Merhaba,
22 yaşındayım ve erkek arkadaşımla 3 senedir çok güzel giden bir ilişkimiz var. Birlikte hem duygusal hem de fiziksel birbirimize yakınız. Normal olarak erkeklerde oldugu gibi cinsel açıdan biraz düşkünlüğü var. Eskiden bir kaç kişiyle birlikteliği ve çok fazla sevgilisi olmuştu, fakat bu 3 senede benim sayemde çok değiştiğini söylüyor devamlı bende buna inanıyorum aslında. Birliktelik konusu konuşulduğunda ben hazır değilim şöyle böyle zamanı var dediğimde kesinlikle itiraz etmiyordu fakat şu an askerde. Askere gitmeden önce bu isteğini karşılayacak bir şeyler elbette yaşandı gerçi hiç birlikte olmamıştık, şu an askerde olduğu için bu konudan çok uzağız tabi ki. Daha evlenmemiz için okulumun bitmesi var, fakat evlenmeden öncede yaşamak istemiyorum birlikteliği aslında, bi acıdan düşününcede çoğu şeyi yaşayıp birliktelik kalmıştı. Ve erkek arkadaşımda birlikte olmayı devamlı aklına getirir oldu. Eskisine göre biraz daha ısrar ediyor gibi, uzun süredir yaşamadığını için olduğunu mu düşünmeliyim? Ne yapmalıyım hiçbir fikrim yok.