• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgisini göstermeyen daha cok sever derler dogru mu ?

sevgicikler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
169
1
96
İstanbul
sizce dogrumudur arkadaslar erkekler sevgısnı gostermıyorsa yada gosteremıyorsa daha cok mu sevdıgınden ??

Kişisine göre değişir. Mesela ben sevgimi çok belli ederim ama eşim daha sert durur. Nerdeyse 4 yıldır evliyim. Annesine bile toplam 10 kere sarıldığını ya gördüm ya görmedim. Mesela küçük abim ve annemde sevgisini içten yaşarlar.

doğru diycem ama kişiden kişiye değişir.ama ben cidden sevgimi gösteremem kimseye anneme dahi ama içten içe çok severim.sevdiklerime bbi zarar gelse herkesten önce ben koşar giderim.gidim sarılım öpim güzel sözler söyliyim yok bende.soğumdur ama kalbim yumuşacktır

Böyle genel geçer tespitler yapmakta millet olarak üstümüze tanımam :128:

Sevgi göstermek kişilikle ilgilidir. Kimi vıcık vıcık yaşar sevgisini, kimi uzaktan sever. Kimi ifade eder, kimi dokunarak belli eder....

sizce dogrumudur arkadaslar erkekler sevgısnı gostermıyorsa yada gosteremıyorsa daha cok mu sevdıgınden ??

Kim diyor bunu?

Bu durumda sevgisini gösteren adam "daha az" seviyor... İlginç...

Kesin, bunu sevilmediğini söyleyip dırdır yapan sevgilisini susturmak için uydurmuştur bir adam... O gün bugündür de sevgilisi "Ama sen beni sevmiyosunnn" diye mızmızlanmamış, sevgisini gösteren erkeklere şüpheyle bakmıştır... Bu söz de dillere pelesenk olmuştur...

Genellemeler "genelde" erkekler lehine:

"Kadına kıza doymuş adam daha çok kıymet bilir": Bütün kızlara doyayım...

"Kel erkekler daha karizmatiktir": Saçım yok ama bende "iş var"...

"Sevgisini göstermeyen erkek daha çok sever": Sevgilime vakit ayırmasam, 10 gün aramasam, "Seni seviyorum" demesem, sarılıp öpmesem de seviyorumdur... Hatta bunları aynı anda 5 farklı ilişkim olsa dahi yapabilirim... Vaktim, enerjim kalmadığında "Neden soğuk duruyorsun?" diye sorarlarsa da "Ben sürekli hediye alan, öpen, sarılan; sevdiğini söyleyen erkeklerden daha çok seviyorum" derim... :51:

Ne alaka ?

Sevgisini göstermemek ne demek ki zaten ?
İllaki dakka başı "seni seviyorum" demesi mi lazım ?
Herkesin sevgisini gösterme biçimi farklıdır ama öyle veya böyle,bir şekilde gösterir.
Bakışıyla,tavrıyla,ilgisiyle mutlaka belli eder.

merhaba,

bence bu kisiden kisiye degisiyor... herkes cok farkli gösterir sevgisini.. nasil 10 parmagin 10uda farkliysa, insanlar da öyle farklidir... ama kimse sevgisini acik acik göstermiyor diye- daha az seviyor degildir.. bu benim düsüncem...

selamlar sevgiler

Ne alaka ?

Sevgisini göstermemek ne demek ki zaten ?
İllaki dakka başı "seni seviyorum" demesi mi lazım ?
Herkesin sevgisini gösterme biçimi farklıdır ama öyle veya böyle,bir şekilde gösterir.
Bakışıyla,tavrıyla,ilgisiyle mutlaka belli eder.

tamamen ayni fikirdeyim. sevgisini göstermek illaki seni seviyorum demek, hergün cicekler getirmek degildir. sevdiginiz kisiye onun degerli oldugu hissini verebiliyorsaniz budur sevgiyi göstermek benim icin. :70:

Asıl sevgisini çok gösteren erkekten korkarım ben.Hele hele ilişkinin başında çok üzerinize düşüp,sizi tam çözmediği halde iltifatlar yağdırıyorsa,hoşa giden vaatlerde bulunuyorsa altından mutlaka bir şeyler çıkıyor.

Genellemelere çok katılmıyorum.Herkesin ilişkiyi yaşama biçmi farklıdır.Ama ilgi gösteren adama sevmiyor demek kadar da saçma bir şey yok bence.E niyeti ne?Sevmiyor ama sevgi gösterisinde bulunuyor.Çok olabilirliği var gibi gelmiyor bana.​

Ya hiç öyle şey olur mu?

Ne yapayım sevdiğini belli etmeyen insanı ben yahu?

Şöyle düşünün karşınızda dünyalar güzeli yumoş yumoş,pembe pembe bir bebecik var..

Kendi evladınız veya kardeşinizin,yakınınızın çocuğu..Çok seviyorsunuz ama sevdiğinizi belli eden bir tip değilsiniz..

O bebeği de hiç öpüp koklamayacaksınız..Normal bir insan için mümkün değil bu!

Hislerini belli etmek,duygular karşısında kendini bir şekilde etmek en doğal insani duruştur..

Allah aşkına ben çok seviyorum sevgilimi ama sevgimi belli edemiyorum,

Ne sarılır öperim,ne sevdiğimi söylerim,diyebilir misiniz?Mümkün mü bu?

Hele erkekler daha çok belli eder,bayanlar yanlış anlaşılmamak için biraz daha çekingen durur..

Adam ağır abi tip biriyse artistlikten yapmaz bunları o ayrı..

Seven hiç sevdiğini belli etmez mi?

Elinizde mis kokulu bir gül varken,koklamadan durabilir misiniz?

Gösterilmeyen sevgi ne işe yarar ki?

Banane senin içindekinden; pratikte kimseye hayrı olmayan bir duygunun varlığından da söz edilemez.

Alakası yok cnm sakın kendini bununla avutma seven her sekılde gosterır sevgısını aldanma derim cunku ben aldandım tecrübeyle sabittir.......:15::15::15::15::15:

mümkün değil hiç belli etmemesi gibi bişi .....belki sever ama sevgisini belli edenlerden çok olmadığı kesin.........

Back
X