Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikkatimi cekti. Konu sahibi bile sevismiyceklerine dair soz veremezken, siz sevismiyceklerinden emin gibisiniz.
Sebebni ogrenebilirmiyim? Konu sahibini taniyosunuz yoksa? Yada sevgilisini?
demesende ima ediyorsunBen sizin bakış açınızı anlayabiliyorum. Bunda problem yok, öyle düşünüyor olabilirsiniz. Anlayamadığım ya da rahatsız olduğum durum ilk başta da dediğim gibi kadınları kullanılan, erkeği kullanan pozisyonunda tutmanız, sevgilisiyle tatile gittiğinde basitleşeceğini vurgulamanız, bunları genele yaymanız.
Ben size sizin gibi düşünenler geri kafalı desem hoşunuza gider mi? Demem böyle bişey asla, insanları genellemem.
yıl 2016 da özgürlükçü arkadaşlarım!
anlıyorum hayat tarzınız farklı olabilir ama bunun yılla alakası yok kadına ve bedenine yapılan baskıylada alakası yok kadın erkek eşit ikiside sevgikisiyle tatile gitmemeli diyorum
Konu sahibi 2 mesaj atmış konu olmuş 17 sayfaokumayacak çoğunu banlandığıyla kalıcak bazıları:)
Ailenin haberi olsa iyi olur ama ailemize haber vermeden hepimiz yaptık ufak defek bişeyler. Bende tatile gittim eşimle sevgiliyken. Kaza bela durumları hariç sevgiline güveniyorsan kendinden eminsen gidebilirsin bence. Ama başına bi iş gelirde patlarsan bilemem :) ben sadece ondan korkardım. Çok uzak yerlere gitmezdim o yüzden :)
doğru..Ailenden gizlemen doğru değil. Ailen nerede olduğunu bilmeli. Orada başına birşey gelse ne yapacaksın?
hay ağzını öpeyim ya :)Bunu yapmasanız keşke ya. İnsanlar sevgilileriyle tatile gidince basit kadın olmazlar, ilişkileri basitleşmez.
Kimse kimseyi kullanmaz ilişkilerde. Sevişiyorsa bile iki kişi sevişiyor. Kadını bu kadar edilgen yapmayın bu konularda.
demesende ima ediyorsun
ayrıca burada soru soran bayan oldugu için ona itafen gitme denmiş erkek sorsaydı ben onada gitme derdim kadın erkek fark yok ikisinede zina diyor bizim dinimiz biz böyle inanıyoruz buda bizim inancımız
herkes inancında hürdür sizde istediginiz gibi düşünebilirsiniz
Arkadaşlar hepinizin yorumunu okumaya çalıştım yeni girmeye fırsatım oldu bu kadar yorum beklemiyordum :)
Öncelikle kullanıcı adlarını hatırlamadığım ama konuyu sevişmeye, yatmaya, sevgilimin arkadaşınında gelmesine karşı olanlara durumu açıklayayım sanırım konuyu aceleyle yazıp atladığım kısımlar olmuş. bu kadar ayrıntıya gireceklerini düşünemedim.
21 yaşındayım ve evet neyin doğru neyin yanlış olduğunu farkındayım. bu yaptığım yanlış haklısınız çoğunuz. Ama sevgilimle tatile gitmek istediğim için değil. Aileme yalan söyleyeceğim için. İnanın yalan söylemeden direkt gidebilceğimi söyleyebilseydim, yani bu kafa yapısında olduklarını bilseydim zaten buraya yazıp bunu kendime dert etmezdim. Tamam madem ailen böyle neden gitmek istiyorsun diceksiniz. Bilmiyorum. Sadece bikaç gün unutamıycagımız güzel anlar biriktirmek.
