- Konu Sahibi homesweethome3
Bana sevimli ve komik geldi sevgiliniz. Herkezi aynı kalıplara koymayın..Size hissettirdiği önemli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar,dert diyebileceğim bişey değil aslında ama kafama takılıyo bisüredir..Erkek arkadaşımla haftada 2-3 gün görüşürüz çok sıkmı oluyo bilmiyorum ama telde konuşurken ben özledim diyorum daha dün görüştük ne özlemesi gibi hödüklükler yapıyo..Az önce ikimizin olduğu fotoğrafı attım altınada özlediğimi belirten bi fotoğraf dedim oda başka komik bişey atmış özlediğimi belirten fotoğraf demiş bende özlemediğin belli dedim..Şimdi ben böyle olunca ona kızmadan hiç görüşme lafını ağzıma almadım bakim nolucak diye hep aynı şekilde görüşmek istiyo hatta yok ben işim var falan diyorum görüşmeyip özlemesini sağlamak için oda ne işi tamam onu halledelim öyle görüşelim falan diyo ama lafa gelince özlediğini söylemiyo yanımdaykende yokkende gayet ilgili herhangi bi şikayetim yok ama benim lafıma karşılık bende özledim demiyo belki saçma ama bozuldum