Sevgiliyle birliktelik?

Ne gibi bir yorum bekliyorsun.. sevgilin sex yapmayali uzun zaman olmus, askerde de hem , yaziktir cani cekmistir, askerden izne gelince patlativerin kiriverin Su zincirlerinizi mi diyelim.. zaten yapmadiginiz kalmamis , bekaretini vermekte dusunce yasiyorsan bunun sebebi, belki ayrilirsak, bakire kalayim dusuncesidir.. offf bi de bu konuya yorum yapiyorum Su hale bak.. git sevis bize ne yaa ..

Bu senın kararın senın bedenın ..bunu sevgılım cok ısrar ettı dayanamadım dıye yapamazsın..Kendın karar verırsın ve yapmak ıstersen yaparsın,ama sonra da ah evlenecektık benı bıraktı vah vah yapma..Evlenecegıne guvenıp bekaret verılmez..Değecek bı adam dıye dusunursen bırlıkte olursun,ama askerde erkeklerın cogu huyu degısır..Askerlık psıkolojısınde bı erkekle de bırlıkte olunmaz..döndugunde ayrılalım deme ıhtımalı de yuksek..O yuzden askerlık ıhtıyaclarını gıderen olmanı gerektıren bı durum yok,gıtsın ıhtıyacını gıdersın sen döndugu zaman duruma göre bırlıkte olursun sımdı anlamsız..

Goster ama elletme dicem sen hem gostermisin hem elletmisin bi giris yapalimmi diye soruyosun canin cok istiyosa yap bizene otekileri yaparken bizemi sordun.bu kizlar erkeklerin isteklerini yerine getirmek icin kendilerini paraliyolar erkeklereevlenelim deseler bin dereden su getirirler okul bitsin is buluyim ailem hazir degil ben hazirdegilim su soyle bu boyle ama kiza birlikte olalim deyince kiz kosa kosa gidiyor hayatini mah etmeye dunden hazir git kizim sevis goklerde uc ama dususun cok sert olicak uyarayim

Seven erkek sevdiginin düsüncelerine ve kararina saygi duyar, bekler, onu gözünden sakinir... Ama ben erkek arkadasinizda suc bulmuyorum, siz onunla birliktelik haric herseyi yasadigniz icin oda haliyle daha fazlasini istiyor ve bekliyor, sonucta sadece o is olmamis geri kalanlari yasamissiniz eee o zaman bakire olmanin ne anlami kaliyor, adam hakli... Ya tam ya hic, ne o yarim yamalak, sözde önem verdiginiz bakirelikten bahsediyorsunuz ama onunla bicok seyi yasiyorsunuz, eee adam ne düsünsün...Pisman olacaginiz seyler yasamayin, ama her alti yiyip zar duruyor diyede bakireyim diye kendinizi kandirmayin...:ssz:

Yapma
Hatta şimdiye kadar yaptıklarını da yapma
Yaşadıklarının altından kalkacak güçte değilsin
Birde sen kimsenin ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değilsin, önce bunun farkına var
Daha yaşın kaç, başın kaç, elin herifi aba altından sopa gösteriyor ihtiyaç diye senin gibi genç kızlar da kanıyor
Çok ihtiyacı olan adam önce evlenir arkadaşım, kullandırtma kendini

Birliktelik haric hersey yasanmissa , bi zahmet onuda yasa.....

Ama en sinir oldugum sey erkegin ihtiyaci , sen ihtiyac gidericimisin alla alla.

daha 22 yaşındasın ve muhtemelende sevgilinde aynı yaşta. senden öncesi 19dan önceye tekabül eder. taş çatlasın 20 yaşına. ne ara bir çok birliktelik yaşamış bu kişi? sen bunları hiç sorguladın mı gerçekten. yoksa erkektir haktır deyip kurcalamadın mı kabullendin mi? erkekmiş ihtiyaçmış. ah ah güzelim bedenlerinizi elin adamlarına kullandırıp durun. sonrada ayrılınca adı kullandı olsun. eğer bunu gerçekten kaldıracak cesaretin olsaydı her bir haltı yedik bir orası kalsın demezdin zaten. ne iğrenç bir ilişki tarzı resmen ticaret gibi. ayrılırsak garantide olayım...

