• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyle konuşma buluşma sıklığı normali ?

Xlovelyxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2018
110
232
103
30
KK hatunları merhaba
Biliyorum her ilişkinin dinamiği farklıdır ancak kafamı kurcalayan bir şey var. Sevgilimle birkaç aydır beraberiz ve güzel giden bi ilişkim var. Birbirimizden haber almadığımız gün yok yani gün içinde bazen çok bazen az iletişim halindeyiz. Ancak virüsten dolayı çalışmıyor benimde okulum tatil olduğu için rahatça konuşuyoruz. Ancak ben buna alıştım işleri ve okul başlayınca böyle olmaz ve uzaklaşırız diye korkuyorum. Size göre günlük konuşmanın ve buluşmalarının ideali nedir? Ne kadar süre ilgisizlik oluşturur?

Şimdiii. Biz çocuk yaşta başlamış ve evlilikle sonuçlanmış ilişkimizde yapışık ikiz gibiydik tüm fırsatlarda. Ayrı şehirlerde okuduk her hafta görüştüğümüz de oldu aylarca görüşemediğimiz de oldu. Telefonla günde bir iki konuşma maks. yarım saat harici her dakika mesajlaşmaca işimiz yoksa. Paramız varsa bir yerlerde yiyip içerdik yoksa bankta otururduk saatlerce. Bence sık görüşme isteği olmalı her iki tarafta da fırsat buldukça da görüşülmeli. Aynı şehirde yaşadığımız dönemde hergün bir şekilde yarım saat bir saat de olsa görüşürdük.

Bir de uzaktan ilişki yürütenleri düşün yani aynı şehirde yakınken birbirinizin kıymetini bilin mümkün olduğunca görüşmeye çalışın belirli kriterlere göre değil istediğiniz zaman görüşmeye çalışın. Birbirinize zaman ayırın ya hazır görüşebiliyorken keyfini çıkarın. Uzaktan ilişki yürütmek çok zor..

Sürekli hergün görmek bana göre iyi değil bir süre sonra sıkılma olabilir biraz özleyin birbirinizi 😃

Günde kısa1-2 arama 1-2 kısa mesajlama yeter. Her gün cok fazla ama haftada 3-4 ideal bence. Şartlara bağlı artadabilir azaladabilir. Ama her gün beraber yapisik ikiz gibi olmak hoş değil bence. Ayni evde yaşanıyorsa da kisiler kendine ayrı vakit ayırmalı

Sevgililik neydi unuttum 😂😂😂 kurala bağlanacak bir şey değil bu ama haftada bir de az geldi bana. Şartlar uygun oldukça kısa süreli de olsa görüşülebilir. Yeri gelir o hafta hiç görüşülmez.
Ay yok benden geçmiş bu işler resmen kaynanamla ilişkimi tarif ettim :KK70:

KK hatunları merhaba
Biliyorum her ilişkinin dinamiği farklıdır ancak kafamı kurcalayan bir şey var. Sevgilimle birkaç aydır beraberiz ve güzel giden bi ilişkim var. Birbirimizden haber almadığımız gün yok yani gün içinde bazen çok bazen az iletişim halindeyiz. Ancak virüsten dolayı çalışmıyor benimde okulum tatil olduğu için rahatça konuşuyoruz. Ancak ben buna alıştım işleri ve okul başlayınca böyle olmaz ve uzaklaşırız diye korkuyorum. Size göre günlük konuşmanın ve buluşmalarının ideali nedir? Ne kadar süre ilgisizlik oluşturur?
Bizim uzak mesafeliydi 8 saat falan ayda bir hafta civarı geliyordu onda da 3-4 kez civarı görüşebiliyorduk gittiğinde de okulu çok yoğundu saatleri dersleri ağırdı günde bir iki kez anca konuşurduk arada 3-4 mesaj

Bence haftada 3-4 kere olmalı ortalama, haftada 1 az bulusmamanın bahanesi olmaz isteyen bir sekilde 2 dk da olsa sevdiğini görür✌🏻

5 yıllık bir ilişkim var. Ilk 2 yılı hergun görüşüyordum aynı şehirde aynı kampüsteydik. Kalan 3 yılı ise haftada minimum 1 olmak üzere ortalama 2 kez görüştük.
Pandemi dolayısı ile tabi sıklık azaldı ama birbirimizle gün içinde daima iletişim halinde oluruz. Sık sık mesajlaşır,araşırız .
Benim gördüğüm başta nasıl ise aynen öyle devam ediyor. Biz birbirimize iyi geceler seni çok seviyorum mesajı atmadan uyumayız. Eve gittiğimiz zaman mutlaka haber veririz.
Benim çevremde gördüğüm kadarıyla ilişkiler hakkındaki tespitim şöyle ki; bütün bunları yapmayan çiftler birbirine çok bağlı olmuyorlar. Ve pek "biz" olamıyorlar.

Back
X