Sevgilme geçmişi anlatamıyorum

Ben cinselliğe temizlik yada kirlilik olarak bakmiyorum aşk adı altında bu ülkede kaç kız mahvoldu kaç babasız bebek doğdu yada alındı bırakın su aşk içinse masumdur laflarını aşık olan insan topluma dine kurallara ailesine gore adım atar evlenir ne yaşıyorsa dibine kadar yaşar o zaman temizdir ama aşığım ayağına sevgili koynunda eskimek sonrada ortada kalmak yada bi sonraki insana bunun sorumluluğunu yüklemek pisliğin ta kendisidir.
sevgili koynunda eskimek diye igrenc bir betimlemeyi yapabilen biri bana ahlaktan bahsetmesin. cumle basli basina ahlaksiz cunku. cok avam bir cumle. her cumle de sahibine aittir. migdem bulandi. sevgili koynunda eskimek ne demek hic duymadim boyle igrenc bir cumle...iyy yani iyy....rezalet

konuyu nereye cekmissiniz. herkes sizin anladiginiz sekilde inandiginiz dine inanmak zorunda degil. cok buyuk konusuyorsunuz sizin de kiziniz olabilir. asil siz birakin bu agizla konusmayi. kimse ahlak polisligine soyunmasin artik sizin gibilerden biktik ya artik. din din din ahlak ahlak ahlak dersiniz en cok ensest en cok cocuk istismari da sizin gibi beyinlerin yeserdigi bu topraklarda cikar ne hikmetse. her konuya bir din lafi sokmayin artik. ne alaka simdi din. allah la dinle tobe haşa ne ilgisi var. konu nerden nereye geldi. siz bu saatte neden din konulari okumak yerine internette cinsel icerikli bir sorunun paylasildigi bir konuyu okumakla mesgulsunuz??????????????
Valla konuyu dini boyut tartışmasına getiren şuan sizsiniz artık ne yaraniz varsa gocunuyosunuz. Sizin gibi zihniyetler zaman su zaman bu zaman diye diye toplumu ahlaki çöküntüye götürüyor aşkla yapılırsa cinsellik tenizmis bak sen ben kendi kızını bilmem de sizin kizinizin aşk kurbanı olması içten değil inşallah olmaz tabi. Herkes inandığını savunuyor ben evlilik dışı bu tarz her yaklaşıma karşıyım gerici mi dersiniz tutucu mu bana fark etmez

sevgili koynunda eskimek diye igrenc bir betimlemeyi yapabilen biri bana ahlaktan bahsetmesin. cumle basli basina ahlaksiz cunku. cok avam bir cumle. her cumle de sahibine aittir. migdem bulandi. sevgili koynunda eskimek ne demek hic duymadim boyle igrenc bir cumle...iyy yani iyy....rezalet
Sizin aşkla yaptığınız eylemin esittiri sevgili koynunda eskimektir hanfendi yaparken iyi masum duyunca iğrenç dimi hı hı anliyorum

Sizin aşkla yaptığınız eylemin esittiri sevgili koynunda eskimektir hanfendi yaparken iyi masum duyunca iğrenç dimi hı hı anliyorum
ben 1.5 senelik evliyim ama siz sanirim bu konuda bir kuyruk acisi yasiyorsunuz...hihi anliyorum HANFEDI cik...yada zavallicik...:(

ben 1.5 senelik evliyim ama siz sanirim bu konuda bir kuyruk acisi yasiyorsunuz...hihi anliyorum HANFEDI cik...yada zavallicik...:KK43:
Valla bende evliyim ustune bebek bekliyorum cinselliğin bu kadar ortalığa dökülüp herkesle yaşanıp normalleşmesine kızıyor tepki gösteriyorum çünkü sizin gibilerin aşkla yapılıyorsa masumdur savunmaniz yüzünden bu hale geldik.

Valla konuyu dini boyut tartışmasına getiren şuan sizsiniz artık ne yaraniz varsa gocunuyosunuz. Sizin gibi zihniyetler zaman su zaman bu zaman diye diye toplumu ahlaki çöküntüye götürüyor aşkla yapılırsa cinsellik tenizmis bak sen ben kendi kızını bilmem de sizin kizinizin aşk kurbanı olması içten değil inşallah olmaz tabi. Herkes inandığını savunuyor ben evlilik dışı bu tarz her yaklaşıma karşıyım gerici mi dersiniz tutucu mu bana fark etmez
sizin gibi olacagina -ask kurbani- ( bu da ne demekse ) bir kizim olmasini temenni ederim. hayata karsi cok ofkeli ve hafiza kaybi yasayan biriyle fazla bile muhatap oldum .bu size bir lutuftu...din konusunu acan sizsiniz donup basa okuyun. art niyetinizi de baska yerde ort pas edin...size iyi saldirmalar. :)

