Sevgiye açım/Mantıksızca bir ilişkiye devam ediyorum

Niobem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2007
96
2
86
İzmir
işyerinden çıkdıgım biri vardı ile 1,5ay cıkdık. sonra beni ilişkimizin sonlarına dogru eski sewgilisiyle aldattıgını ogrendim. nyse ilişki bitti.
bu eski sewgilimin işyerinde(yani iş yerimizde) yakın bi arkadaşı vardı. 3yıldır birlikte çalışıyorlar kankalar artık. ve bu arkadaşı nişanlı.
kızla 4yıldır birliktelr,1yıldırda nişanlılar. ama ilşkileri ben bildim bileli sallantıda.
işyerinde herkes yazık bu oğlana ,şu kızın yapmadıgı kalmadı bi mutlu olmadı diyıp dururlar. sonra nasıl oldugunu anlamdan onunla aramızda yakınlaşma/hoşlanma olmaya başladı. ve biz hiç bi çıkar ilişkisi gütmeden bi birliktelige başladık. ama kesinlikle ve kesinlikle cinsellik değil. oturuyroz buluşuyorz ii vakit geçiriyoruz. ikimizde mutluyuz. ama bana diyorki bak beni 4 yılldır bi ilişkim var ben bi çırpıda yok sayamam. bitiremem. sana demiyorum beni bekle onu bırakıcamdiye. diyemeıyorum bırakıcaksa o bıraksın dıyor.
ama senle de mutluyum ii geliyorsun bana diyor.

nekadar salakca mantıksızca oldugunu biliyorum. ama ben sewgiye cok acım. ewet o kadar acım ki birinin arta kalan zamanlarında kacamak buluşmalarda sewgi yoklugumu gidermeye çalışıyorum.yazık bana demi. bana diyorki git benden diyor gencsin guzelsin hoşsun benden cok daha iilerine layıksın dıyor. ama lanet olsun gidemiyorum.
lütfen bşey yazın bana . aynada kendi yuzume soylediklerimi bide siz soyleyın tokatlaya tokatlaya.

doğru söylemiş canım.nolur silkelen ve kendini bul.gücünü toplayınca yaparsın emin ol.yapamayacağın şey yok.güçlü ol yapıcaksın ben eminim.sevgiye doyacağın çok güzel bir ilişki çıkacaktır karşına emin ol.

canım benim yaa....
yani bu adam neden bırakmıyor nişanlısını demek ki seviyor..ya da alışkanlık her neyse...
ama sennki sadece yalnız kalma korkusu...
belki karşına bi kişi çıksa ona da bu duyguları hissedeceksin...
her insanın hayatında böyle zamanları olur...benim de olmuştur herkesin yani...
bana kalırsa ondan uzak durmaya çalış...umarım karşına iyi ve yeni biri çıkar..

Burda hickimsenin seni tokatlamaya yargilamaya falan hakki yok, hayat senin hayatin yanlisda olsa dogruda olsa hersey senin kararlarinla gelisir arkadasim...:teselli:

Bir laf vardir "Nehire düstügün vakit nehire kabahat bulma"

Cok tehlikeli sularda geziyorsun canin cok kötü yanacak ve en kötüsüde suclusu sen olacaksin...bile bile yapiyorsun cünkü...:1no2:

Sevgiye ac olabilirsin fakat kendini bu kadar degersiz görmemen lazim, zaten sen kendine deger vermedigin sürece kimseden deger göremessin...
Bence bir uzmana git canim, kendine güvenini ve kendini sevmenin ne kadar önemli oldugnu ögrenmen lazim.şutarafagitti

canım hatanın zaten sen farkındasın
sevgisizlik ne demek çok iyi biliyorum
inan senide anlayabiliyorum
ama bi silkelen bikendine gel
bak kimse böle davranılmayı haketmiyo
sende eminim öüznde iyi bi insansındır
bunu kendine yapma
hiçkimse buna değmez
sevgiyi başka yerlerde ara
ne bileyim bi mutlu bakışta,bir kitapta,snaa gelen güzel bi sözde
eminim ilerki bi zamandaseninde karşına seni hakeden biri çıkıcaktır
ama bu yaptığın sende farkındasın yanlış

