Sevgisi o kadar bykm ki...

Eger dilekceyi verdiyse demek ki kararli, daha cok gurursuz damgasi yeme...
Dilerim her sey istedigin gibi onuclanir.

Son düzenleme:
arkadaşlar son gelişmeleri yazayım. pazar günü evi boşalttık. eşyalarım baba evine geldi geri mafoldumben beni aldattığından şüphenleniyordum. dayanamadım akşam mesaj attım.ne düşünüyorsun ne hissediyorsun çok merak ediyorum dedim. bomboş bir evde mi dedi. evi değil kalbini sormuştum dedim. önce sen söyle dedi. seni seviyorum seni özlüyorum. o kızla aranda bişey varmı diye içim içimi yiyor kaç gündür dedim.( msn den yazışırken gördüm müşteri dedi işle ilgili konuşuyoruz demişti). cevabı şu arkadaşlar: bende seni çok sevdim bunu sende biliyorsun ama o sevgi zamanla bitti.o kızla bişey yok aramızda. evli olduğumu biliyor. benim karım varken başkası olamaz. sen aldatılacak kadın mısın önce ona bak fizik var güzellik var.
bende ama sevgi yok neye yarar demi dedim. evet ne yazık ki yazdı.

Eşiniz oldukça ciddi görünüyor. Hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimizden.

hay allah canım yaa ne oldu ki bu adama böyle
kafama bşka şey takıldı şimdi cin akıllı olduğumdan boşanma için sorun çıkarmaman için mi bu şekilde bi mesaj attı benim karım varken başkası olamaz. gibi

boşandııktan sonra ne olacak ? sevgim bitti demiş senin sevgi olmadan fizik güzelik neye yarar demene de onay vermiş. belki de böyle birşey var ve o konuştuğu kadın boşanmadan adım atmıyor onun için bu suskunluğunu ciddiliğini aklı başında kararlı tavırlarını devam ettiriyor.

durum böyle de olsa yapacam birşeyin yok şu anda maalesef bekleyeceksin boşanma oalcaksa da kolundan tutup zorla devam edemezsin de....

eğer bi ilişki varsa buna da hazrılıklı ol beebğim seviyorum diyorsun kendini hazırla herşeye...

takma diyecek takmamak elde değil.

ben aslında sana kızmadım benim nişanlımda benimkileri pek sevmez onların yaptığı hataları gözünle görüyor ( ki siz de böyle bi durum bile olmamış) maalesef saklama gibi bi durumum yok. özel günler haricinde nasılsın diye aramaz ben de onun ailesini aramam bana karşı hiç bi olumsuz hareketlerini görmememe rağmen neden aramıyorsun diyor ara ara ama ben demiyorum objektif olup ben olsam ben de aramazdım diyoum içimden. zorlamadım zorlamam da hiç.

bunu yapsaydı keşke ama işte herkes bir değil ki bazısına göre de insan eşinin kendi ana babasınla çok ilgili olmasını ister hayatını böyle geçirmek ister olmayınca insana sanki bütün hayalleri yıkılmış gibi hisseder. ben de bunun kararını kendim verdim çok isterdim nişanlımın ailemle çok iyi anlaşmasını en çok olmasını istediğim hayalimdi bu ama olmadı. olmaması da beni ona karşı soğutmadı bunu düşündüm yarın o kalacak yanıma anam da babam da o olacak nasıl davranmak istiyorsa zorla istemediği birşeyi yapmasını istemem dedim. kendi içimde çözdüm olayı. eşin de böyle yapabilseydi durum bu hale gelemzdi sanırım.

karşıdan çok basit gibi görünüyor ama işte içine girince değişiyor ciddileşiyor boyutu olayın..

kafanı dinlemeye çalış kimse kimseyi bi evlilkte zorla tutamıyor mücadele ettin kurtarmak için cevapvermiyorsa daha fazla üzerine gidip de bıktırmanın da bi anlamı yok bence...

daha mutlu olursun inşallah canım

üzüldüm gerçekten..

çünkü ortada hiçbir şey yok boşanmaya sebep olarak..

hakkınızda hayırlısı olsun..

