Daha evvel bir konunuza yorum yapmıştım.
Sanaldan tanıştığınız bir çocuk size zevzekçe şakalar yapıyordu asker arkadaşı tadında, siz de size şiirler yazmasına odaklanmıştınız, "üstelik kendi yazdığı şiirler" diyordunuz, biz de yüz yüze görüşmediğiniz bu çocuğun başkalarına da o şiirleri yazdığını, onun hadsiz ve densiz olduğunu vs yazmıştık.
Burada mevzu o çocuk değil ama onun yani sadece sanalda kalmış birinin şiirlerinden etkilenmeniz, "bana şiir yazıp sonra neden öyle şakalar yapıyor" diye ikileme düşmeniz tamamen tecrübesizlikten ve gerçek bir ilişki yaşamamış olmanızdan, belki bu çocuktan öncesi de vardır hatta reelde de birileri olmuştur ama tekrarlıyorum o çocuktan etkilenmeniz şimdiye kadar sevmemiş ve sevilmemişliğinizden.
Yani gerçekten sevgi, ilgi ve değer görmemişken kendinizde sorun aramanız, bağlanma problemi yaşadığınızı sanmanız çok manasız, asıl sanalda kalmış muhabbetler üzerinden delice aşık olup evlilik hayalleri olursanız problem olurdu, zaten normal olan bu, ekrana, klavyeye, telefona aşık olacak değilsiniz ya, farklı insanlarla konuşma ihtiyacı duymanız bundan, karşınızdakiler de sanalda kaldığı müddetçe sizden başkalarıyla konuşmaya devam ediyorlar zaten, o mecranın dışına çıkıp reelde görüşmeyen birine sadık kalmak akıl karı olmaz, zaman kaybı olur.
Hiç yaşanmamış duyguların muhasebesini yapmayın, doğru kişiyi bağlarsınız da ona bağlanırsınız da...