Bu forumda sevgilimin beni aldattigini yaptıklarını her şeyi yazmıştım aldattigini öğrenmemin üstünden 5 ay geçti .5 ay boyunca ne telefonlarına çıktım ne buluşmaya geldi kabul ettim arkadaşları üzerinden hep ulaştı yalvardi içti pişmanım dedi hep kulak ardı ettim hayatıma bakıyormus gibi yaptım sizlere sordum affetme dediniz çoğunuz affetmek için yer ariyorsun dediniz .O 5 ay içinde aglamadigim gün yoktu herkes değişti hatasını anladi çok pişman dedi bende en sonunda affettim ama sadece içimde ki belki değişti ama ben o şansı vermedim hissi gitsin diye affettim çünkü değişmediğini görüp onu tamamen hayatımdan çıkarıp değişti diyenlere ona bak degismiyormus demek için yani beni haklı çıkarsın diye ona 2.sansi verdim 20 gün olucak eskisiyle alakası yok yada öyle davranıyor içimde ona karşı güven sıfır o da bunu biliyor .Onun hala eskisi gibi olup olmadığını anlamak için ne yapabilirim .Facebooku bende ınstagrami nin şifresini biliyorum her yere resmimizi koydu her şeyi söylüyor anlatıyor ama ona öyle bir şey yapmalıyım ki benim olduğumu anlamadan hareket etmeliki gerçekten değişti mi aynı mı anlayim .Lütfen guvenmiyorsun niye affettin falan gibi yorumlar yapmayın içimdeki o belki gitsin diye affettim