BENCE esin seni bosanmaya itmis bilerek seni zorlamis
simdi sen onun istedigi karari vermis oldun

ilarzu canım, o konuşmayı yapmadan önce, bana gurursuz dediğinde tek celse de bitecek yüzümü görmeyeceksin bir daha demiştim zaten. yani zannetmiyorum sorun çıkarmamam için öyle dediğini. hazırda başkasını tutuyorsa bilmiyorum ama yıkılırım. ama o karakterde birisi değildir. 5 senedir tanıyorum hiç bir yanlışı olmadı. ki bende dahil karıya kıza düşkün değildirkafamçokkarıştı

son aylarda çok inat yaptı. boşanmak için o beni kışkırttı ben onu. sebep anlaşamıyoruz bu kadar. teyzeme yeminler etmiş annesinin babasının üstüne başka birisi yok diye.

erkekler birbirine cok benziyorlar ya
hepsi ayni sekilde davraniyor
buna benzer bi olay gormustum hem de cok
donmesini istiyorsan senin yapman gereken kesinlikle sessiz kalmak, don dememek
ustune vardikca daha beter inat yapacak, ayrilacagi yoksa da ayrilacak

erkekler birbirine cok benziyorlar ya
hepsi ayni sekilde davraniyor
buna benzer bi olay gormustum hem de cok
donmesini istiyorsan senin yapman gereken kesinlikle sessiz kalmak, don dememek
ustune vardikca daha beter inat yapacak, ayrilacagi yoksa da ayrilacak

yapacak bişeyim yok zaten sessiz kalmaktan başka. boşanma da zorluk çıkarmayacağım. üstüne varmayınca da acaba bi umut varsa bile biter mi?

evet canım üsütne varma kötü şekilde bitmsein evlilik yada başonmaya aşamasında bunlarla aranız daha da açılmasın.
zateb öyle paylaşacağınız kadar ciddi malvarlığınız yoktru yeni evlisiniz.
ama bilemem tabi varsada otur düşün ayyyy bilmiyorum ne diyeceğimi boşa bitmiş bişey gibi geliyor bana hala.
o yüzden kötü olmamlısın gibi geliyor bitin köprüleri yakmamak lazım geri dönüş için.
bekleyip göreceğiz adamın gelmeye niyeti varsa gelcek yoksa zaten o yola girdiniz.
ay canım moralini bozmak içinde yazmadım yanlış anlama ben evlenmedim ama bu ayrılığa benzer bişey yaşamıştım adam tıpış tıpış tıpış gelmişti sanki sendede öyle olacak gibi geliyor bilmiyorumki

Ortada boşanmak için bir sebeb yokken sürekli boşanalım diyerek siz şımarıklık yapmışsınız bana göre.
Adamın da canına tak demiş burnunu sürtüyor canım bence, böyle şeyler için yuva yıkılır mı.. Hatanı anlamanı istemiştir, hoş sen anlamışsın hala seviyorsun ama evi neden boşalttınız hemen? O mu istedi bunu o detay kafama takıldı, dilekçeye ikiniz de imza atmışsınız anlaşmalı boşanma değil mi bu, dilekçe verilmiş olsa 2 bilemedin 3 gün içinde hakim karşısına çıkmanız lazım canım?

oturmaya gidiyorduk zaten her hafta. sonuçta annesi babasıyla evlenmedim ki. sevmesem bile ben üstüme düşeni yaptım gittim geldim konuştum. eşime yetmedi. kendi anneme daha çok gitmişiz. onların umrunda değilmişiz gibi geliyor bilmiyorum. eşimle arayı düzeltsek bile ailesiyle bundan sonra çok zor. bu kadar ilgisiz umursamaz bir anne baba olabilir mi acaba. bu kadar zor bi durumda bırakın ara bulmayı, beni arayıp ne oluyor demediler.

herkes yaptığının karşılığını alır.bakın ne güzel söylüyorsunuz eşimle evlendim annesi babasıyla evlenmedim ki diyorsunuz.böyle bir zihniyete cevabım şu olur oğlu sizle evlendi şimdi de boşanıyor. onlar sizle evlenmiş değil ya.aramamakta sonuna kadar haklılar.bakın ben şu zihniyete çok kızıyorum benim annemi babamı anne baba bilsin ama ben mümkünse onun anne ve babasını görmeyeyim.böyle bir şey olmaz.olursa da işte sonuçta böyle olur.

