• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgisizlik boyle mutsuz edermis

Ben de boşandım. Üstelik 4yasında bir kızım var 5aylık bir oğlum ile...
Etraf erkek kaynıyor. 😅
Adam olanı bulacağım kendime inanıyorum ama VAKTİ gelince..
Yahu ben 2çocuklu 31 yasında bi kadınım. Kendimi gepgenç hissediyorum. Küçükte gösteriyorum zaten bu da şansım. Bak gepgenç dedim genç bile değil.. 😊
Yahu sen 28sin..çocukta yok manyak mısın sen?!
Gez toz eğlen gününü gün et.. Olumlu enerji ver evrene... Bol dua et.
Gülücük açsın yüzünde... Sevgi yay etrafına... Bak nasıl değişiyor o kader.
Ayrıca bak sana ne diyeceğim:

Keşke dediğimiz her şeyde müthiş bir ders vardır.

Dersini al kitabı kapa... Sonra kalp kalp 😍 gözlerle bak etrafa..........

KENDİNİ SEV............... BİR KERE GELİYORSUN DÜNYAYA :KK200:

Küle döndüysen, yeniden güle dönmeyi bekle. Ve geçmişte kaç kere küle dönüştüğünü değil, kaç kere yeniden küllerin arasından doğrulup yeni bir gül olduğunu hatırla.
Hayat süprizlerle dolu sen yeter ki Allah a güven ona sığın dilinden duani hic eksik etme rabbimin senin icin planını bilemezsin.Umutsuzluga kapılma.Guclu ol ve kafana her seyi takma.Ben geçmişten tecrübe ne zaman çok kötü bir sey yaşarsam geçecek diğerleri gibi geçecek derimm.Zaten gerçekte o canımızı toprağa gömüp bir gün tekrar içten içten yeniden kahkaha atmiyor muyuz?
Rabbim yüreğine ferahlik versin.
Amin insallah.Cok dua ediyorum Allaha da siginmasam zaten ne hale gelirim bilmiyorum.Belki benim yasadigimi abarti bulan benden daha kotu durumda olanlar vardir ki var biliyorumda.Allah herkesin yardimcisi olsun.

Şunu da eklemeden geçemeyeceğim.... Hayat bir yerde bir şeyleri alıyor veya değiştiriyor veya alt üst oluyor diyoruz ya biz....

İşte tam ondan sonra bir sey veriyor hemde bayağı istediğimiz bir seyi...

Örnek vereyim:
Çok sevdiğim birisi vardı kaybettim hayat bana sonrasında atanmayı nasip etti...
Sonra evlendim çocuklarım oldu (hayatta en çok istediğim şeydi)
Simdilerde bosandım ve hüzünlendim.
Bu olaydan sonraki hayatımı etkileyecek sıradaki güzel olayı bekliyorum.

Her zaman böyledir. Bir kapı kapanır briisi açılır. Her acı başka bir güzelliğe gebe...

Hayat bu - + - + - +

EN ÖNEMLİSİ Mİ NE? SAĞLIK SAĞLIK SAĞLIK

Ben de boşandım. Üstelik 4yasında bir kızım var 5aylık bir oğlum ile...
Etraf erkek kaynıyor. 😅
Adam olanı bulacağım kendime inanıyorum ama VAKTİ gelince..
Yahu ben 2çocuklu 31 yasında bi kadınım. Kendimi gepgenç hissediyorum. Küçükte gösteriyorum zaten bu da şansım. Bak gepgenç dedim genç bile değil.. 😊
Yahu sen 28sin..çocukta yok manyak mısın sen?!
Gez toz eğlen gününü gün et.. Olumlu enerji ver evrene... Bol dua et.
Gülücük açsın yüzünde... Sevgi yay etrafına... Bak nasıl değişiyor o kader.
Ayrıca bak sana ne diyeceğim:

Keşke dediğimiz her şeyde müthiş bir ders vardır.

Dersini al kitabı kapa... Sonra kalp kalp 😍 gözlerle bak etrafa..........

