sevgisizlik mi? bağlanamamak mı? çözemiyorum

Yesilortu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
655
257
18
33
merhaba kızlar..
Benim sorunum ilişkilerimle alakalı. Birine bağlanamıyorum,güvenemiyorum. İlişkinin başında her şey güzel oluyor genelde ama nedense küçük bir konuda o insandan sıkılıyorum. Yeni insanlar tanımak istiyorum. Bir kelimesinden dahi soğuyorum. Farklı insanlarla konuşma ihtiyacı duyuyorum.Ya da ben tam o insana alışmaya başlamışken o insanın ilgisinin azaldığını farkedip soğuyorum. Ya da ilgisinin azaldığını ben düşünüyorum, belki de ilgisi azalmıyordur. Kimseyi sevemeyecek miyim ben? Neden böyle oluyor? Karşıma çıkanlar doğru insan değil mi yoksa?

merhaba kızlar..
Benim sorunum ilişkilerimle alakalı. Birine bağlanamıyorum,güvenemiyorum. İlişkinin başında her şey güzel oluyor genelde ama nedense küçük bir konuda o insandan sıkılıyorum. Yeni insanlar tanımak istiyorum. Bir kelimesinden dahi soğuyorum. Farklı insanlarla konuşma ihtiyacı duyuyorum.Ya da ben tam o insana alışmaya başlamışken o insanın ilgisinin azaldığını farkedip soğuyorum. Ya da ilgisinin azaldığını ben düşünüyorum, belki de ilgisi azalmıyordur. Kimseyi sevemeyecek miyim ben? Neden böyle oluyor? Karşıma çıkanlar doğru insan değil mi yoksa?
bunun cevabını en iyi sen verirsin kendini en iyi sen tanırsın sonuçta :KK14:

bunun cevabını en iyi sen verirsin kendini en iyi sen tanırsın sonuçta :KK14:

Kendimi tanıyamıyorum. Hayatıma girmek isteyen insandan nasıl uzaklaşırım nasıl soğudum derim bunu da bilmiyorum. Kimseyi sevemiyorum.

Kendimi tanıyamıyorum. Hayatıma girmek isteyen insandan nasıl uzaklaşırım nasıl soğudum derim bunu da bilmiyorum. Kimseyi sevemiyorum.
vallaa çok geniş bi konu sorumluluk almaktan korkuyo olabilirsin ,ya sa bu ilişki heyecanını yitirdi kafasında olabilirsin ne biliyim sayacak çok şey var konuyla ilgili

mesela ayrıldığında sunduğun gerekçeler neler

Gelecekte onunla evlenemeyeceğimi söylüyorum. Ya da farklı olduğumuzu ,yapamayacağımı sürdüremeyeceğimi falan,böyle şeyler diyorum. Bazen üzülmesin diye bahane uyduruyorum. Cünkü o insanla mutlu olamadığımı söylersem onun üzüleceğini düşünüyorum.

merhaba kızlar..

Geçmişte yaşadığın kötü bir anın var . Bilinç altında gizli durumda yeni birini tanıyınca tetikliyor o yüzden adaptasyon sorunu yaşıyorsun. Korkularını yenmen lazım böyle giderse bir dikiş tutturamazsın.

Geçmişte yaşadığın kötü bir anın var . Bilinç altında gizli durumda yeni birini tanıyınca tetikliyor o yüzden adaptasyon sorunu yaşıyorsun. Korkularını yenmen lazım böyle giderse bir dikiş tutturamazsın.

