• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliyken birbirini yiyip evlenince mutlu olan var mı? :((

evlenince bir şey değişmez bence...
zamanla sakin olmayı, güncel sorunları çözebilmeyi, birlikte büyümeyi, birlikte yürümeyi öğrenirsiniz sadece...
bazısı öğrenir, bazısı ise öğrenemez o nedenle de kimsenin ilişkisini kendinize örnek almayın derim ben...[/QUOT

nasıl başlarsa öyle gıder dıyenlerdenim :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

anlımıza ne yazılıysa onu yaşiycaz ama ben cok sabırsızlanıyorum diyenlerdenim :)

bizim de 1,5 yıl oldu hep kavga hep kavga,çoğu da önemli sebeplerdendi aslında. işin kötü yanı ise sorunlar çözümlenemese de yine de barışıp beraberliğe devam etmemiz.bu sorunlar ilerde duvar gibi önümüze çıkabilir.birbirimize hiç uymuyoruz karakter olarak aslında. o yüzden çatışıp duruyoruz. ve bir de benim öfke kontrolu sorunum var. o da işin içine girince iyice içinden çıkılmaz hale geldi. 1,5 senede 1 milyon kere ayrılıp barıştık.onunla da olmuyor onsuz da olmuyor. ayrılınca da acı çekiyorum ayrılmasam da bu sorunlar, kişisel farklılıklar çektiriyor acıyı. ama en son barışmamızdan beri öfkeme hakim olup tepki vermemeye çalışıyorum. bu sefer de susup herşeye razı olmuş durumunda olmak istemiyorum.biz de yanyanayken pek kavga etmiyoruz. aynı şehirdeyiz biz hatta aynı işyerindeyiz ama kavgalarımız genelde yanyanayken değil tel.de mesajda face.de vs oluyor :9: bilmiyorum valla Allah hepimizin sonunu hayır etsin. ama burdaki olumlu örnekleri okuyunca biraz da umutlanmadım değil hani. :49:

bende umutlanmıştım ama bilmiyorum yine cok kararsızım

su anda benım ilişkıde aynen öyle yan yana gelince birşey yok gözlerine bakınca herşeyi unutuyorum ama ayrılınca o dediği yaptığı herşey geliyor aklıma o da derki ya yanındayken birşey yok uzaklaşınca ne oluyor sana:52:

4 yıldır beraberiz herşey cok güzeldi ama bazı sorunlarımız oldu cok yıprandık artık her günümüz kavgalı geçiyor canımdan bıktım yemin ediyorum ayrılsan olmuyor beraberken yine olmuyor erkek arkadaşım da bunu uzaklığa bağlıyor yanyana olunca leyla ve mecnun gibiyiz hayatım özlemden oluyor hepsi diyor bi nevi haklı.yakın zamanda nişan yapma gibi bir düşüncemiz var ama inanın çok korkuyorum.size sorum şu sevgiliyken benim gibi kavga gürültü gırla giden bir ilişkinin ardından evlenip sakinleşen var mı acaba? teşekkürler :)

eşimle çıkarken beraber sorun yoktu ama 1 sene farklı illerde kalmak zorunda kaldık çok baskı yaptı o aralar canımdan bezdirdi ki nişanlanmıştık ayrılmayı düşündüm aynı durumu yaşayan arkadaşım mesafeden böyledir dedi ve sabrettim evlendik hakikaten uzaklıktan dolayıydı şimdi rahatım mesela

Tam tersi olabilir mi :26:sevgiliyken süt dökmüş kedimsi bir ilişki :38:

Evelenince testere vari bir cinnet:22: :27::27::27:

Bende nişanlımla tartışırım, kavga ederim.
Kısmet olur da evlenirsek ne olur bilemem.
Benimle çok uğraşır ben kızıncada dırdırcı der.
Ben de sakin olamıyorum çok.

Bunun pek mümkün olmadığını çevremde çok gördüm. Evliliğin getirdiği maddi manevi sorunlar zaten yeterince tartışma ortamı yaratıyor, buna birde eski mevzular; sen şunu yapmıştın bunu etmiştin eklenince o tartışmalar katlana katlana gidiyor. Tabii birde şu var; sevgiliyken tartıştığınızda dönüp evinize gidebiliyorsunuz, olay soğuyor bir şekilde ama evlilikte tartışmalar beraber yaşanan evde yapılıyor, kaçarı göçeri de olmuyor yani.

Çok tanıdık bi durum.. bizzat yaşadım nişanlıyken hep bu sorunu sordum kendime ve herkese..
Tıpatıp aynı durumdaydık birlikteyken her şey güzel ayrıyken kedi köpek..
Evlendik bişey değişmedi malesef hala değişir diye bir ümit bekliyorum:ssz:

Ben suan cok mutluyuz..sevgiliyken kavga ettik telde biz ayni kentteydik...telefonu yuzume kapatirsan bekar evinin camlarini kirarim demistim...arkadasim aldi teli elimden o kapatti...benide zor tuttu gidip kirmayayim diye...sonra mi ne oldu o gece ayrildigimi soyledim aradiginda kapadim yuzune annem acti teli agliyomus o bende ayri agliyodum cunku onu seviyodum...neden kavga ettigimizi bile sorsaniz hatirlamam..su an evliligimizin 2.yili bitti..cok mutluyuz...bazen ne haksizlik yapmisim diyorum...dis gebelik yuzunden 5 haftalik bebegimden oldum ameliyat gecirdim olebilirdim...beni ameliyata aldiklarinda yere cokmus aglamis gozunden yaslari eliyle silip sessiz sessiz aglamis..hayat arkadasim can yoldasim benim ben kiyamam ona.

Ben suan cok mutluyuz..sevgiliyken kavga ettik telde biz ayni kentteydik...telefonu yuzume kapatirsan bekar evinin camlarini kirarim demistim...arkadasim aldi teli elimden o kapatti...benide zor tuttu gidip kirmayayim diye...sonra mi ne oldu o gece ayrildigimi soyledim aradiginda kapadim yuzune annem acti teli agliyomus o bende ayri agliyodum cunku onu seviyodum...neden kavga ettigimizi bile sorsaniz hatirlamam..su an evliligimizin 2.yili bitti..cok mutluyuz...bazen ne haksizlik yapmisim diyorum...dis gebelik yuzunden 5 haftalik bebegimden oldum ameliyat gecirdim olebilirdim...beni ameliyata aldiklarinda yere cokmus aglamis gozunden yaslari eliyle silip sessiz sessiz aglamis..hayat arkadasim can yoldasim benim ben kiyamam ona.

büyük geçmiş olsun Allahım ağzınızın tadını bin kat artırsın..

biz sevgiliyken hiç tartışmazdık evlendik sürekli tartışıyoruz tabi o zamanlar dünyanın en iyi insanı olan kayınvalidem yktu tabi bende bu kadar fitne fesat kötü niyetli değildim .eşime göre tabi

eşimle çıkarken beraber sorun yoktu ama 1 sene farklı illerde kalmak zorunda kaldık çok baskı yaptı o aralar canımdan bezdirdi ki nişanlanmıştık ayrılmayı düşündüm aynı durumu yaşayan arkadaşım mesafeden böyledir dedi ve sabrettim evlendik hakikaten uzaklıktan dolayıydı şimdi rahatım mesela

ay ne güzeell darısı başımıza

Back
X