Sevgiliye Oyun

Gizmopoli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
571
60
43
İstanbul
Bu forumda sevgilimin beni aldattigini yaptıklarını her şeyi yazmıştım aldattigini öğrenmemin üstünden 5 ay geçti .5 ay boyunca ne telefonlarına çıktım ne buluşmaya geldi kabul ettim arkadaşları üzerinden hep ulaştı yalvardi içti pişmanım dedi hep kulak ardı ettim hayatıma bakıyormus gibi yaptım sizlere sordum affetme dediniz çoğunuz affetmek için yer ariyorsun dediniz .O 5 ay içinde aglamadigim gün yoktu herkes değişti hatasını anladi çok pişman dedi bende en sonunda affettim ama sadece içimde ki belki değişti ama ben o şansı vermedim hissi gitsin diye affettim çünkü değişmediğini görüp onu tamamen hayatımdan çıkarıp değişti diyenlere ona bak degismiyormus demek için yani beni haklı çıkarsın diye ona 2.sansi verdim 20 gün olucak eskisiyle alakası yok yada öyle davranıyor içimde ona karşı güven sıfır o da bunu biliyor .Onun hala eskisi gibi olup olmadığını anlamak için ne yapabilirim .Facebooku bende ınstagrami nin şifresini biliyorum her yere resmimizi koydu her şeyi söylüyor anlatıyor ama ona öyle bir şey yapmalıyım ki benim olduğumu anlamadan hareket etmeliki gerçekten değişti mi aynı mı anlayim .Lütfen guvenmiyorsun niye affettin falan gibi yorumlar yapmayın içimdeki o belki gitsin diye affettim

Bu çok saçma sadece kendini daha çok uzersin böyle yaparak. Affettiysen herşeyi arkada bırak.

Siz de biliyorsunuz pekala hayatınızın çocuk oyuncağı olmadığını, kimseye sevgilinizin değişmediğini ispatlamak zorunda olmadığınızı. Basbayağı affetmişsiniz işte.

Değişmediğiyle ilgili kanıta ihtiyaç yok ne yazık ki. Bir kere aldatan bir daha aldatır. Siz istemeseniz de bu kanıtı size verecek; er ya da geç.

Siz de biliyorsunuz pekala hayatınızın çocuk oyuncağı olmadığını, kimseye sevgilinizin değişmediğini ispatlamak zorunda olmadığınızı. Basbayağı affetmişsiniz işte.

Değişmediğiyle ilgili kanıta ihtiyaç yok ne yazık ki. Bir kere aldatan bir daha aldatır. Siz istemeseniz de bu kanıtı size verecek; er ya da geç.
Biliyorum bunun farkındayım ama o kanıtı en kisa zamanda almak istiyorum onun için uğraşıyorum .Icimde sürekli belki değişir di belki pismandir diyip kendi kendimi yememek için yaptım

Oyle oldugunu dusunmuyorum ama...

Diyelim onsuzluga dayanamadiginizdan degil de sirf onun ne mal oldugunu onuncu kez anlamak icin dondunuz...

Hayatiniz, vaktiniz bu kadar mi kiymetsiz, bu kadar mi cok bos vaktiniz var?

Almayi unuttugum bir seyi fark edip markete geri dondugumde...

İlk seferde almayip geri donmek zorunda kaldim diye kendine kizan biri olarak...

Harcadiginiz enerjiye de bu sekilde kendinizi kandirmaniza da...

Bu tip erkeklere 'istedigimle dusup kalkayim nasil olsa affeder' diye dusundurmenize de kizdim...

Bir gun siz de cok kizacaksiniz kendinize...

Oyle oldugunu dusunmuyorum ama...

Diyelim onsuzluga dayanamadiginizdan degil de sirf onun ne mal oldugunu onuncu kez anlamak icin dondunuz...

Hayatiniz, vaktiniz bu kadar mi kiymetsiz, bu kadar mi cok bos vaktiniz var?

Almayi unuttugum bir seyi fark edip markete geri dondugumde...

İlk seferde almayip geri donmek zorunda kaldim diye kendine kizan biri olarak...

Harcadiginiz enerjiye de bu sekilde kendinizi kandirmaniza da...

Bu tip erkeklere 'istedigimle dusup kalkayim nasil olsa affeder' diye dusundurmenize de kizdim...