Bu ilişkide sevgi açlığını gideremezsin ki..:1no2:
Daha çok üzüleceksin bu işin sonunda maalesef..
Varsayalım ayrıldı,seninle başladı,bu defa da aklına gelecek eski ilişkisi..
İnsanlar bir ilişkiyi bitirdikten sonra biraz kafa toplamak için kabuklarına çekilirler,ama bu adam zaten nişanlıyken seninle görüşmeye başlamış..
Hem sakın unutma bugün başkasına seni tercih eden yarın aynısını sana da yapar..
Seni üzmek istemem ama kişinin referansları önemlidir benim gözümde..

canım,aynı şeyi bazı zamanlar bende hissederim.sanki bataklıktasın çıkmak için çırpındıkça daha çok batıyormuşsun gibi.buradaki ya da çevrendeki insanlar sana ne derlerse desinler; kalbini,mantığını en yakından tanıyan sensin,hükmedebilecek kişi de.en basitinden boş bir sayfa al bir tarafa bu ilişkinin artılarını diğer tarafa eksilerini yaz,senden neler götürdüğünü sana neler getirdiğini daha rahat görebilmek açısından.ilerde daha fazla canının yanmaması için otur kendi adına bir karar ver,sadece kendin için,kendini düşünerek...
inşallah atlatırsın,
sevgiyle kal..

ne kadar yanlış olduğunu bilsende devam ediyorsun.tabiki çok büyük hata yapıyorsun.görüştüğün adam daha evlenmemiş nişanlı,pekala sana değer veriyorsa,onunla olamayacaksa,nişanı bozar seninle ciddi bir ilişkiye başlar.bu çok zor bir iş değil.ama erkekler evli olsun nişanlı olsun hep aynı hikayeyi anlatır.evliğim ama mutlu değilim mecburiyetten sürüyor ayrılmak istiyorum ama o yanaşmıyor gibisinden birsürü yalan.karşıdada buna inanmaya dünden hazır bir kadın varsa.mis gibi iki tarafıda idare ediyorlar.konumunuzu değerlendirip böyle bir ilişkiye layık olup olmadığınıza karar verin.sonrası sizin bileceğiniz bir iş

yanlış olduğu u bilerek hata yapman başına dert açmaz mı :teselli:
kendini neden değersiz hissettiriyorsun benneyaptımki
sen nişanlısının yerinde olmak ister miydin
kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma
artık görüşme kendine çeki düzen ver canım

tabii,adam çokzeki..ikinizde elinin altındasınız... nişanlımdan ayrılamam diyor. ve sizde bunu bile bile onunla görüşüyorsunuz...herşeyi kabul etmişsiniz. adam açık ve net.... gerçeği söylüyor. resmen işine gelirse,bu şekilde görüşelim diyor,sizde onaylıyorsunuz....olay,sizde bitiyor.... yanlışınızın farkındasınız da. neden bitirmiyorsunuz... bu kadar zayıf mısınız?.... yanlışı bile bile,yapacak kadar....biraz daha güçlü olun ve bitirin..... ..

Ya bu adam çok duygusal diğer kişinin ona güvendiğini bilerek onu yüzüstü bırakamam demek istiyor yada çok kurnaz beklentin olmasın senle vakit geçirebilirim ama daha fazla bir adım bekleme benden diye demogoloji yapıyor.

Kaç yaşındasın sen onu merak ettim açıkçası bu kadar sevgiye açım diyince.

canım sonun da cok daha üzüleceksınn
aslında bunu sende biliyorsun ama anlatamıyorsun kendıne...
cicim onlar nişanlılar diyorsun suan..yarın evlilik haberlerı gelınce ne olacak..sana da düğün kartlarını verırrlerse:çok üzgünüm
kuzum yol yakınken bırak kendını alıstr onun yokuluguna..
bak öncekı ilişkınden sonra bu adamı sevebılmşsn yada alışkanlık herneysesengözlerimebaksanab
demekkı bundan sonrada bırını sevebılırsn
olmayack dıe bısey yok
hem sanırm aman aman ölüyorum bitiyorum durumlarında da degılsn..
bence sen onun düğün haberını almadan
o senın ayrılık haberını alsın:1hug:

insanın kendine yaptığı hatayı,kötülüğü
kimse yapamaz...
siz kendinize acırsanız,herkes acır size...
ne demek sevgi açlığı,daha kaç yaşındasınız da,
açlığınızı başkasının kırıntılarından gideriyorsunuz...
önce siz kendinize değer verin,siz kendinizi sevin...
ve sizi bu şekilde kimsenin kullanmasına izin vermeyin...
dimdik duran,ne istediğini bilen bir kişi olun ki
hayatta hep mutlu olursunuz diye düşünüyorum...
sevgiler...