arkadaşlar bikaç sefer boşanalım dememin sebebi, acaba kaybetme korkusuyla kendini düzeltir mi çeki düzen verir mi? ama vermedi. anlaşmalı boşanma olacak. dilekçeyi vereli 1 hafta oldu ama tebligat gelmedi henüz bana. evi boşaltmamın sebebi de bi umut görememem. son kez konuşayım dedim açıkça söyledim tekrar deneyelim dedim kesin kararlıyım, tren kaçtı bi daha döner miyim sanıyorsun dedi. evi boşaltmamı o istemedi. ben biran önce bitsin herşey sürekli acı çekmeyelim diye önce eşyalarımı aldım. boşanmada da tek celse de bitsin istiyorum. herşey bitince kafası rahat olsun öyle düşünsün istiyorum. hani derler ya bırak gitsin dönerse zaten senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır diye. öyle yapacağım bakalım hayırlısı

herkes yaptığının karşılığını alır.bakın ne güzel söylüyorsunuz eşimle evlendim annesi babasıyla evlenmedim ki diyorsunuz.böyle bir zihniyete cevabım şu olur oğlu sizle evlendi şimdi de boşanıyor. onlar sizle evlenmiş değil ya.aramamakta sonuna kadar haklılar.bakın ben şu zihniyete çok kızıyorum benim annemi babamı anne baba bilsin ama ben mümkünse onun anne ve babasını görmeyeyim.böyle bir şey olmaz.olursa da işte sonuçta böyle olur.

sağol canım ya moral oldu

canım kendini çok hırpalıyorsun çok ağır atlatacaksın galiba bu dönemi.birazcık sakinleş derim ben adam gelcekse zaten gelcek gelmicekse şüphen ortadan kalkacak yoluna bakcaksın .ama yemiyorum uyku ilacıyla uyuyorum filan diyorsun.boşver diyemem ama kimsede senden değerli değil inan .istemiyorsa istemiyor sen kendini bu kadar üzünce isticekmi hayıur o yüzden bekle bakalım zaman ne gösterecek.bi leylagökhan bide sen çok üzüyorsunuz beni ya biraz dirayetli olun herşey düzelcek.kendine çok iyi bak.

madem tren kaçtı diyor sende arkana bile bakma
hakkınızda hayırlı olsun inşallah en az zararla atlatırsınız....

canım kendini çok hırpalıyorsun çok ağır atlatacaksın galiba bu dönemi.birazcık sakinleş derim ben adam gelcekse zaten gelcek gelmicekse şüphen ortadan kalkacak yoluna bakcaksın .ama yemiyorum uyku ilacıyla uyuyorum filan diyorsun.boşver diyemem ama kimsede senden değerli değil inan .istemiyorsa istemiyor sen kendini bu kadar üzünce isticekmi hayıur o yüzden bekle bakalım zaman ne gösterecek.bi leylagökhan bide sen çok üzüyorsunuz beni ya biraz dirayetli olun herşey düzelcek.kendine çok iyi bak.

canım ya kimseyi üzmek istemem. bikaç gündür daha iyiyim bilmiyorum ilaçlar sayesinde mi. belki de böylesi daha iyi oldu değil mi. aklıma geliyor düşünüyorum bazen sevseydi öyle yapmazdı zaten, sevseydi böyle yapmazdı zaten diyorum. devam etsek de üzülecektim zaten. kıymet bilmeyecekti çünkü. ah salak kafam bırak ne yemekle temizlikle uğraşıyorsun demi. kır iki yumurta yesin, bırak temizliği ortalığı pislik götürsün. ben ne yaptım? güzel yemekler yapcam diye uğraştım ettim yoruldum ondan da yardım istedim, hem çalışıp hem evim her daim temiz düzenli olsun istedim tabiki yalnız başa çıkamayınca da yardım istedim ne oldu ben erkeğim dedi al sana tartışma.

Back
X