sizin gibi olacagina -ask kurbani- ( bu da ne demekse ) bir kizim olmasini temenni ederim. hayata karsi cok ofkeli ve hafiza kaybi yasayan biriyle fazla bile muhatap oldum .bu size bir lutuftu...din konusunu acan sizsiniz donup basa okuyun. art niyetinizi de baska yerde ort pas edin...size iyi saldirmalar. :)
Siz kuyrugunuzu ayağımın altindan alın da daha fazla canınız yanmasin :)

Su devir değişti laflarina da hiç anlam vermiyorum devir değişti diye herşeyi ortada yaşamaya gerek yok bunu normallestirmeye de. Ne diyecek adama evet devir değişti bu konular artık çok normal ben durustum Anlatıyorum sende hazmet midem kaldirsin oh be geleceğin annelerine bak sen. Ben sahsen bu tarz cinsel deneyimleri kabul edecek erkeklerden ve rahatliklarindan tiksiniyorum. He namus kadına özgü bir kavram değil ayni şey erkek için de geçerli temiz insanlar temiz insanlara layıktır net

Evet devir değişti kadınlarda evlenmeden hayatını isteklerini çok rahat yaşıyor. Kadının zardan oluşmadığını karakterinin de olduğunun farkında olan erkek sayısı da fazla evet ben böyle geleceğin annesiyim öncellikle kendi olmayı sorumluluklarını bilmesi gerektiğini ailesinin her zaman yanında olduğunun bilincinde olacak. Sen kızsın evde koca bekle demeyeceğim bir erkeğin kölesi gibi yetiştirmeyecem. Sizin gibi insanlara da dikkat etmesi gerektiğini bilecek kendi doğrularınızı zorla dayatamazsınız çünki temizlik ölçünüz farklı...

çok şey yazardım da...

siz önce ar-namus çerçevesinden bi çıkın da bilmemkaç sene aynı adama "kocam" diye bakmış kadının başka bi adamın dokunuşuna alışmaya çalışmasındaki travmayı görün.

her kadın aynı değil. kimi bi haftada iki farklı erkekle beraber olur da canı yanmaz, kimi ikinci bi erkek adını çok içten söylediğinde kafayı yer.

herkesin namus ölçüsü aynı değil.

konu sahibine söyleyecek hiçbir şeyim yok. merhemim olsa kendi kafama sürerdim. ama diğer hanımlar rica ediyorum bu kadar sığ bakmasınlar.

Bende senin gibi dusunuyordum cidden. Bilmesi gerek diye. benimkide cok basit bisiydi. Ama soyle dusun 1 yillik sevgilimin seni 5 yillik eski iliskin icin yargilamasini bekleme. Belkide senden hic beklemedigi icin biraz sarsildi ama biraz zaman ver. Sana tavsiyem acma konuyu zamanla senin vicdanimda susar. Birini incitmedin ya zaten vicadan yapmana gerek yok.

Sevgili koynunda eskimek nedir yahu?? Attığınız bir imza, sizin sevişmenizi masum yaparken, aşık olduğu insanla sevişen eskiyor öyle mi? Kafalara gel!!

Sizin bir üst leveliniz namus cinayeti oluyor!

Sevgilin en klasiğinden gıcık bir erkek, lütfen kusura bakma. Hakaret amaçlı değil ama anlayamıyorum ben bu mantığı, ben bir şeyler yaşadım ama sen yaşayamazsın, affetmem. Bana en başta açık oldu demişsin, o zaman sen de açık olsaydın ve devam etmeyecekse bitirseydinBunu o zaman. Bu dürüstlük olurdu.

Fakat bunu senin vicdan yapman çok gerekli değil bence, kendine saklasaymışsın. Sonuçta o da sütten çıkmış ak kaşık değil, aynı şeyleri yaşamışsınız.

