Sevgiliyi evliliğe ikna etmek?

Bence erkeklerin birçoğunun üstüne gitmemek gerek böyle bir konuda,ters etki yapabilir.Hem onları sıkabilir,hem de evlilik meraklısı bir kız görünümü yaratabilir.Acele etmenin gereği yok zaten,iş ciddileştikten sonra evliliği beklemek çok daha fazla yoruyor insanı:97:

bence bir erkek kendisini hazır hissediyo ve sevgililikle devam etmesini istemiyosa evliliği düşünmeye başlar

bunun için siz naparsanız yapın onun bakış açısı önemli.Hem unutmayın ki yaptığınız şeyler ter tepebilir..

mesela biz çıkmaya başladığımızdan beri evlilik düşünüyorus teklif etmedi ama ev aldı döşedi ailelerimiz tanıştı hep bi çaba gösterdi..bu senin sevgilinin karakteri ve hazır hissetmesiyle alakalı bişey:61::61::61:

erkeklerin üstüne gitmeye gelmiyo hemen of pöfff sıkılıyorlar bu durumlar nasip kısmet oluruna bırakmak en doğrusu zamanı gelnce o bi şekilde olur zaten

evliliğin konusunu dahi açmayın...
hatta o açınca geçiştirin,kapatın konuyu...
aslında bi nevi kaçan kovalanır meselesi...kaçmadan kovalamayı beceremiyor erkekler...

ayy benim sevgilim dünden razı yarın evlenelim desem hayır demez :D
ama ben istemiyorum yani aslında istiyorum da istemiyo görünüyorum konuyu kapatıyorum bölece o daha da cok istiyor :D
amacım bu değil ama gercek bu :)

erkege gore degişiyo ya.
dört kızarkadsım var benımle bırlıkte 5 hepımızın erkek arkadsı var en az ıkı yıl en cok 5 yıllık ıslıkılerı olan..hepımız hala bekarız yaslarımızda artık 25-27 arası degısıyo ama evlılık konusu acılınca hepsı bı tuhaflasyıyo yaa evlenmıcez demıyoruz kı vaktı gelınce evlencez dıyolar..ama o vakıt nezamn bılmıyorum..hepsının ısı gucude var hayır neyı beklıyoruz gercekten bılmıyorum..artık geyık konusu oldu kım kımı gorurse senı ısnır edıyımmı ee evlılık nezaman sorusu soruluyo :PPP oturup taktık bıle gelıstırdık bole davranalım sole davranalım yok yok yok butun erkekler bukadarmı benzer bırbırıne ?? bırı su kapıyı acsa gerısı gelcek gıbı duruyo ama acmadık henuz..dıcem o kı erkekler bıraz rahat yaa bırazda hersey tam olsun ötle mantıgıyla hareket edıyolar bızde bıraz acelecımıyız neyız bılmıyorum..ben bıkere evlılıkten bahsettım kavga ettık bıdada acmam sen konuscaksın ben konusmucam bu kouları dedım..sonra gonul alcak yaa ıkı gun sureklı evlılık muhabbetı yaptı o yaptı ben kapattım konuyu( evlılık meraklısı dıılım yaa:PPP))) sonra ban ne dedı oooooooo hem evlılıklten hıc konusmuyosun dıye kavga cıkarıyosun hem konusunca kouyu kapattırıyosun ben napıım ??? bişiy yapma suss yanı :)))) kızlar yaaa olur olur hersey olurrr(buda sevglımın meshur lafı :)))

Back
X