Nasıl yenecegim korkularimi? Ve kötü anılar bana ne düşündürüyor olabilir? Kendimi anlayamiyorum

Nasıl yenecegim korkularimi? Ve kötü anılar bana ne düşündürüyor olabilir? Kendimi anlayamiyorum

Karanlık bir oda var girmiyorsun çünkü çok korkuyorsun dimi peki nasıl yeneceksin ? O odaya korksan bile üzerine üzerine gideceksin ta ki odanın içine girene kadar ... Odaya girdikten sonra bakacaksın ki aslında korkulacak bir şey yokmuş , acı vermiyormuş , ama daha da güçlenmişsin korkularını böyle yenersin, üstüne git kaçma ! Kötü anıların şunu düşündürüyor ; kaybedeceksin, acı çekeceksin , canın yanacak . Kaybetsen nolur , üzülürsün, yalnız kalırsın canın acır dimi. Kaybet canın acısın , üzül ama acı çekmen en fazla 1-2 ay sürüyor. Kaybetme korkusunu sadece kendini çok severek değer vererek yenebilirsin. İnsanız her şeyi kaybedebiliriz .

Karanlık bir oda var girmiyorsun çünkü çok korkuyorsun dimi peki nasıl yeneceksin ? O odaya korksan bile üzerine üzerine gideceksin ta ki odanın içine girene kadar ... Odaya girdikten sonra bakacaksın ki aslında korkulacak bir şey yokmuş , acı vermiyormuş , ama daha da güçlenmişsin korkularını böyle yenersin, üstüne git kaçma ! Kötü anıların şunu düşündürüyor ; kaybedeceksin, acı çekeceksin , canın yanacak . Kaybetsen nolur , üzülürsün, yalnız kalırsın canın acır dimi. Kaybet canın acısın , üzül ama acı çekmen en fazla 1-2 ay sürüyor. Kaybetme korkusunu sadece kendini çok severek değer vererek yenebilirsin. İnsanız her şeyi kaybedebiliriz .

Kaybeymekten korkmak icin sevmek gerekiyor ama degil mi? Bunu yapamiyorum ki kendime sevmek icin izin vermiyorum.

Kaybeymekten korkmak icin sevmek gerekiyor ama degil mi? Bunu yapamiyorum ki kendime sevmek icin izin vermiyorum.

Hayır işte korkudan izin vermiyorsun, daha en başından o korku sana bu duygu durumunu yaşatıyor. Hoşlanıyorsun iş azıcık ilerleyince geri adım atıyorsun. kaçasın geliyor çünkü korkuyorsun. Duygularını iyi takip et .

Hayır işte korkudan izin vermiyorsun, daha en başından o korku sana bu duygu durumunu yaşatıyor. Hoşlanıyorsun iş azıcık ilerleyince geri adım atıyorsun. kaçasın geliyor çünkü korkuyorsun. Duygularını iyi takip et .

Evet tam olarak boyle oluyor. O iliskiyi yurutsem bile araya duvar oruyorum. Bastan sinirimi ciziyorum. Sonunda bitecegini gidecegimi hep hissettiriyorum.

Evet tam olarak boyle oluyor. O iliskiyi yurutsem bile araya duvar oruyorum. Bastan sinirimi ciziyorum. Sonunda bitecegini gidecegimi hep hissettiriyorum.

En çok kendini seveceksin o korkuları böyle yeneceksin ve üzerine gidiceksin. Sanal alemden uzak dur aşkları boş çıkıyor . Reel hayata yönel. Yukarıda arkadaş yazmış konun aklıma geldi

Ne demiş ünlü düşünür Polat Alemdar "sonunu düşünen kahraman olamaz" :KK45:
Birini tanımaya karar verdiğinizde o anın tadını çıkarmaya bakın. Sonunu düşünüp korkularla bir yere varamazsınız ki.
Bir de sırf hayatında biri olsun diye konuşmak için birileriyle konuşma. Zorlama hiçbir şey iyi sonuçlanmaz.

