Kızlar sizlere acil bir sorum var.Çok yakın arkadaşım seneye yazın nişanlanacak.Üniversite 3.sınıfa gittiği için ailesi izin vermiyormuş bu yüzden mezun olduktan sonra nişanlanacak.Erkek arkadaşı bana anlattığı kadarıyla düzgün birisi.Gece hayatı olmayan birisiymiş.Erkek arkadaşını tanımadığım için sadece bu kadarını biliyorum.Malum konumuz insanlar evlenmeden önce ilişkilerini açık açık konuşurlar.Kız arkadaşımda daha önce 1 kere cinsel ilişkide bulunmuş.Bana daha önce bu konuyu üstü kapalı konuştuklarını,erkek arkadaşının daha önce cinsel ilişkide bulunmadığını söyledi.Kendide o an bende ilişkide bulunmadım demiş.İşler ciddiye binince bana sordu söylemelimiyim yoksa saklamalımıyım diye.Hatta ameliyat felan olmak istediğini söyledi.Çünkü gerçeği söylemek istemiyormuş.Onun gözünden düşmekten,terkedilmekten korkuyormuş.Bende söylemelisin ilerde öğrenirse daha kötü olur,çiftler arasında gizli saklı olmaz dedim.Sizce ne yapmalı?Doğruyu söylerse erkek arkadaşının onu bırakacağını söylüyor.Birde ben bunları konuşmak için erken olduğunu düşünüyorum çünkü adamın bir gün başka birine aşık olup gitmeyeceği ne malum?Fakat kız bir türlü karar veremiyor bir söyleyeceğim deyip telefonu eline alıyor,bir söyleyemem deyip geri bırakıyor....Sizce saklamalı mı söylemeli mi?Birde ne zaman söylemeli?Ben henüz erken diyorum ya siz?