Sevgiliyi evlenmeye ikna etmek bu kadar zor mu? :(

hala evlilik terapisti diyor yahu.. :27: ben şimdi size hiç kimsenin söylemediği birşeyi söyleyeyim.. 12 sayfa kesmemiş sizi belki bu ikna eder.. Murphy kanunu diye birşey var.. yani eğer birşeyin olmasını çok isterseniz o şey ya hiç olmaz, ya da çok geç olur.. bilmem anlatabildim mi :34:

bekara karı boşamak kolay yine de büyük konusmayın derim arkadaslr

6 ay önce o mu vardı
Nesi zor

Millet nikahlı kocasını boşuyo
Sen 6 aylık sevgilinden daha şimdiden sana küfredebilecek kadar saygısız birinden kopamıyosun, hatta nasıl evliliğe ikna edebilirim diyosun
Pes..

ben de 21 yaşında 4 senelik okuldan mezundum. ve yine 21 yaşında da evlendim amaaaaa

6 aydır tanıdığım biriyle asla evlenmeyi düşünmezdim
22 yaşında biriyle asla evlenmeyi düşünmezdim
kendimi zorla kabul ettirmeye çalışacağım biriyle asla evlilik düşünmezdim.

madem evlenmek istiyorsun, karşındaki kişi de istemiyor, tek yol var: ayrılıp kendine münasip bir koca adayı bakacaksın.
(22 yaşındaki çocuktan da koca olmaz diye düşünüyorum.)

arkadaslar yasıma kucuk demissnz ama unv mezunuyum daha neyi bekliyimki evlenmek için? o da ünv mezunu ikimizde iş güç sahibiyz bence evlenmeden önce cinsellik yaşamayan bireyler bir an önce evlenmeli.
sevgilimn maddi durumu nie cezbetsin beni? biz de fakir sayılmayz, lüks triblex bir evde oturuyorm onunla apartman dairesnde bile oturmaya razıym dedim yani nie maddiyat peşnde koşaym gelecegmi dusunuorm bi yandan da tmm ama o kadar da deil öyle biri olsam yaşlı bi adamla evlenrim neden genç birini isteyim? çok isteyenim oldu bnden çok büyükler die kabul etmedim.
cinsellik konusunda ise kararsızım evlenmedne önce yaşayıp yaşamamk konusunda bi de hevesi kacarmı benden diorum sizin dediğiniz gibi 10 yıl flört edeck olsam aramızda cinsellik olmadan kimbilr ne zührevi hastaıklar bulastırıcak bana sevglm evlendigimizde

Üniversite mezunu olmak Türkçe'nize yetmemiş, 6 aylık ilişki de evlenmeye yetmez diye düşünüyorum. 2. paragrafı yok sayıyorum ki banlanmayayım.

Hayatınızın tadını çıkarın.

Bence sen bu cocugu birak evlenmicek vellu iste... cok evlenmeyi istiyorsun sex yapmayanlar erken evlensin hastalik kapilir diyorsun... boyle bir korkun varsa sex shop oneririm.... renkrenk boy boy cesit cesit ergonomik her ihtiyaca gore urunler ! ;)

32yaşındayım 7 senelik ilişkim var kasımda evleniyoruz inş. Bune evlenme merakı bu yaşta bide çocuk yapma, zaten bahsederken bi anlaşmadan bahsediyo gibisin :ssz: evlilik çocuk oyuncagi dil malesef.

arkadaslar yasıma kucuk demissnz ama unv mezunuyum daha neyi bekliyimki evlenmek için? o da ünv mezunu ikimizde iş güç sahibiyz bence evlenmeden önce cinsellik yaşamayan bireyler bir an önce evlenmeli.
sevgilimn maddi durumu nie cezbetsin beni? biz de fakir sayılmayz, lüks triblex bir evde oturuyorm onunla apartman dairesnde bile oturmaya razıym dedim yani nie maddiyat peşnde koşaym gelecegmi dusunuorm bi yandan da tmm ama o kadar da deil öyle biri olsam yaşlı bi adamla evlenrim neden genç birini isteyim? çok isteyenim oldu bnden çok büyükler die kabul etmedim.
cinsellik konusunda ise kararsızım evlenmedne önce yaşayıp yaşamamk konusunda bi de hevesi kacarmı benden diorum sizin dediğiniz gibi 10 yıl flört edeck olsam aramızda cinsellik olmadan kimbilr ne zührevi hastaıklar bulastırıcak bana sevglm evlendigimizde

