- Emoji Skoru
- -33
- Puanlar
- 11
- Konu Sahibi Ruhsuzbirisi
Sevgilim iyi hoş adam ama uzun uzadıya sohbet edemiyoruz günlük beni arıyor konuşuyor mutlaka sesimi duyar ama gelgelelim üstünkorü muhabbet sohbet günlük şeyler biraz cilveleşme o kadar. Bir süredir ben aramıyorum sormuyorum onu çünkü gerçekten yoğundum işe başladım onun stresi girene kadar girdikten sonra da ilk 1 hafta adapte olmaya çalıştım yani arıyor ikirebir sanki açmaya şeyim var. Neyse bir süredir boşladım onu ama o da bunu bana defalarca kez yapmıştı yani hep bekleyen taraf oldum şimdi ben az buçuk yaptım diye surat asıyor keyfimden de yapmadım ayrıca. Neyse dedim bugün konuşalım 10 dk konuştuk uyudu horlamaya başladı artık ben sohbet etmek istiyorum ben gerçekten bunu istiyorum belki buldum bunuyorum bilmiyorum ama sohbet etmiyoruz evet gün içinde arar sorar mesaj atar ama sohbet yok kısa sohbetler anlık sohbetler bunca zaman konuşuyoruz daha ben onun hakkında çeyreğin çeyreği bilmiyorumdur akşam 10 11 den sonra onu bulamazsın hep uyur haftada bir kere bile olsa konuşalım muhabbet edelim dertleşelim geçmişi konuşalım geleceği konuşalım çocuğumuzdan konuşalım siyasetten konuşalım ki normalde sohbeti sever az konuşan yapısı yoktur bilmiyorum cepte görüyor belki de. 10 bucuktan sonra onu göremiyorum şahsen. Benim sorunum bu üstünkörü sohbetler var ama ince sohbetler yok çok yoruldum bu durumdan azbişey konuşuyor ya uykum geldi ya çok yorgunum ya az bekle işim var sonra zaten ertesi gün konuşabiliyoruz. Ben geç yatan biriyim bekliyorum ki gelsin de konuşalım ama nerde o hayatta kalkıp da yazmaz gece yarısı neyse son zamanlarda cidden gelince yatiyordum iş yerinde telefon çekmiyor 1 haftadır hattım kapalı vs derken onu çok boşlamış olabilirim ama bu illa bu şekilde karşılığı haketmiyor çünkü o da zamanında fazlasıyla bunu yapan birisiydi benim mislimle yapardı bekleyen ben olurdum 1 2 hafta ona fazla geldi. Hala sinirim geçmedi ağlıyorum sinirden sorum şu ilgisi var ciddi düşünüyor kesin bunu da anladım eliacık o bu şu kısaca iyi adam ama uzun sohbetimiz konuşmamız yok ve bunca zamanda pek olmadı evet gün içinde zaten olmaz çalışıyoruz ama peki ya akşamları? Birgün de geç uyusa ya mesela yarın tatil geç uyuyup yarın iyice uykusunu alabilir