sevgiliyle sürekli mesajlaşmak istemek :(

limonludondurmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.345
722
123
31
merhaba arkadaşlar bi arkadaşım var sevgili gibiyiz ama değilde gibiyiz 2 aydır görüşüyoruz sürekli konuşuruz ama bigün farkettim sanki hep konuyu ben ilerletiyorum gibi..ben halada çok konuşmak istiyorumm, başta o benle olmak istedi o ikna etti beni şimdide aynı ama işte demek istediğim sanki muhabetti ben ilerletiyo gibi hissettim hep ben uzun uzun yazmışım anlatmışım oda anlatmış ama çok değil. bugün saat 10 dan itibaren hiç yazmadım oda yazmadı acaba doğru mu yanlış mı hiç bilmiyorum ve hiç aklımdan çıkmıyor kendisi sürekli aklımda, terazi burcu ayrıca korkuyorum aldatır mı falan filan diyede.. yardımlarınızı bekliyorumm

Terazi olunca ne oluyor bilmiyorum da sevgili değilseniz nasıl aldatmış 0lmasından korkuyorsun ki?

eğer daha çok kendinin yazıyor olması seni rahatsız ettiyse dediğin gibi yazmaya bi süre ara vermek güzel bi fikir olabilir. Bence gayet güzel yapmışsın canım

Şu çok mesajlaşma işine ifrit oluyorum.:KK14:
Hadi liselileri anlıyorum. Ama yetişkin insanların her zaman mesajlaşmak istemelerini anlayamıyorum. Arayıp 5 dakikada anlatılacak şey mesajla 1 saat sürüyor. Bir de üstüne yanlış anlaşılmalar olup, kavga ediliyor. Yahu arayın konuşun. o_O Çok mesajlaşmak boğar insanı.. Hem ne konuşulur ki saatlerce ve her dakika..

Görüşme düzeniniz zamanla oturur heralde . Acil bişey olduğunda kısa mesaj atmak daha mantıklı buluşmaya giderken 'geldim,nerdesin'burdayim surdayim. Muhabbet etmek,tartismak vs aramak daha mantıklı bence . Tek derdiniz bu olsun ya :super:

Hem sevgili degilsiniz, hem de aldatilmaktan korkuyorsunuz? Kim kimi aldatiyor anlamadim ki? Siz onun "sevgilisi" olmadiginiz icin adam istedigini yapmakta ozgur. Size bagli olsaydi, coktan sevgilisi olmustunuz. Suanda ondan hesap sorma gibi bi hakkiniz yok yani.

Onun disinda, konusmalarda kim daha cok konusmus degilde, kim konusmayi bitiren cevaplar verirken, kim devam ettirmeye calisan yorumlar yapiyor, bunu dusunmek lazim.

Yine de sevgiliniz dahi degilken bi kisiye bu denli baglanmak hos bi durum degil.

Back
X