sevgiliyle tatil

siyahmelekk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
1
0
28
Arkadaşlar ben çiçeği burnunda 19 yaşında bi üniversite öğrencisiyim. 5 aylık bi ilişkim var erkek arkadaşımla ayni okuldayiz o da 22 yasinda ve bu yaz tatile çıkmayı planladık fakat benim aileme bunu söylemem çok zor o yüzden okul gezisi dedim gideceğimiz yer antalya 1 hafta ya da 10 gün kalmayı düşünüyoruz ve çadırli kamp gibi bişey yapicaz aileme böyle olacağını ve antalyada olduğunu soyledim tamam dediler. Sadece grup olarak gidilecek diye biliyolar. Ama içim yinede huzursuz gizli olduğu için. Normalde arkadaşlarımizda gelecekti ama hiç biri ayarlayamadı. erkek arkadaşım, için rahat değilse sorun değil gelme darılmam ben dedi. Ama sadece onun için değil kendimde biraz kafa dağıtmak gezmek dolaşmak istiyorum sizce ne yapmalıyim fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
5 aylık bi insanın nesine güveniyorsunuz. Ondan sonra çadırın içinde kesilmiş atılmış bir kadın bulundu diye manşetlerde. Yaş küçük olunca, aşık da olunca gençlerin gözü kör oluyor, ilerisini hiç düşünmüyorsunuz.
5 aydır tanıdığınız biri için ailenize yalan söylemeyi sindirebiliyorsanız diycek bişey yok küçük hanım.

Sevgilisini ölduren tecavuz eden afedersiniz baskalarina satan piskopatlari hic duymadinmi canim sen? Senelerdir beraber olan insanlar bile sevgilisi hakkinda hic taniyamamissim diyolar sen nasil guvenebiliyosun? Kafa dagitmak icin baska bir alternatif bul bence. Cok gencsin bu yasinda hayatinin hatasini yapip omur boyu bir pismanlikla yasama.

Gitme, ailenden gizlediğin için zaten vicdan azabı duyacaksın, duygularına kapılıp da yanlış bir karar verme canım.

Sevgiliyle tatil çok güzel bir şey. Dünyada kötü örnekler var diye herkese psikopat muamelesi yapamayız. 15 yıllık karısını, çocuklarını uykusunda bıçaklayan manyaklara ne demeli? Ama keşke yalan dolanla olmasa. Bak şunu düşün, daha gitmeden vicdan yapıyorsun. Sen kesin açık verirsin. Ailenin hem sana hem de ileride ciddi bir ilişkiye dönüşme durumu olursa erkek arkaşına güveni kalmaz. Zaten için de rahat etmez, zehir olur tatilin.

Antalya da kamp fikride sandiginiz kadar iyi bir fikir. Dehset sıcak hava ve sivrisinekleri dusunseniz simdiden vazgecersiniz. Dus almak lavaboya gitmek hep sıkıntı.
5 ayda tatile gitmek icin kisa bir sure birbirinizi biraz daha taniyin.

yani ailene yalan söyleme demeyeceğim, emin ol zamanında anne baban da anne babalarına yalan söylemişlerdir, büyük ya da küçük.
sevgilinle de gitmek istiyorsan git bence.
ama ben olsam Antalya gibi bir yere giderken ailemi haberdar ederdim. hani dünyanın her türlü hali var, benim içime sinmezdi ama ben böyle konularda biraz felaket tellalı bir insanımdır.
şahsen benim kızım gelse bana böyle bir konuda fikrimi sorsa ben izin veririm, o yüzden neden yalana başvurmak zorunda hissettiğini anlayabiliyorum.
bir abla tavsiyesi de vereyim, aman önlem almadan ilişkiye falan girmeyin sakın (yok ben evlilik öncesi cinselliğe karşıyım diyorsan, bu kısmı zaten senin için önemli değil)

Bilemedim ki:KK64:
Eşimle sevgili iken gitmiştik tatile hatta o tatilde evlenme teklifi aldım.
Kamp yerine 5 yıldızlı bir otel tercih etseniz güvenliğiniz açısından.

X