Net hatırlamıyorum ama konularını okumuştum..
Eşin kaç yaşında?
Biliyormusun belki bana kızacaksın ama evlenmek için ve hele de çocuk olması için ne kadar erken bir yaş bunun farkındamısın?
Eğer ben 20 yaşımda aşık olduğumu sandığım adamla evlenseydim, şuan senin durumunda olacaktım. Mantıklı düşünmeyip sadece aşkı düşünecektim.. İyi ki o yaşta evlenmemişim diyorum.
Yaşadığınız sorunlarda bundan kaynaklı olablir diye düşünüyorum. Yanılıyor muyum sence?
eşim 28 yaşında
evet hem evlılık hem cocuk ıcın çok çok erken bir yaş
Ama hiç kimeyi aldırmadan cok severek evlendık bikere.
benım sorunum şuan erken evlılıgım degıl
eşimin davranışları
kendısı cok cok olgun bır ınsandır buarada.yaşından dolayı bu davranısları sergılemıor sanırım
Ama erken evlendıgıme bınkere pişman oldum ozellıkle son 1 2 aydır.
malesef zamanı geri saramıoruz oyuzden bunları dusunmenın banada bır faydası olmuycaktır
ama benım yasımda evlenmeyı dusunenler varsa tavsıye etmıyorum.en azından onlara örnek olsun.
buarada neden bukadr çabuk bebek dıe sorabılırsınız?ben evlenırken en az 5 yıl bebek istemedıgımı soylemıstım esımde onaylamıstı.
yılda 2 3 defa regl oluodum ve doktora gorundum bana bebek ıstedıgınde tedavı olmam gerektıgını soyledı ve ben ılaç kullanırken hamile kaldım bebegım ıcınn acıkcası cok mutlu olmustum cunku o bızım ıcın mucize bebektı.