Tavsiyem bir ömür boyu yalanla yaşayamayacaksan anlat, ondan sonra da çeksin gitsin. Bir ömür boyu kafana kalacaksa gitsin zaten. Yok o benim için çok önemli, kaybedemem diyorsan o zaman bir daha konuşma bu konuda. Bu senin özelin, en özelin. Başka biriyle yaşanmış br şey, ve onu hiç ilgilendirmiyor. Bunu kaldırabilmesi gerekir aslında, insanların hayatında daha önce başkaları olabilir, ilk sevdiğin kişiyle evlenmediğin sürece. Yürümez, ayrılırsın, biter. Önüne bakarsın ama erkeklerin bir çoğu bunu kaldıramıyor.

ben her zaman derim herkesin iyi yada kötü bir geçmişi vardır önemli olan şimdiki hayatınız geçmişiniz kimseyi ilgilendirmez sevdiniz yaptınız emin ol sevgilin sütten cıkma ak kaşık değildir o yüzden karıştırma geçmiş bitti artık siz yeni hikaye yazıyorsunuz

Ben cinselliğe temizlik yada kirlilik olarak bakmiyorum aşk adı altında bu ülkede kaç kız mahvoldu kaç babasız bebek doğdu yada alındı bırakın su aşk içinse masumdur laflarını aşık olan insan topluma dine kurallara ailesine gore adım atar evlenir ne yaşıyorsa dibine kadar yaşar o zaman temizdir ama aşığım ayağına sevgili koynunda eskimek sonrada ortada kalmak yada bi sonraki insana bunun sorumluluğunu yüklemek pisliğin ta kendisidir.

Yazıp yazıp sildim ama sevgili koynunda eskimek gibi bi tabiri kullandığınız için sizin yerinize ben utandım.

İnsanlar da topluma dine göre adım atmak zorunda değildir hele de böyle iğrenç düşüncelere sahip bi toplumda yaşıyorsa.

Bütün sayfaları okudum bütün fikirleri . Yalnız onun gözyaşlarına boğulmasını senin yeminler etmeni anlamlandıramadım

Bi senedir birlikteyiz. Şu an evlenme teklifi aldım seneye evliliği de düşünüyoruz.
Ve ben çok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum.
Ondan önce 5 yıllık ilişkimden ayrıldım. Tabiiki bazı durumlar yaşandı. Cinsel birliktelik değilde diğerleri işte siz anladınız. Çok kere kapalı ortamda bulundum. Yeni sevgilime Bunun vicdan muhasebesini yaparken bir anda söyleme gereğinde bulundum o bana sormadı. Anlattım çok kötü oldu ağladı görmek istemiyorum seni dedi. Sonra onu kaybetmemek için tekrar yalana başvurup hatta yeminler edip :KK43:( sadece bi kere oldu ve senin düşündüğün tarzda açıklıkta birşey değildi dedim.
Anlatırsam onu kaybedicem. Anlatmazsam vicdanım susmuyor. Beni yargılamanızı istemiyorum. Sadece bir fikir. İnanın kafayı sıyırmak üzereyim.

Kızım deli misin boşver boyle şeyler anlatılır mı? Tamam yapmışsın bir cahillik herkes hata yapabilir ama bazı şeyler vardır anlatılmaz. Bu anlatılmaması gereken taaa ondan önce yaşanmış bir duurm. Sen neden adamaın kafasını geçmişinle bulandırıp kendinden sogutuyosun. Bence anlatmamalısın. Zaten birzda olsa kulagına cıtlatmışsın bişeyler daha fazla detayı bilmesine gerek yok..

Neden bu kadar ezdiriyorsunuz kendinizi anlamıyorum ya . Onun geçmişi olabilir bu normal karşılanıyorda senin geçmişin oluncamı vurun pargalıya.
Nedemek seni görmek istemiyorum .
Taviz verme kendinden yoksa omur boyu kafana kakar.
Geleceğinize olduğu gibi geçmişinizede sahip çıkın biraz .

Bi senedir birlikteyiz. Şu an evlenme teklifi aldım seneye evliliği de düşünüyoruz.
Ve ben çok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum.
Ondan önce 5 yıllık ilişkimden ayrıldım. Tabiiki bazı durumlar yaşandı. Cinsel birliktelik değilde diğerleri işte siz anladınız. Çok kere kapalı ortamda bulundum. Yeni sevgilime Bunun vicdan muhasebesini yaparken bir anda söyleme gereğinde bulundum o bana sormadı. Anlattım çok kötü oldu ağladı görmek istemiyorum seni dedi. Sonra onu kaybetmemek için tekrar yalana başvurup hatta yeminler edip :KK43:( sadece bi kere oldu ve senin düşündüğün tarzda açıklıkta birşey değildi dedim.
Anlatırsam onu kaybedicem. Anlatmazsam vicdanım susmuyor. Beni yargılamanızı istemiyorum. Sadece bir fikir. İnanın kafayı sıyırmak üzereyim.
anlatırsan her kavgada yuzune vurur.Bu yuzden ayrılırsınız anlatma bence.hem kımbılır o neler yaptı:)

Back
X