bir adam olduğu için sahibi kimdir vs stalk yaptı güvenlik açısından. İşte bu müdür muhabbeti vardı birkaç gündür. Sonra işte sahibinin kızının da arkadaşımla aynı üniversiteden mezun olduğunu fark etti. Sevgilisine de bunu söylemiş, hani adam aile babasıymış kızı falan varmış demiş. Sevgilisi de bakayım takipçilerine kimler varmış vs demiş hesap açık olduğu için. Müdürün kızı da üst sıralarda olunca soyadından tanımış ve bu kız mı kızı demiş. Arkadaşım buna takmış durumda. Nasıl hemen anladın, dikkatini mi çekti kız yani vs vs.
Sevgilisi demiş ki, soyadları aynı ve kız genç o yüzden tahmin ettim demiş. Arkadaşım da diyo ki genç olduğu için mi dikkatini çekiyor yani. Sevgilisi ise hala açıklama yapıyor kızı olabilecek yaşta çünkü onu dusundum vs. Böyle kısır bir döngüde şu an. Ben diyorum ki bunda hiçbir şey yok, adam soyadından anlamış ve tahmin yürütmüş bunda ne var diyorum. Ama arkadaşım hala yok kızın saç rengi ne hatırlıyor musun, fotoğrafına baktın mı, ben senden engelleyeceğim onları vs.
Sizce bunda bişey var mı? Gerçekten çok abartmıyor mu ve bosuna iliskisini yıpratmıyor mu?

Teşekkürler şimdiden.
Kendine zaten özgüveni sıfır bir arkadaşa benziyor arkadaşınız ama kendi bir yana sevgilisine de güvenmiyor. Evlenip, birbirlerine hayatı zehir edeceklerine, ayrilsalar keşke diyeceğim ama arkadaşınızın sevgilisi bu hayatı hakediyor hala ısrarla kendini açıkladığı için.

Bazı insanlar bile bile lades diyor, ne kadar acı. Adam bile bile hayatını kaydiracak. Böyle bir kadınla ömür değil, saat geçmez.

Merhaba hanımlar. Şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum. Bu konuyu 20 yıllık canımın içi olan biricik dostumun ricası üzerine açıyorum. Arkadaşımın ilişkisi 6 yıllık ve evlilik hazırlığı içinde. Kendisi de 25 yaşında.
Durum şu ki sevgilisini çok kıskanıyor. 6 yılda adama neler çektirdi ben şahidim😅 Fakat artık benim sözlerimi de çok dikkate almıyor bağışıklık kazanmış gibi. Biz de buraya soralım dedik, konuya geçiyorum.

Arkadaşım iş değiştiriyor ve yeni bir işe başlıyor. Çok küçük bir kurum olduğu için ve kurum müdürü de yaşlı bir adam olduğu için sahibi kimdir vs stalk yaptı güvenlik açısından. İşte bu müdür muhabbeti vardı birkaç gündür. Sonra işte sahibinin kızının da arkadaşımla aynı üniversiteden mezun olduğunu fark etti. Sevgilisine de bunu söylemiş, hani adam aile babasıymış kızı falan varmış demiş. Sevgilisi de bakayım takipçilerine kimler varmış vs demiş hesap açık olduğu için. Müdürün kızı da üst sıralarda olunca soyadından tanımış ve bu kız mı kızı demiş. Arkadaşım buna takmış durumda. Nasıl hemen anladın, dikkatini mi çekti kız yani vs vs.
Sevgilisi demiş ki, soyadları aynı ve kız genç o yüzden tahmin ettim demiş. Arkadaşım da diyo ki genç olduğu için mi dikkatini çekiyor yani. Sevgilisi ise hala açıklama yapıyor kızı olabilecek yaşta çünkü onu dusundum vs. Böyle kısır bir döngüde şu an. Ben diyorum ki bunda hiçbir şey yok, adam soyadından anlamış ve tahmin yürütmüş bunda ne var diyorum. Ama arkadaşım hala yok kızın saç rengi ne hatırlıyor musun, fotoğrafına baktın mı, ben senden engelleyeceğim onları vs.
Sizce bunda bişey var mı? Gerçekten çok abartmıyor mu ve bosuna iliskisini yıpratmıyor mu?