Bir gun siz de cok kizacaksiniz kendinize...
Etrafımdaki Herkes unut uğraşma değişmez dedi ki benim içinde oyleydi ama 5 ay boyunca ben tek başıma ağladım 5 ay boyunca benim üzerimde ağırlık yaptı ve onun bazı şeylerini gördükçe gerçekten pişman mi demeye başladım içim içimi durmadan yiyordu yaptığı hatayi anladi mi pişman mi düzelir mi belki diye ben sırf bu düşünceler beynimden uzaklaşsin bir daha gerçek yüzünü gorim diye tamam dedim ve bir baktım ki çok başka çok iyi davranıyor burdada oturup beni aldatsin ve ben o kadar zaman bekleyip öğrenmek istemiyorum .bana gerçek yüzünü değişmediğini tekrar göstersin ve ben onu sonsuza dek silim içimde de belki kalmasın diye uğraşıyorum

Affettim çünkü üzerimde çok büyük ağırlık yapıyordu ama unutmadim ve acaba hala ayni mi değil mi anlamak istiyorum
Bu hatayı su siralar yapmayacak kadar zeki biridir heralde demek istedigim. Ilerisini de kimse bilemez. Acini sen yaşadın 5 ay onunla da birlikte olan sendin pişman olup olmadığına da en iyi sen karar verirsin. Dediğim gibi onemli olan kararlı olmak her neye inaniyorsan. Ya affet geçmişi unut ya da bitir tamamen

Gercek yuzunu daha kac kez gorurseniz ikna olacaksiniz?

Aldatan siz olsaydiniz ne sifatlar siralardi arkanizdan, kepaze ederdi sizi...

Oysa siz ust uste sans veriyorsunuz.

İste bu nedenle kadinin namusu agizlarda sakiz edilirken...

Erkek ihanet edince capkin, playboy, delikanli vs ilan ediliyor.

Onun acisindan bakiyorum, aldattigim insan bana donse zerre saygi duymam.

'Ne mide varmis' derim ama onu hayatimda da tutarim.

Cunku aldatacak kadar seref yoksunu olmak yedeklemeyi gerektirir.

Bir de konu basliginiz 'sevgiliye oyun' ama bu oyunu kuran karsi taraf.

İstedigiyle istedigini yasiyor, sonra kurkcu dukkanina donuyor ve o isteyince bu oyun bitecek.

Yani siz degil, o sizi terk edecek cunku sevseydi aldatmazdi...

Ve de sizde sizi yok saymis, baskalarina gitmis birini hayatinizdan cikaracak guc yok maalesef.

Onu hayatinizda tutacak bahaneler var... :KK14:

B planın nedir ? Yani aynı hatayı yaparsa ne olacak ? Bu sefer cezası daha mı uzun olacak ?
O kadar seviyorsan hiç zorlama,zamana bırak.Herkes kendini belli eder zaten.

İstedigiyle istedigini yasiyor, sonra kurkcu dukkanina donuyor ve o isteyince bu oyun bitecek.

Ve de sizde sizi yok saymis, baskalarina gitmis birini hayatinizdan cikaracak guc yok maalesef.

Fazla ağır olmadı mı sence

Ben huylu huyundan vazgeçer demiyorum bencede vazgeçmez ben bunu nasıl anlarım nasıl ortaya çıkarırım nasıl bir oyun oynayabilirim diyorum
Bu düşünce çok saçma değil mi sizce? Belki yarın belki yıllar sonra belki çoluk çocuğa karışınca ortaya çıkacak. Geçen ömrünüze yazık değil mi? Şuan ne oyun oynarsan oyna aldatmadığı için eline bir şey geçmeyecek,güveneceksin. Asıl önemli olan konu,seneler sonra aldatır mı diye sana gösterecek bir oyun da henüz icat edilmedi

Bu düşünce çok saçma değil mi sizce? Belki yarın belki yıllar sonra belki çoluk çocuğa karışınca ortaya çıkacak. Geçen ömrünüze yazık değil mi? Şuan ne oyun oynarsan oyna aldatmadığı için eline bir şey geçmeyecek,güveneceksin. Asıl önemli olan konu,seneler sonra aldatır mı diye sana gösterecek bir oyun da henüz icat edilmedi
Offf

Back
X