İkincisi zaten sevgilimin arkadaşı (yani benimde kardeşim dediğim insan) tek kalmayacak. Benim en yakın arkadaşımda ailesinden izin alabilirse gelecek. Alamazsa da arkadaşımız kuzeniyle gelicek. Ama tabi benim arkadaşım gelse benim için cok daha iyi olur sonuçta onlar da birbirlerini tanıyor genelde 4 lü takılırız ama onlar sevgili değiller.
Vein vino veritas seni unutmayacağım tabii ki. :) seninle aynı düşünce yapısındayım. Kendimi kullandırtcağımı düşünen bi zihniyete cevap bile vermeyeceğim.
Sevgilimin ''aşkısı'' lafına takılıp ergen muamelesi yapanlara da hayret ediyorum. Sevgilim değil mi istediği gibi hitap eder? benim değil mi yaneyse
ve yorum yapan diğer arkadaşlarım hepinize cok cok teşekkür ederim iyi ki varsınız, tatil için daha 1 ayım var. iyice düşüncem :)
Size iyi tatiller genç arkadaşım, sizin yaşınızda kızım var, bu sebeple biraz anne duygularıyla yazacağım, kızım sevgilisiyle tatile gitmek için bana yalan söylese kırılırdım, güven duygum alt üst olurdu, o yüzden size tavsiyem tatil için izin alırken yalan söylemeyin, bizler yani ebeveynler tepki göstersekte evlatlarımızın saçının teline zarar gelmesini istemeyiz, bu yüzdendir korumacı tavrımız, ailenize karşı dürüst olup tatil planınızı olduğu gibi söyleyin, bir sebeple size ulaşmaları gerektiğinde nerede kimin yanında olduğunuzu bilsinler, bu sizin içinde bir avantajdır, bugün sevgilinizle iyisiniz yarın kötü olmayacağınızın garantisi yok, ailenize yalan söylemenizi aleyhinize kullanmayacağının garantisi yok.Arkadaşlar hepinizin yorumunu okumaya çalıştım yeni girmeye fırsatım oldu bu kadar yorum beklemiyordum :)
Öncelikle kullanıcı adlarını hatırlamadığım ama konuyu sevişmeye, yatmaya, sevgilimin arkadaşınında gelmesine karşı olanlara durumu açıklayayım sanırım konuyu aceleyle yazıp atladığım kısımlar olmuş. bu kadar ayrıntıya gireceklerini düşünemedim.
21 yaşındayım ve evet neyin doğru neyin yanlış olduğunu farkındayım. bu yaptığım yanlış haklısınız çoğunuz. Ama sevgilimle tatile gitmek istediğim için değil. Aileme yalan söyleyeceğim için. İnanın yalan söylemeden direkt gidebilceğimi söyleyebilseydim, yani bu kafa yapısında olduklarını bilseydim zaten buraya yazıp bunu kendime dert etmezdim. Tamam madem ailen böyle neden gitmek istiyorsun diceksiniz. Bilmiyorum. Sadece bikaç gün unutamıycagımız güzel anlar biriktirmek.
İkincisi zaten sevgilimin arkadaşı (yani benimde kardeşim dediğim insan) tek kalmayacak. Benim en yakın arkadaşımda ailesinden izin alabilirse gelecek. Alamazsa da arkadaşımız kuzeniyle gelicek. Ama tabi benim arkadaşım gelse benim için cok daha iyi olur sonuçta onlar da birbirlerini tanıyor genelde 4 lü takılırız ama onlar sevgili değiller.
Vein vino veritas seni unutmayacağım tabii ki. :) seninle aynı düşünce yapısındayım. Kendimi kullandırtcağımı düşünen bi zihniyete cevap bile vermeyeceğim.
Sevgilimin ''aşkısı'' lafına takılıp ergen muamelesi yapanlara da hayret ediyorum. Sevgilim değil mi istediği gibi hitap eder? benim değil mi yaneyse
ve yorum yapan diğer arkadaşlarım hepinize cok cok teşekkür ederim iyi ki varsınız, tatil için daha 1 ayım var. iyice düşüncem :)