Teşekkürler şimdiden.
Ben erkek arkadaşına müstehak diyorum. Böyle adamlar böyle kadınalrı 6 sene çekiyor her kaprisine eyvallah diyor. aklı başında mantıklı kadınlara gelince burun kıvırıyorlar. Tencere kapak diyorum ben. Yesinler birbirlerini.

Teşekkürler şimdiden.
O çocuğun yerinde olsam asla sizin arkadasinizla evlenmem. Arkadaşınızin psikolojisi iyi değil. Destek alsın. O adam onla evlenirse kendi başını yakar. Bir de garibim açıklama yapmış yaa. Şaka gibi. Aklı olan göle koşsun diyorum 🙄😒

Arkadaş için konu açmayı da anlamıyorum. Buraya üye olmak zor bir şey değil ki 🙄 arkadaşınız görüş almak istiyorsa kendisi üye olup derdini anlatsın.
Anla işte. Konu kendisi. Arkadaş ayağı yapıyor. Tepki alacağını düşünüyor. O yüzden böyle yazıyor.😏🤥

Arkadaşiniz kıskançlığının anormal derecede olduğunun ve yardım alması gerektiğinin farkina varmasi gerekiyor.

Okurken ben yıldım, adam nasıl 6 yıl dayanabilmiș? Onda da bir anormalilik var gibi

Çocuk arkasına bakmadan kaçsın. Arkadaşınızın kendine güveni yok bence. Ömür gecirilecek biri değil kesinlikle

Anla işte. Konu kendisi. Arkadaş ayağı yapıyor. Tepki alacağını düşünüyor. O yüzden böyle yazıyor.😏🤥
Niye arkadaş ayağı yapmaya gerek duyayım ki? Anonimiz burada kimse kimseyi tanımıyor. Ne gerek var yani kendim olsa kendim diye anlatırdım. Kaldı ki benim evliliğim altı yıl bile olmadı henüz.

Arkadaş için konu açmayı da anlamıyorum. Buraya üye olmak zor bir şey değil ki 🙄 arkadaşınız görüş almak istiyorsa kendisi üye olup derdini anlatsın.
Rica etti. Hep sana danısıyorum ama tamamen ikna olmuyorum artık farklı insanlardan da yorum almak istiyorum nasılsa forum burası da yazalım dedi. Ben kırmadım ufacık bir rica diye.

Arkadaşiniz kıskançlığının anormal derecede olduğunun ve yardım alması gerektiğinin farkina varmasi gerekiyor.

Okurken ben yıldım, adam nasıl 6 yıl dayanabilmiș? Onda da bir anormalilik var gibi

Yardım almayı o da artık dusunuyor buraya gelen cevaplardan da sonra. Ciddi ciddi değerlendirecek bu fikri.

Teşekkürler şimdiden.
Arkadasiniz inanilmaz derecede takik durumda bununla ilgili tedavi olmazsa ilerde sevgilisi ondan bikar bu durumdan düsünsene ayni seye sana yapildigini sürekli boguyor seni ve olmadik yerden suclaniliyorsun kisitlaniliyorsun. Tahmin yürüttü bunda ne varki kiza mi yavsadi ne sacmaladi :)

Mune Mune konumu kapatabilir misiniz lütfen? 🙏
Arkadaşım profesyonel destek almaya karar verdi. Psikolog araştırıyor. Gelecek olumsuz bir yorum onu etkilesin istemiyorum.
Ben de arkadaşım da teşekkür ederiz cevaplar için 🙏

Erkekler böyle sıkmaya gelmez daha doğrusu hiç bir insan gelmez bence bir yerde yeter be diyecektir. Böyle yapmaya devam ederse gider. 6 yıldır güvenemediyse tekrar düşünsün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X