sevgisizlik mi? bağlanamamak mı? çözemiyorum

İkizle"Yesilortu, post: 46182228, member: 717765"]merhaba kızlar..
Benim sorunum ilişkilerimle alakalı. Birine bağlanamıyorum,güvenemiyorum. İlişkinin başında her şey güzel oluyor genelde ama nedense küçük bir konuda o insandan sıkılıyorum. Yeni insanlar tanımak istiyorum. Bir kelimesinden dahi soğuyorum. Farklı insanlarla konuşma ihtiyacı duyuyorum.Ya da ben tam o insana alışmaya başlamışken o insanın ilgisinin azaldığını farkedip soğuyorum. Ya da ilgisinin azaldığını ben düşünüyorum, belki de ilgisi azalmıyordur. Kimseyi sevemeyecek miyim ben? Neden böyle oluyor? Karşıma çıkanlar doğru insan değil mi yoksa?
İkizler mi burcunuz[/QUOTE]
Hayır kova burcuyum

merhaba kızlar..
Benim sorunum ilişkilerimle alakalı. Birine bağlanamıyorum,güvenemiyorum. İlişkinin başında her şey güzel oluyor genelde ama nedense küçük bir konuda o insandan sıkılıyorum. Yeni insanlar tanımak istiyorum. Bir kelimesinden dahi soğuyorum. Farklı insanlarla konuşma ihtiyacı duyuyorum.Ya da ben tam o insana alışmaya başlamışken o insanın ilgisinin azaldığını farkedip soğuyorum. Ya da ilgisinin azaldığını ben düşünüyorum, belki de ilgisi azalmıyordur. Kimseyi sevemeyecek miyim ben? Neden böyle oluyor? Karşıma çıkanlar doğru insan değil mi yoksa?
Son cümle.

Daha evvel bir konunuza yorum yapmıştım.

Sanaldan tanıştığınız bir çocuk size zevzekçe şakalar yapıyordu asker arkadaşı tadında, siz de size şiirler yazmasına odaklanmıştınız, "üstelik kendi yazdığı şiirler" diyordunuz, biz de yüz yüze görüşmediğiniz bu çocuğun başkalarına da o şiirleri yazdığını, onun hadsiz ve densiz olduğunu vs yazmıştık.

Burada mevzu o çocuk değil ama onun yani sadece sanalda kalmış birinin şiirlerinden etkilenmeniz, "bana şiir yazıp sonra neden öyle şakalar yapıyor" diye ikileme düşmeniz tamamen tecrübesizlikten ve gerçek bir ilişki yaşamamış olmanızdan, belki bu çocuktan öncesi de vardır hatta reelde de birileri olmuştur ama tekrarlıyorum o çocuktan etkilenmeniz şimdiye kadar sevmemiş ve sevilmemişliğinizden.

Yani gerçekten sevgi, ilgi ve değer görmemişken kendinizde sorun aramanız, bağlanma problemi yaşadığınızı sanmanız çok manasız, asıl sanalda kalmış muhabbetler üzerinden delice aşık olup evlilik hayalleri olursanız problem olurdu, zaten normal olan bu, ekrana, klavyeye, telefona aşık olacak değilsiniz ya, farklı insanlarla konuşma ihtiyacı duymanız bundan, karşınızdakiler de sanalda kaldığı müddetçe sizden başkalarıyla konuşmaya devam ediyorlar zaten, o mecranın dışına çıkıp reelde görüşmeyen birine sadık kalmak akıl karı olmaz, zaman kaybı olur.

Hiç yaşanmamış duyguların muhasebesini yapmayın, doğru kişiyi bağlarsınız da ona bağlanırsınız da...

Evet sevip sevilmediğimi düşünüyorum. Çevremdeki erkeklerden de uzak duruyorum. Tecrübem de yoktur belki. Bilemiyorum belki de zamana bırakmak en iyisidir.

Kimseye anlatamadıgınız derdiniz varsa tutmayın icinizde. Sonra geri dönüşü daha kötü oluyor biliyorum kendimden.

Bir uzmandan yardım alın, o sizin yolunuzu bulmanızda yardımcı olacaktır emin olun. Eğer bilinmesin istiyorsan yakın sehrinde bir uzmana gözük. Ya da istanbuldaysan diger yakadaki bir uzmana. Ama icinde tutup büyümesine izin verme, birini sevememekten daha cok zarar verir bu sana.

Üstelik sevmek bambaska bir duygu. Hic telefonu kapatmasın hiç yanımdan uzaklasmasın istersin. Sogumayı bırak gitgide daha da cok ısınırsın. Ben buldum seveceğim birini, belki suan kaybediyorumdur bilmiyorum, ama en azından o duyguyu yasamak bile lütuf gibi bir sey.

Sen yaşamını erteleme, bir uzmandan destek al.

Back
X