Sevgi'nin Diyet Günlüğü

Harika olmuşsunnn inş ben de böyle olurumm inşallahh :)) şimdi yapman gereken bu kilonu korumakk :)

İlk fotoğraflarında dedim ki ne kadar güzelmiş, kilo verdiğinde belki kaybolmuştur o güzelliği ama daha da güzelleşmişsin ya maşallah.
Çok asil, çok güzel bi' hava katmış zayıflık sana. Maşallah nazar değmesin :nazar:

tüüü maşallah:nazar:
ay birde bikinide giymiş havanı yiyim senin:1:
en güzel kısmıda o olsa gerek

Merhaba canım,seni tebrik ediyorum çok güzel zayıflamışsın! Sana bazı sorularım olacak:
Bu diyette hiç yağ yok kabızlık problemi yaşamadın mı?
Sebze gününde yoğurtlu kereviz salatası,az yağlı domates çorbası,yoğurtlu pantıcan közleme gibi yemekleri kullanabilir miyiz?
son gün yoğurt oarak şu meyveli yoğurtlardan yenilebilir mi?
Kabızlık için her gün 1 kayısı kurusu yesek zararı olur mu?
Ben de 1 hafta hiç kaçamak yapmadan bu diyeti yaptım ve 3,5 kilo verdim. Şimdi 2. haftadayım ve 50 kilo olmak istiyorum,şimdi 58,5 kiloyum önümde 9 hafta var bakalım azimliyim,darısı başımıza. Bir de ben çok fazla spor yapamıyorum sporsuz haftada kaç kilo gider acaba?

Merhaba canım,seni tebrik ediyorum çok güzel zayıflamışsın! Sana bazı sorularım olacak:
Bu diyette hiç yağ yok kabızlık problemi yaşamadın mı?
Sebze gününde yoğurtlu kereviz salatası,az yağlı domates çorbası,yoğurtlu pantıcan közleme gibi yemekleri kullanabilir miyiz?
son gün yoğurt oarak şu meyveli yoğurtlardan yenilebilir mi?
Kabızlık için her gün 1 kayısı kurusu yesek zararı olur mu?
Ben de 1 hafta hiç kaçamak yapmadan bu diyeti yaptım ve 3,5 kilo verdim. Şimdi 2. haftadayım ve 50 kilo olmak istiyorum,şimdi 58,5 kiloyum önümde 9 hafta var bakalım azimliyim,darısı başımıza. Bir de ben çok fazla spor yapamıyorum sporsuz haftada kaç kilo gider acaba?

Kabızlık sorunu yaşamadım sadece daha az çıkılıyor tabi tuvalete
sebze gününde kereviz salatası olur ama yoğurt olmaz birde içine ne koyduğuna bağlı domates çorbası olmaz domatesi ye sadece patlıcanı közleyip yiyebilirsin yoğurt olmaması şartıyla
son gün yumurta günü ama sen yoğurt yiyebilirsin ama meyveli olmaz cnmm
kabızlık olursa dene ben yemedim ne gibi etkisi olur bilemiycem
sporsuz yine 3 verirsin ama vucüdün sarkmasın dikkat et az da olsa yap

Kabızlık sorunu yaşamadım sadece daha az çıkılıyor tabi tuvalete
sebze gününde kereviz salatası olur ama yoğurt olmaz birde içine ne koyduğuna bağlı domates çorbası olmaz domatesi ye sadece patlıcanı közleyip yiyebilirsin yoğurt olmaması şartıyla
son gün yumurta günü ama sen yoğurt yiyebilirsin ama meyveli olmaz cnmm
kabızlık olursa dene ben yemedim ne gibi etkisi olur bilemiycem
sporsuz yine 3 verirsin ama vucüdün sarkmasın dikkat et az da olsa yap

Teşekkür ederim canım,peki ne yapalım yoğurtsuz yiyeceğim artık,son gün yine yumurta yiyeceğim demekki sade yoğurt pek yiyemiyorum. Spor yapmaya çalışacağım,görüşürüz canım inşallah 50 lerde.

Teşekkür ederim canım,peki ne yapalım yoğurtsuz yiyeceğim artık,son gün yine yumurta yiyeceğim demekki sade yoğurt pek yiyemiyorum. Spor yapmaya çalışacağım,görüşürüz canım inşallah 50 lerde.

şişko bi gelin olmak istemiorummmm:(:(:(

Canım benim o zaman olma... Azim et ve başar ! Eminim ben çok güzel bi gelin olucaksınn Allah mutluluk nasip etsinn :)

tatlım meyve günüyle yumurta günü kilo verilmiyor ama o şişkinlik göbek falan zaten ilk hafta kayboluyor yoğurdunu ye yumurta gününde içine kuru kayısı at fln ye zaten yumurtada yesen kilo veremiceksin maksat bütün hafta attığın sudan sonra o inceliği koru ben meyve gününde portakal sıkıpta içtiğim oldu kilo vermedim ama almadım da yani son 2 günü fazla takmayın derim ben

ah canım ya bende o şişko gelinlerden biriydim bi gelinlik beğenmiştim düşük bel o kalça hizasına kadar dar olanlardan ama yakışmadığı için giyemedim içimde kalmıştır hep azcık sık dişini cnmm yaaa

Hedefiniz 50 kiloymuş.Ya açıkcası okadarı kötü olmaz mı?.Bu halinizle zaten gayet iyisiniz.Çok çokta gençleşmişsiniz.Tebrik ediyorum çok zor bir şeyi başarmışsınız.Hiç kolay değil.Ama bence 50 kilo olmayınnnnnnnnn

zayıfladıkca ayrı bır guzellık gelmıs canım sana bende gecen sene 10 kılo vermıstım resmen bambaska ınsan oldum.ama bende kılo verınce kansızlık sorunu cıktı sendede oldumu

tebrik ederimm zaten güzelmişsinizz dahadaa güzelleşmişsnzz amaa bu kilonuzu koruyun bence 50 kilo güzel olmaz çok zayflıkta iyi değill..azimli insanlaraa hayranım ben hiç giremiyrum diyete başlasam 3 gün sonra bırakıyrum belki çok fazlam olmadığını düşündğmden bilmiyrum..tekrar tebrik ederimmm

çok güzel olmuşunuz.
ve şanslısınız ki bukadar kilo verdiğiniz halde yüzünüzden çok sünmemiş.
ben kilo verdikce yüzümde sünüyor kötü gözüküyr.

Back
X