- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
o kadar güzel alatmışsın ki çok teşekkür ederim peki sen evli misin canım? ya da bir ilişkin var mı? hiç kırıldın üzüldün mü?Sizin konunuz üzerinden benzer dertlerden yakınan hatunlara birkaç soru sormak istiyorum...
-Neden ilişki üzerine bu kadar kafa yoruyorsunuz?
-İlişkide sorgulanması gereken durumlar ve hisler elbette olmalıdır. Lakin neden bu sorgulama hali karşı cinsin hareketlerine odaklı? Siz neredesiniz?
-Mevzu gayet basitken (kadın+erkek+aşk/sevgi=ilişki) bu kadar sorun nasıl çıkabiliyor. Parantez içinde belirttiğim unsurlardan biri sizde yahut karşı tarafta eksikse neden kafa yorulan durum karşı cins oluyor? Eksiklik varsa, ortada bir ilişki yoktur zaten.
-Kendi adıma yapacak onca iş ve düşünecek yüzlerce durum varken sevgilimin eylemlerini düşünmeye vakit bulamıyorken, bu tür dertlerden yakınan kadınlar bunlara nasıl vakit buluyor?
-"kaçarsan kovalanırsın" ,"geç cevap yaz" , "aradığında pardon canımsss meşgulüm de" şeklinde tavsiyeler sizce de kadın cinsini aşağılamaya yönelik tavsiyeler değil mi? Neden bir erkeğin ilgisini ve sevgisini kazanmak için çabalasın kadınlar?
Size gelince, nacizane tavsiyem sevgiliniz dışındaki hayatınıza odaklanın. Bırakın nasıl davranmak istiyorsa davransın. Tahammül gösteremediğiniz noktada ayrılırsınız. Lakin davranışlarını değiştirmek uğruna hiçbir çabada bulunmayın ki kendinize ve cinsinize saygınız olsun.
o kadar güzel alatmışsın ki çok teşekkür ederim peki sen evli misin canım? ya da bir ilişkin var mı? hiç kırıldın üzüldün mü?
Rica ederim. Hayır evli değilim. Bir ilişkim var bundan önce de bir ilişkim vardı ve tahayyül edemeyeceğiniz kadar çok üzüldüm. Hala da zaman zaman üzülüyorum. Aksi mümkün değildir ikili ilişkilerde. Lakin bir işim var. Hafta sonları bazen ailemle, bazen arkadaşlarımla, bazen de ilişkimin muhatabı olan zatla görüşüyorum. Bazı zamanlarda aynı şehirde olmamıza rağmen haftalarca görüşmediğimiz oluyor. Ancak ben yapacak bir şeyler illa ki buluyorum. Zihin boş ise, kalbin dolu olması kişiye sadece zarar verir.
Benim tepkim aşkın varlığına ya da ilişkilerdeki mevcut sorunlara değil. Kadınların ikili ilişkilerde kendi varlıklarını yok sayarak karşı tarafı dolaylı da olsa yüceltmelerine tepkiliyim. Bence sormanız gereken asıl soru "kendini geri çeken erkeğe nasıl davranılması gerektiği" değil, "bu tür durumlarla karşı karşıya kaldığımda nasıl sorun haline getirmemeliyim?" olmalıdır.
canım çok haklısın çok teşekkür ederim güzel yorumların için.ben de 28 yaşındayım.evlendim ayrıldım.eskisi kadar yoğun yaşamıyorum bu tür duyguları ama nasıl oluyor biliyor musun? ilk başlarda erkek seni alıyor ilgisiyle sevgisiyle bulutların üstüne çıkarıyor hah tamam işte hayatımın aşkı bu diyorsun.ama aradan zaman geçiyor sen ona iyice bağlanıyorsun ama bu bu sefer kendini geri çekiyor.o zaman da sen bulutların üzerinden poponun üzerine sert bir düşüş yaşıyorsun.bu tarif edilmesi zor bir duygu.zoruma gidiyor.
ben de öğretmenim ilgilenmem gereken benden birşeyler bekleyen pırıl pırıl yüreklerim var.onları çok seviyorum.onlara birşeyler verebilmek çok hoşuma gidiyor.işte yazılı haftasındayız.şimdi evimi toparlayacağım sonra da güzelce haftaya olan yazılı sorularımı hazırlayacağım.
birşeylerle meşgul olmak rahatlatıyor.çok haklısın odaklanmamak lazım.ben bunu şu an yapabilcek seviyedeyim aşağı yukarı ama üzülüyor muyum evet.düşünüyor muyum evet.kendime söz geçirebilmeyi , bu tür olaylar karşısında daha soğuk kanlı olmayı öğrenebilim ama dört dörtlük rahatım desem yalan olur.kendi kendime şu soruyu soruyorum.neden her defasında aynı şeyleri yaşıyorum .((((( çirkin sayılamam ama öyle çok güzel bir bayan da değilim.bazen diyorum acaba çok güzel olsaydım bu tür sorunları yaşamaz mıydım(((( ne bileyim saçmalıyorum sanırım (
Eşeğe ederinden fazla değer verirsen kendini yarış atı sanırmış...
Yapacağınız şey basit..Yarış atına eşek olduğunu tekrar hatırlatın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?