• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyle garip bir sorun..

Merhabalar,dert diyebileceğim bişey değil aslında ama kafama takılıyo bisüredir..Erkek arkadaşımla haftada 2-3 gün görüşürüz çok sıkmı oluyo bilmiyorum ama telde konuşurken ben özledim diyorum daha dün görüştük ne özlemesi gibi hödüklükler yapıyo..Az önce ikimizin olduğu fotoğrafı attım altınada özlediğimi belirten bi fotoğraf dedim oda başka komik bişey atmış özlediğimi belirten fotoğraf demiş bende özlemediğin belli dedim..Şimdi ben böyle olunca ona kızmadan hiç görüşme lafını ağzıma almadım bakim nolucak diye hep aynı şekilde görüşmek istiyo hatta yok ben işim var falan diyorum görüşmeyip özlemesini sağlamak için oda ne işi tamam onu halledelim öyle görüşelim falan diyo ama lafa gelince özlediğini söylemiyo yanımdaykende yokkende gayet ilgili herhangi bi şikayetim yok ama benim lafıma karşılık bende özledim demiyo belki saçma ama bozuldum

boğa burcu mu

Yapı meselesi..bende özledim desem kocama..

Peşine gülme krizine girerim herhalde..

Bazı insanlar söyleyemezler. Çok eskiden sevgilim de beni özlediğini hiç söylemiyor diye takardım daha ilişkinin başlarında hatta şüphelenirdim sevse özlerdi diye. Bir zaman sonra bir aylığına görüşemedik yurtdışındaydım yine söylemedi söylemedi. Ama o dönüşte aynı gece karşılamaya gelmesinden bakışından anladım. Adam özlüyor sadece söylemeyi sevmiyor. Yapısı bu.
Şimdi artık ne soruyorum ne söylüyorum. Benimki çocukçaymış diyorum.
Sizinki de yapı olarak dile getirmeyi sevmiyor olabilir canınızı sıkıp, ikinizi de germenin anlamı yok.

İnsan tabii ki özlemek ve özlenilmek istiyor ve bunu duymak istiyor çok tabii şeyler bunlar. Burda devreye erkek ve kadın arasındaki farklılıklar giriyor sanırım, eminim sevgiliniz sizi çok seviyor ama dürüst. Çok sık görüşüyorsunuz belki bu özlem duygusunu yok ediyor bir de sizin özlediğiniz anda o da sizi aynı hissiyatla özleyecek diye bir durum yok. size dürüst davranıyor, yapmacıklık yapmıyor. İlişkinizin tadını çıkarın :)

Bence o da özler de çok dile getirmez.

Herkes eşit derecede duygusal ya da romantik olmak zorunda değil. Ben de özledim lafından çok hoşlanmam, sözlerimle değil hareketlerimle duygularımı dışa vurmayı tercih ederim.

Yapı meselesi bence. odun erkekler var tamam ama bazısı içinde yaşamayı seviyor. Üstüne gitmeyin biraz .özlemesine fırsat verin. Erkek arkadaşınıza gözdağı vermek için işim var deyip buluşmayı erteliyorsunuz ama adam anlayışla karşılıyor. demekki her şey düşündüğümüz gibi olmayabilir. ozlemedigi anlamına gelmez yani söylememesi.

Back
X