İkizle"Yesilortu, post: 46182228, member: 717765"]merhaba kızlar..
Benim sorunum ilişkilerimle alakalı. Birine bağlanamıyorum,güvenemiyorum. İlişkinin başında her şey güzel oluyor genelde ama nedense küçük bir konuda o insandan sıkılıyorum. Yeni insanlar tanımak istiyorum. Bir kelimesinden dahi soğuyorum. Farklı insanlarla konuşma ihtiyacı duyuyorum.Ya da ben tam o insana alışmaya başlamışken o insanın ilgisinin azaldığını farkedip soğuyorum. Ya da ilgisinin azaldığını ben düşünüyorum, belki de ilgisi azalmıyordur. Kimseyi sevemeyecek miyim ben? Neden böyle oluyor? Karşıma çıkanlar doğru insan değil mi yoksa?[/QUOTE]
İkizler mi burcunuz

merhaba kızlar..
sana uygunu ile tanışmamışsın...
ahh ahh ilk gün gibi hatırlıyorum benimki ile tanıştığımız gün ay parçası gibiydi. 90 kiloydu :D cok sevimliydi. ayrıca yakışıklı ayrıca sempatik ve espirili aşırı centilmen ve sexi. ogun nasıl geçti anlamadım. ertesi gün bile buluşmak istedik ve buluştukda.... sonra da hiç ayrılmadık.
gerçi evlilik ve kv sorunlarımız yüzünden cok yıprandık ayrılsaydık iyi olurmuş da... neyse

Daha evvel bir konunuza yorum yapmıştım.

Sanaldan tanıştığınız bir çocuk size zevzekçe şakalar yapıyordu asker arkadaşı tadında, siz de size şiirler yazmasına odaklanmıştınız, "üstelik kendi yazdığı şiirler" diyordunuz, biz de yüz yüze görüşmediğiniz bu çocuğun başkalarına da o şiirleri yazdığını, onun hadsiz ve densiz olduğunu vs yazmıştık.

Burada mevzu o çocuk değil ama onun yani sadece sanalda kalmış birinin şiirlerinden etkilenmeniz, "bana şiir yazıp sonra neden öyle şakalar yapıyor" diye ikileme düşmeniz tamamen tecrübesizlikten ve gerçek bir ilişki yaşamamış olmanızdan, belki bu çocuktan öncesi de vardır hatta reelde de birileri olmuştur ama tekrarlıyorum o çocuktan etkilenmeniz şimdiye kadar sevmemiş ve sevilmemişliğinizden.

Yani gerçekten sevgi, ilgi ve değer görmemişken kendinizde sorun aramanız, bağlanma problemi yaşadığınızı sanmanız çok manasız, asıl sanalda kalmış muhabbetler üzerinden delice aşık olup evlilik hayalleri olursanız problem olurdu, zaten normal olan bu, ekrana, klavyeye, telefona aşık olacak değilsiniz ya, farklı insanlarla konuşma ihtiyacı duymanız bundan, karşınızdakiler de sanalda kaldığı müddetçe sizden başkalarıyla konuşmaya devam ediyorlar zaten, o mecranın dışına çıkıp reelde görüşmeyen birine sadık kalmak akıl karı olmaz, zaman kaybı olur.

Hiç yaşanmamış duyguların muhasebesini yapmayın, doğru kişiyi bağlarsınız da ona bağlanırsınız da...

Aynı duyguları çoğu kez ben de yaşadım. Şimdi geri dönüp baktığımda onların doğru insan olmadığını anlıyorum. Gün gelir karşınıza doğru insan çıkar ve sevginin de bağlanmanın da en güzelini yaşarsınız. Tabi benimki bir nevi temenni:)

Ayniydim hatta bi ara ben hiç sevemicekmiyim merak ediyorum bu duyguyu diye dert yandigimi biliyorum evlenmek falan çok uzak geliyordu kafamın dikine gidicem illa kimsenin kahrini cekemem sevemiyorum zaten hoslansamda soguyorum diyordum ki ta ki esim karsima cikana kadar be oldu hic anlamadim 3 ay sonra evlenicem ben diye ciktim dugune kadar kimse inanmadi :KK48: yani zamanı ve kişisi vardır bekle sadece ummadigin anda gelir bulur seni tek bir kusur goremezsin artik

Back
X