• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliyken birbirini yiyip evlenince mutlu olan var mı? :((

Bunun pek mümkün olmadığını çevremde çok gördüm. Evliliğin getirdiği maddi manevi sorunlar zaten yeterince tartışma ortamı yaratıyor, buna birde eski mevzular; sen şunu yapmıştın bunu etmiştin eklenince o tartışmalar katlana katlana gidiyor. Tabii birde şu var; sevgiliyken tartıştığınızda dönüp evinize gidebiliyorsunuz, olay soğuyor bir şekilde ama evlilikte tartışmalar beraber yaşanan evde yapılıyor, kaçarı göçeri de olmuyor yani.

çok doğru bi bakış açısı

Çok tanıdık bi durum.. bizzat yaşadım nişanlıyken hep bu sorunu sordum kendime ve herkese..
Tıpatıp aynı durumdaydık birlikteyken her şey güzel ayrıyken kedi köpek..
Evlendik bişey değişmedi malesef hala değişir diye bir ümit bekliyorum:ssz:

of of ne karmaşık bi durum keşke gelecekte ne yaşayacağımızı görebilsek

Ben suan cok mutluyuz..sevgiliyken kavga ettik telde biz ayni kentteydik...telefonu yuzume kapatirsan bekar evinin camlarini kirarim demistim...arkadasim aldi teli elimden o kapatti...benide zor tuttu gidip kirmayayim diye...sonra mi ne oldu o gece ayrildigimi soyledim aradiginda kapadim yuzune annem acti teli agliyomus o bende ayri agliyodum cunku onu seviyodum...neden kavga ettigimizi bile sorsaniz hatirlamam..su an evliligimizin 2.yili bitti..cok mutluyuz...bazen ne haksizlik yapmisim diyorum...dis gebelik yuzunden 5 haftalik bebegimden oldum ameliyat gecirdim olebilirdim...beni ameliyata aldiklarinda yere cokmus aglamis gozunden yaslari eliyle silip sessiz sessiz aglamis..hayat arkadasim can yoldasim benim ben kiyamam ona.

canım öncelikle cok gecmiş olsun.Allah ağzınızın tadını bozmasın maşallah

biz sevgiliyken hiç tartışmazdık evlendik sürekli tartışıyoruz tabi o zamanlar dünyanın en iyi insanı olan kayınvalidem yktu tabi bende bu kadar fitne fesat kötü niyetli değildim .eşime göre tabi

annem der ki sen sadece eşinle değil ailesiyle de evlenmiş olcaksın.hep karşı çıkarım cok sacma ben pederle evlenmicem ki onun benle ne alkası var derim.haklıymış sanırım.inşallah sorunlarınızı cözersiniz

annem der ki sen sadece eşinle değil ailesiyle de evlenmiş olcaksın.hep karşı çıkarım cok sacma ben pederle evlenmicem ki onun benle ne alkası var derim.haklıymış sanırım.inşallah sorunlarınızı cözersiniz

evt annen haklı önem vermek gerekiyo ailesine de evlenmeden anlamıyor ama insan kapımı kapar geçerim kimen e diyor, sevgi herşeyi çözer diyor ama öyle değil saygı,höşgörü yoksa sevgi işe yaramıyor. yani şöyle ki evliliğinde mutlu olmanın gerektirdiği sıralamada sevgi 2. hatta 3. sıraya bile gerileyebiliyor yani sadece seviyorum diyerek evlenince düzelir nasılsa diyerek evlenmemek gerek aynı evin içinde herşey dahada batıyor.

Teşekkürederim İnşallah çözüceğimizi umd ediyorum zamanla

Evlilikte esinin ailesi hep problem mesela ben suan yatak istirahatindeyim kendi annem cok guzel bebek gibi bakiyodu kayinvalidem on gun sonra gormeye geldi beni ertesi gun oglunun aklina girdi evinize gelin gelip bakicam bikac gun demis dun kontrolden geldik eve getirdi anneside gelmis durum hic kimse kendi annesi gibi bakamaz.insana

evt annen haklı önem vermek gerekiyo ailesine de evlenmeden anlamıyor ama insan kapımı kapar geçerim kimen e diyor, sevgi herşeyi çözer diyor ama öyle değil saygı,höşgörü yoksa sevgi işe yaramıyor. yani şöyle ki evliliğinde mutlu olmanın gerektirdiği sıralamada sevgi 2. hatta 3. sıraya bile gerileyebiliyor yani sadece seviyorum diyerek evlenince düzelir nasılsa diyerek evlenmemek gerek aynı evin içinde herşey dahada batıyor.

Teşekkürederim İnşallah çözüceğimizi umd ediyorum zamanla

cok teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığın için.benim erkek arkadaşımın babası bize pek uygun değil hoş olmayan huyları var malesef.annesi rahmetli evde üvey ana var oda ayrı bi sıkıntı o yüzden bizimkiler karşı çıkıyo

Evlilikte esinin ailesi hep problem mesela ben suan yatak istirahatindeyim kendi annem cok guzel bebek gibi bakiyodu kayinvalidem on gun sonra gormeye geldi beni ertesi gun oglunun aklina girdi evinize gelin gelip bakicam bikac gun demis dun kontrolden geldik eve getirdi anneside gelmis durum hic kimse kendi annesi gibi bakamaz.insana

ben iç güveysi alıyım o zaman napim :S

Mesafe kavramı çok önemli gerçekten.. sorun oluyor yüzünü görmüyorsun, mimiklerini görmüyorsun yani sanki konuşma yarım kalıyor… uzaklık belli bir aşamadan sonra tartışma getiriyor gerçekten..zamana bırakmak en güzeli eğer tartışmalar mesafe bazlı ise.