KENDİNİ SEV............... BİR KERE GELİYORSUN DÜNYAYA :KK200:
Ne kadar guzel olumlu bir enerjiniz var ben burdan bile hissettim.Umarim sizde cok mutlu olursunuz.Insallah hersey guzel olur sizin icinde ❤

Ailem cok rahat degil.Bunlari yapabilsemde cogu seyi yapamam aslinda.Demek istediginizi anladim tabi asil verdiginiz mesaji ama sanirim buna belirli bir zaman sonra ulasabilcem.Hayal kurma kuramiyorum eskiden cok kurardim ne oldu bana da bu kadar koreldim bilmiyorumki.
Biliyosunuz bn de aynı durumdayım ama hayal kurmadan uyumuyorm çok iyi geliyor en azından hedef belirliyrm

Biliyosunuz bn de aynı durumdayım ama hayal kurmadan uyumuyorm çok iyi geliyor en azından hedef belirliyrm
Bir kac kisiden hayal kurmayi duydum aslinda yorumlarda.Hayal kurmayi birakali ne kadar uzun sure oldu diye dusunuyorum.Nasil bu kadar bitik bi hale gelmisim ben aslinda yeni yeni fark ediyorum.Eskiden ne cok hayal kurardim nasil hevesliydim.Yarin iste ilk gunum ev topuzumla hazirlanmiyorum bile.Oyle hevesimi kaybediyorumki icimde sadece endise var.Ama deniycem.Toparlanicam insallah

Bir kac kisiden hayal kurmayi duydum aslinda yorumlarda.Hayal kurmayi birakali ne kadar uzun sure oldu diye dusunuyorum.Nasil bu kadar bitik bi hale gelmisim ben aslinda yeni yeni fark ediyorum.Eskiden ne cok hayal kurardim nasil hevesliydim.Yarin iste ilk gunum ev topuzumla hazirlanmiyorum bile.Oyle hevesimi kaybediyorumki icimde sadece endise var.Ama deniycem.Toparlanicam insallah
Bak ne güzel işede başlamışsınız inşallah

Bu sevgi görme arzusunu o kadar iyi anlıyorum ki, muhtemelen çocukluğunda bunu yaşayamadınız ve şu an bu eksikliği doldurmaya çalışıyorsunuz. Benim de öyleydi, çocukluğumda hiç sevildiğimi hissetmedim, kendimi hep değersiz hissettim hep yalnızdım. Ve şu an da hep bu sevgiyi karşı cinsten birinde bulmaya uğraşıp duruyorum. Sırf o sevgiyi, ilgiyi bulayım diye hep çok verici oluyorum. Ama size bişey söyleyeyim mi? Bizim aradığımız bu sevgi dışarda başka erkeklerde değil, kendi içimizde. İçimizde sevgiye muhtaç bi çocuk var ve biz hala bu çocuğu o sevgiden muhtaç bırakmaya da devam ediyoruz. Önce biz sevicez kendimizi, sevicez ki iyileşelim. Size tavsiyem eğer terapiye gitme imkanınız yoksa bile YouTubeda iyi hissetmek kanalı var, o kanaldaki videoları mutlaka izleyin, kendinizi iyileştirecek bişeyler bulacaksınız.

Bu sevgi görme arzusunu o kadar iyi anlıyorum ki, muhtemelen çocukluğunda bunu yaşayamadınız ve şu an bu eksikliği doldurmaya çalışıyorsunuz. Benim de öyleydi, çocukluğumda hiç sevildiğimi hissetmedim, kendimi hep değersiz hissettim hep yalnızdım. Ve şu an da hep bu sevgiyi karşı cinsten birinde bulmaya uğraşıp duruyorum. Sırf o sevgiyi, ilgiyi bulayım diye hep çok verici oluyorum. Ama size bişey söyleyeyim mi? Bizim aradığımız bu sevgi dışarda başka erkeklerde değil, kendi içimizde. İçimizde sevgiye muhtaç bi çocuk var ve biz hala bu çocuğu o sevgiden muhtaç bırakmaya da devam ediyoruz. Önce biz sevicez kendimizi, sevicez ki iyileşelim. Size tavsiyem eğer terapiye gitme imkanınız yoksa bile YouTubeda iyi hissetmek kanalı var, o kanaldaki videoları mutlaka izleyin, kendinizi iyileştirecek bişeyler bulacaksınız.
Cok tesekkur ederim.Izliycem kesinlikle videolarini.Aslinda ailem sever etrafimda sosyal cevremde sever.Ama ben ikili iliskilerde hep bi yanlizlik yasadim sanirim.

Back
X