üniversite mezunu bir insansın ve 6 ayda evlenmeyi düşünüyorsun ve sevgilin düşünmüyor diye onu cinsellikle bağlamayı düşünüyorsun... Allah'ım sen yarattın sen takip et :ssz::ssz:

arkadaslar cnm cok sıkkın, durum tam olarak şöyle: aktarıyorum:

6 aydır birisiyle çıkıorm çoçuk tam evlenilcek biri ama evliliğe pek sıcak baktığnı sanmıorm çünkü daha yaşmız küçük falan diyor ben 21 yaşındayım o ise 22 fakat kendisi belediyede harita bölümünde çalışıyor sözleşmeli memur.
ben senin masraflarını karşılayamam diyor. Ailesininn maddi durumu ise iyi. Baya zenginler karşıyakada evleri dükkanları var. acaba benimle evlenmemek için bahane mi uyduruor diyorum beni sewmiyor da oyalıyor mu:((((((((((((((((

bütün arkadaşlarım gelin oldu ben de evlenmek istiyorum çok özeniorum arkadaşlarımın bebekleri oldu. sewgilimi nasıl ikna edebilrlm evlenmeye arkdaslar sizce bu noktada cinsellik gerekli mi? bazı arkadaslrm erkekeri kendilerine seks ile bagladıklarını soyluylrar sizce böyle mi yola mı başvuraym? ama beni sevdikten sonra böyle bi beklentisi olmaz benden diye düşünüorum siz ne düşünüyosunuz bu konuda? acaba ne yapsamda iknaetsem sevglmi evlenmeye?:( :( çok mutsuzum lütfn yrdm edin kızlar

acaba tatlım çok sık açtığın için bu evlilik konusunu onda ters tepki yaratmış olabilir mi ?

Konu fake mi diye direk son sayfaya atladım ama değil galiba okurken hemcinsin olarak ben utandım:19:

Üzgünüm ama üniversiteyi boşa okumuşsun çünkü hiç'bişey katmadığı yazdıklarından çok belli oluyo. Hakaret olsun diye söylemiyorum gerçekten yazdıklarından dolu olmadığın çok anlaşılıyo. Eğer erkek arkadaşına da daha 6 ayda evlilik konusu açıyosan arkasına bakmadan kaçarsa şaşırma.

Durumunuzu yazmışsın ama ilk konu anlatımında öyle ballandırarak anlatmışsın ki okuyanın ilk aklına gelen evlilik bahane mal varlık şahane geliyo:44:

Üniversite bitirip iş güç sahibi olmanız yaşınızın küçük olmasını değiştirmiyo ya da evliliğe uygun hale getirmiyo malesef. Aksine "amaçsız" olduğunuzu gösteriyo.

23 yaşındayım lisans eğitimini tamamladım 24 yaşındaki 2 yıllık sevgilime hadi evlenelim desem yüzüme bön bön bakar:31:Evlilik sadece beraber yaşayıp, cinsellik yaşamak değil önce bunun ayrımına varman gerek.

Konunun amacını, gidişatını, yorumları çok dikkatli okumadım ama sormadan edemeyecegim
bir çok insan 6 ayda evlilik mi düşünülür demiş
evlilik düşünmek için doldurulması gereken bir zaman kotası mı var ?

Edit : Her ne kadar benim doldurmam gereken bi 8 yıl olsa da ;(

Son düzenleme:
Konunun amacını, gidişatını, yorumları çok dikkatli okumadım ama sormadan edemeyecegim

Bence var. Açıkcası ben 20lerinin başında evlenen arkadaşlarım yüzünden evlilikten tiksindim. Hepsi "evcilik" oynar gibi her buluşma "ehehe cinsel yaşatımız şöyle" diye başlıyo, hepsi tahammülsüz, hepsi her kavgada "boşanırım be" modunda. Kafamda çizilen aşırı saygı duyduğum müessese gözümde çocuk oyunu gibi bi'hal aldı.

6 ayda evlenilir tabii bir ayda da evlenilir herkesin kendi seçimi ancak şu bi'gerçek ki kısa sürede "ömrün boyunca" aynı yastığı paylaşacağın insanı çözemezsin. Hayatının dönüm noktası bi'nevi acele işe boşa bi'şey karışır dememişler
:31: Bazıları evliliği marifet sanıyo bi'kaç sene sonra başlıyolar aman erken evlenmeyin diye:ssz:

var tabi, mesela konu sahibi için "birlikte olursam başkalarına gitmez" mantığından sıyrıldığı gün, o zaman kotası dolmuş oluyor :27:

Back
X