• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliyken birbirini yiyip evlenince mutlu olan var mı? :((

Asla kavgaların uzaklıktan kaynaklandığını düşünmeyin öyle bir şey yok.
5 yıl uzaktan ilişki sonucu evlendim, ondan önce yine aynı şekilde uzun ama uzaktan bir ilişkim vardı. Yan yana olmanın tek farkı telefonunu kapatıp trip atamamak, yüzyüze konuşabilmek dolatısıyla kavgalarıdaha kısa sürmesi. Yoksa anlaşamadığınız konular yine devam ediyor.
 
Bence bu durum her ilişkiye ve ilişkideki kişilere göre değişen bir durum.sevgiliyken birbirini yeme konuları ciddi konular ise evlenince artış gösterme ihtimali var.konular abuk subuk ve basitse evlenip beraber yasamaya alışınca ve bu hayat bizim biz bütünüz tekiz bilinci de hele bir yerleştimi kafaya o zaman bal kaymak
 
Back
X