• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilmmmm

prensesim_1234

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
46
1
13
Niğde
Bi konu acmstm ya sevgilim eski sevgilisyle konsmstu ona sordm nedn konstn filan dye bana soncta 3 yillk sevgilmdi bnm icn onemli arkadstn ote dedi bni ailmden sonra en iyi tanyan kisi filan dedi bn buna snirlendm sonra bi seklde unttm yanndaykn eve geldgmde aksam oldugunda uyudgm zaman bnlar kafamda donmeye basladi napym bnsmdi

Bi konu acmstm ya sevgilim eski sevgilisyle konsmstu ona sordm nedn konstn filan dye bana soncta 3 yillk sevgilmdi bnm icn onemli arkadstn ote dedi bni ailmden sonra en iyi tanyan kisi filan dedi bn buna snirlendm sonra bi seklde unttm yanndaykn eve geldgmde aksam oldugunda uyudgm zaman bnlar kafamda donmeye basladi napym bnsmdi

ne var ki bunda ??

Senin bu çocuktan başka derdin yok mu? Daha yazmayı bilmiyorsun bir okuma yazma kursuna git önce. Kafayı dağıtır sevgiline sarmaktan kurtulursun böylece. Okuyana kadar gözüm şaşı oldu.
Hay ağzına sağlık.
Miyopum ilerledi yeminle. Bu nasıl yazimdir yahu.
Güzelim ergen sms dilinde yazmayin su konuya gözünüzü seveyim biz o dilden konuşmuyoruz

O kadar degerliyse niye ayrilmislar.. Eski eskide kalir.. Gecmisten kopup biraz gele egine baksin sevgilin.. Bana gore normal bi durum degil..

Kim kabullenir unutmuş gibi yapabilir ki zor ben yapamazdım sanırım insanın beynini kemirir durur :KK14:

ahahahahaha ben buna gülerim kusura bakmayın ama . cok aptal bi adamla sevgilisiniz.adam acık acık eski sevgilisiyle konuşmuş bide pişkin pişkin haklı gösteriyo kendini utanmaz . bence hala ilgisi var eski sevgilisine bu net.senin yanında durma sebebide ya eski sevgilisinin onu istememesi ya boşta kalmamak istemesi yada sana olan alışkanlığıdır.cünkü seni sevse eski sevgilisiylekonuşmasının seni inciteceginden korkar ve uzak dururdu o kızdan. ben olsam ayrılırdım yüzüne bakmazdım.

Benim ilk sevgilim eski sevgili diye bisey yasamadm eski sevgilo hakkinda dusunceeler boyle mi oluyor

Bunun anormal oldugunu anlamak icin eski sevgili sahibi olmak gerekmiyor.

Sultan Suleyman mi bu adam eskileri de onurlandiriyor...

Eskisi benim degerlim.

Ondan onceki minnosum vs.

Size resmen yerini bil, o her zaman hayatimda olacak demis.

Sanki ikinci evliligi kadin da cocuklarinin anasi...

Millet ikinci esine bile cocuklarina ragmen eski esi icin o beni ailemden sonra en iyi anlayan kisi diyemez.

O zaman bosamasaydin der, ceker gider kadin cunku...

Ya bu kadar gurursuz olmayın lütfen. Sizi önemsemiyor, eski sevgiliye sizden daha çok değer veriyor hala ne yapayım diye düşünüyorsunuz. Pes!

Siz kaç yasindasiniz Allah askina?

Birde bu laflari unuttum eve gelince aklima geldi uyuyamadm diyorsunuz. Bu kadar mi safsiniz?

Back
X