Saçmalama evlenmeden etmeden birlikteliği olur aklını başına al valla kızdım ben yazmak dahi istemiyorum

Merhaba,
22 yaşındayım ve erkek arkadaşımla 3 senedir çok güzel giden bir ilişkimiz var. Birlikte hem duygusal hem de fiziksel birbirimize yakınız. Normal olarak erkeklerde oldugu gibi cinsel açıdan biraz düşkünlüğü var. Eskiden bir kaç kişiyle birlikteliği ve çok fazla sevgilisi olmuştu, fakat bu 3 senede benim sayemde çok değiştiğini söylüyor devamlı bende buna inanıyorum aslında. Birliktelik konusu konuşulduğunda ben hazır değilim şöyle böyle zamanı var dediğimde kesinlikle itiraz etmiyordu fakat şu an askerde. Askere gitmeden önce bu isteğini karşılayacak bir şeyler elbette yaşandı gerçi hiç birlikte olmamıştık, şu an askerde olduğu için bu konudan çok uzağız tabi ki. Daha evlenmemiz için okulumun bitmesi var, fakat evlenmeden öncede yaşamak istemiyorum birlikteliği aslında, bi acıdan düşününcede çoğu şeyi yaşayıp birliktelik kalmıştı. Ve erkek arkadaşımda birlikte olmayı devamlı aklına getirir oldu. Eskisine göre biraz daha ısrar ediyor gibi, uzun süredir yaşamadığını için olduğunu mu düşünmeliyim? Ne yapmalıyım hiçbir fikrim yok. :KK61::110:
bence aşırı isteği askerde olduğu için olabilir.
herşeyi yaşayıp bakire kalmaya çalışmakda zaten ne manada onuda anlamış değilim.
ama siz bu kişiyle bile evlenseniz bazı şeyleride düğünden sonraya bırakmak daha özel ve heyecanlı olmazmı

Bence evliliği bekle... evlenmeden böyle bir şeye de izin verme bir değerin olsun. Sonrasını, geleceği görebiliyor musun ki böyle bir şeye kalkışacaksın ? , güvenme geleceğe... evliliği beklemek yapacağın en mantıklı şey. ;)

Ya bu askerlerin yemeğine şap koymuyorlarmıydı, napmışlar seninkini muaf mı tutmuşlar :)

Neyse konuya gelelim. Öncelikle Tam anlamıyla birleşme(penatrasyon) ile öyle üstten üstten oynaşma birbirinden tamamen farklı şeyler, psikolojik olarak diğerinden epey etkileneceksin.

Toplum baskısı ve kendi inançlarının seni utandıracak olmasının yanısıra sevgilinin sana hoyrat davranma ihtimali, ilk ilişki heyecanı ve askerde yaptığı enerji birikimi birleşince muhtemelen istediği performansı gösterememe, buna sinirlenme, sinirini senden çıkarma ihtimali, senin bu sert çıkışı görünce yaşayacağın pişmanlık, sırf o istedi diye içinden tam manası ile gelmeden birlikte olduğun için hissedeceğin kullanılmışlık...

Eğer bu yukarıda yazdıklarımla baş edebilwceğine inanıyorsan, hatta o istemeseydi bile ben isterdim diyebiliyorsan yani temelde kendi zevkin, tutkuların için yapacaksan elbette yap.

Ama öbür türlü hem kısa vadede ilişkine zarar verirsin hem de uzun vadede cinsel kimliğinin oluşmasına darbe vurursun.

Sonra gelip burada vajinismus başlığında derman arasın.

Unutma toplum ahlakı bir referanstır, içine sinene uyar saçma geleni es geçersin. Cinselliğini keşfetme arzun olmadan ben sırf karşı taraf tatmin olsun diye bu işe kalkışmanı tavsiye etmem.

Bekaret olgusunun önemli oldugu bir toplumda bu olguya ''acaba'' dıyerek arada kaldıgınız cıddı meseleyı yapayım gitsin diyerek çözmeyin.Yapmayın.

Afedersiniz ama o kadar şeyi yaşayıp da bi onu yapmamak neyin nesi? Açık Konuşayım, sen o adamla yatağa girmişsin, oynaşmışsın, elleşmişsin, sürtünmüşsün falan ama iş ona gelince 'bunu yapmayalım' ?! Ya o raddeye gelmişsin ama onu yapmıyorsun sonra da 'oh neyse ki bakireyim' moduna giriyorsun.

Back
X