sanki benim bi kac yil önceki halimi anlatiyorsun... bizde cok uzaklardayadik. 5 yil ciktik sonra evlendik. ama o 5 yili bir ben birde Allah biliyor. burnumdan getirirdi herseyi. dedigin gibi internet yok, makyaj yok, arkadas yok, gezmek yok. bende salak gibi sanki dünyada baska erkek kalmdadida ben evde kalacakmisim gibi , hos kalsam ne olacaktiki, dediklerine tamam askim derdim. kiskancligi cekilmez hale gelirdi. ama bulustugumuzda sanki tartisan biz degilmisiz gibi olurdu. sakli gizli bulusmalar bizdede oldu. tabi sonra evlendik ve sular duruldu sanki. ama arad yine tartismalar oldu. tartismalarin dozu bu sefer cok yüksekti... son olayda ayrilma noktasina geldik. bu arada bitanede bebegim var... yalvardi yakardi, büyükler araya girdi baristik. son sansini nasil degerlendirecek bakalim... görecez.
benim yazdigim konularda görebilirsin anlattiklarimin bi kismini...

sen ayrilmak istemiyorsan sakin taviz verme derim ben. cünkü taviz tavizi doguruyor. sonra isin icinden cikamiyorsun. hakkinda hayirlisi olur insallah..

biz ayni sehirlerdeyiz. ama fikirlerimiz hic uyusmadigindan dolayi bir ayriliriz bir barisiriz. kendime kac kez dedim: tamam bitti artik diye. ama ne o ne de ben buna dayanabiliyoruz. bilmiyorum. sonumuz hayirli olacaksa olsun derim. bindik bir alamete.

sanki benim bi kac yil önceki halimi anlatiyorsun... bizde cok uzaklardayadik. 5 yil ciktik sonra evlendik. ama o 5 yili bir ben birde Allah biliyor. burnumdan getirirdi herseyi. dedigin gibi internet yok, makyaj yok, arkadas yok, gezmek yok. bende salak gibi sanki dünyada baska erkek kalmdadida ben evde kalacakmisim gibi , hos kalsam ne olacaktiki, dediklerine tamam askim derdim. kiskancligi cekilmez hale gelirdi. ama bulustugumuzda sanki tartisan biz degilmisiz gibi olurdu. sakli gizli bulusmalar bizdede oldu. tabi sonra evlendik ve sular duruldu sanki. ama arad yine tartismalar oldu. tartismalarin dozu bu sefer cok yüksekti... son olayda ayrilma noktasina geldik. bu arada bitanede bebegim var... yalvardi yakardi, büyükler araya girdi baristik. son sansini nasil degerlendirecek bakalim... görecez.
benim yazdigim konularda görebilirsin anlattiklarimin bi kismini...

sen ayrilmak istemiyorsan sakin taviz verme derim ben. cünkü taviz tavizi doguruyor. sonra isin icinden cikamiyorsun. hakkinda hayirlisi olur insallah..

sağol canım deneyimlerini paylaştığın için.peki bişi sorcam aşkınızda azalma oldu mu,ya da pişmanlık duyduğunuz noktalar var mı

biz ayni sehirlerdeyiz. ama fikirlerimiz hic uyusmadigindan dolayi bir ayriliriz bir barisiriz. kendime kac kez dedim: tamam bitti artik diye. ama ne o ne de ben buna dayanabiliyoruz. bilmiyorum. sonumuz hayirli olacaksa olsun derim. bindik bir alamete.

aynı biz da ya.bizim aramızda da 2 saatlik mesafe var görüşme sorunumuz yollardan değil aile baskısından kaynaklanıyo.aynen bende 1000 kez ayrılıp barıştım Allah sonumuzu hayretsin

Mesafe kavramı çok önemli gerçekten.. sorun oluyor yüzünü görmüyorsun, mimiklerini görmüyorsun yani sanki konuşma yarım kalıyor… uzaklık belli bir aşamadan sonra tartışma getiriyor gerçekten..zamana bırakmak en güzeli eğer tartışmalar mesafe bazlı ise.

zamanla düzelikcekse bi 4 yıl daha bekleriz napalım :S

4 yıldır beraberiz herşey cok güzeldi ama bazı sorunlarımız oldu cok yıprandık artık her günümüz kavgalı geçiyor canımdan bıktım yemin ediyorum ayrılsan olmuyor beraberken yine olmuyor erkek arkadaşım da bunu uzaklığa bağlıyor yanyana olunca leyla ve mecnun gibiyiz hayatım özlemden oluyor hepsi diyor bi nevi haklı.yakın zamanda nişan yapma gibi bir düşüncemiz var ama inanın çok korkuyorum.size sorum şu sevgiliyken benim gibi kavga gürültü gırla giden bir ilişkinin ardından evlenip sakinleşen var mı acaba? teşekkürler :)

Wlla ewlenmedık ama bızde ole yanı kavga gırla ama su bır gercek gunler gecıo ve artık kendımı yıpratmıorm yormuyorum kavga etımıyorum son bır e
Senedır heeeee dıyıpm gecıoruz bırlıkteyken leyle mecnun modundayız cunku uzakta olunca gerılıyorum bunun. Verdıgı stres var

Back
X