Sevgiliyle konuşma buluşma sıklığı normali ?

Ben mümkün oldukca görüsmek isterim, vakit yettikcede sinir koymam.
Genellikle ama haftada en fazla 3 kere bulusabiliyoruz, ortalama 2 kere. Haftaici bir aksam, genellikle de haftasonu 1 gün ayirmaya calisiyorum.

Gün icinde mesajlasiyoruz sadece. Aksamlari da konusuruz, bazen konusmadigimiz da olur, duruma göre iste.

İlişkierde bunu bir kuralı olmamalı bence. Bazı hafta 3 4 kere görülürken bazı hafta görülmeyebilirsin. Sokmamak lazım akışına bırakmak lazım

Okurken 2 haftada 1 görüşürdük. Sınav zamanı 3 haftaya çıktığı da olurdu. Aynı sokaktayız, okul yoksa neredeyse her gün görüşürdük. Ha kastım her gün kafeye gitmek değil tabi. Kimi gün fırına kadar yürüyüş. Kimi gün merdivenlerde çekirdek kola falan. :) Telefon ise 10bin sms vardı, o bazen yetmezdi. 🤣🤣 Dakikalarımız yettiği kadar da konuşurduk. Ay resmen fakirlik çekmişiz yazdıkça farkettim. 🤣🤣🤣🤣🤣

Bence gün sınırlaması olmamalı,yani bazen haftada 1 olur bazen 3.Güzel bir etkinlik olur ona gidilir,hava güzel olur sahile gidilir,ya da iki taraf yogundur o hafta hic bulusma olmaz.Mecburiyet gibi görülmemeli bence.Ben cok aramayı seven biri değilim,mesaj ile yazısmayı sevdiğim için gün icinde musait oldukca,siz yazarsınız onun musaitligi 2 saat sonra olur veya aksam olur konusulur.Kuraldan ziyade içinizden geldiği gibi.Bir de her zaman konusulacak konu olmayabilir,bazense büyük gelismeler olur uzun uzun konusulur

Bence bunun bi ideali yoktur, kişiden kişiye değişebilen bir durum olamakla beraber özlemenin yoğunluğuna görede değişiklik gösterecek bir durum.

Aman ayda 1 Defa 1 saat vakit ayırmak en güzeli 👍 Erkekler biz güzelim minnoş kadınları pek hak etmiyorlar 😂

Bence haftada bir çok az. İmkanlarınıza bağlı, yani aranızdaki mesafe çoksa her gün olmaz tabi ama yakın yerde oturuyorsa haliyle daha sık görüşülür bence. Bu sorunun net bir cevabı yok ilişkinin dinamiğine bağlı bir de sizin karakterinize.
Pandemiden sonra herkesin eski işine dönmesi normal gerçek hayatta sevgili olmayı başarabilirseniz bu ilişki yürür.

4 yıllık bir ilişkim var ilk yıl aynı şehirdeydik haftada minimum 3 gün görüşüyorduk. Sonra erkek arkadaşım 2 saat uzaklıkta başka bir şehire taşında 10 15 günde bir görüşmeye başladık geçen yılda ben taşındım bu defa aramızda 8 saatlik bir mesafe var. Bazen ayda bir görüşüyoruz bazen 3 ayda bir. Aynı şehirde olsaydık hergün görüşmek isterdim.

Her gün sabahtan akşama kadar mesajlaşır gerektiğinde telefonda konuşurduk. Bıraksan her gün buluşurduk sevgiliyken. Öyle olduğu içinde hemen evlendik. 5 yıllık evlilikde de mesai saatinde çok yoğun çalıştığımız zamanlar hariç mesajlaşmalar aynen devam etti. Nasıl istiyorsanız öyle yaşayın birlikteliğinizi, kurallar koymayın, beklenti içine girmeyin. Açık sözlü olun. Boşandık biz şimdi geriye dönüp baktığımda iyi ki her anı dolu dolu geçirmişim diyorum.

Haftada en az 2 kez gorusup her gun de telefonda haberlesmek bana yeterdi sanirim.

Back
X