bile bile insan kendini ateşe atarmı hiç? atılıyor demekki...Rabbim iyi etsin ne diyelim...

ohhhhhhh ne ala yaaaaaaa
adam çok kurnaz....
fazlasıyla kurnaz....
madem anlaşamıyor neden bırakmıyor o zaman nişanlısını....
ne selden geçerim ne yardan geçerim hesabı....
adam sizin ona olan zaaflarınızı biliyor ve kullanıyor........
senı sevmıyor
hatta sende onu sevmıyorsun....
kusura bakma acı gelebılır ama sen onu oda senı kullanıyor...
sen hayatındaki boşluğu doldursun dıyorsun
sen de onun demekkı bır boşluğunu dolduruyorsunkı senle beraber...
sen onu sevsen nişanlı ise kıskanır öfkelenır 1 dakka yanında durmassın...
oda senı sevse senle evlenır ............

canım ne olur saf olmayın ya lütfennnnn
inan çok üzülürsün bak sonra....
sevgiye aç olman bır gerekçe degıl......

o kazanıyor ......

kusura bakma arkadaşım, yazık bana diyorsun ama bir de onun nişanlısı açısından bakarsan, hayır sana yazık değil. bir an önce bitirmelisin ve yolunu seninle beraber çizebilecek birini bulmalısın.

çok çetrefilli bi ilişki
anladığım kadırıyla hepiniz aynı iş yerindesiniz
cılkı çıkmış zaten
sevgiye açım die bişey olmamalı bence
mantıklı olmalısın
bu kişiyle birliktelik seni daha çok yıpratacak
kendine uygun birisini seçmelisin
sevgilisi,karısı,vs olmayan birini

Sanırım onunda nişanlısıyla monotonlaşmış ilişkileri ve oda kendine çıkar yol arıyor.. Bri düşünmek gerekirse yıllarını paylaştığı biri ni yüzüstü bırakamaz bir kere sevgi bitse alışkanlık var evlilikte böyle birşey ama daha fazla saygı duyulması gereken durum. Açıkçası senin ilişikin sağlıklı oladığı kadar onarında ilişkisi sağlıklı değil burda 3 kişi yıpranıyor.
Ben derims en kendini çek aralarından neden mi?
Senin sevgi açlığını dindiremez çünkü imkansız gibi birşey... Emin ol rahat olsanız atıyorum 4 sene sonra o kızın durumunda sen olcaktın ama alışkanlıkta bağlılık duygusudur.
Bir söz yazayım : ASK KACMAKTAN COK KOVALAMAYI,GORMEKTEN COK OZLEMEYI,GITMEKTEN COK BEKLEMEYI DOKUNMAKTAN COK DUSLEMEYI SEVER VE O KADAR HÂINDIR KI NEREDE IMKÂNSIZ VAR ONU ... severrr onu seçerrr

Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşıksın onaaa
Umarım en kısa zamanda kendini toparlarsın en iyisi uzman eller derim..
Yolun açık olsun hakkında hayırlısı........

Belliki fazlasiyla acsin sevgiye. Çunku yaptigin hatanin farkinda bile deyilsin.
Zaman zaman sevgiye ac oldugumuz zamanlar olur. Ama acligimizi yanlis yaparak gidermek kendimizi kandirmak olur. Gercekten kalpten gelmeyen iki tatli sozmu bu acligini gideriyo?? Nisanlimi birakicam bile diyemiyo sana. Ki nisanli olmasina ragmen seninle bi iliski yasamasi ve seninde buna izin vermen bile hataa...
Kendine gel ve bitir iliskini. Ikinci planda olman bile iliskini bitirmene yetiyo zaten. Ama sen bunu bu yasta bile bile kabul ediyosun. Evet yazikk sana........
Ask, sevgililik hersey demek deyildir hem. Ugrasicak, kendini mutlu edicek ugraslar bul kendine. Hic deyilse daha az hata yapmis olursun.....

aranızdaki bu anlamsız bağ seni doyurmaz!!
anlamsız diyorum çünkü,adam 4 yıllık ilişkisini ,mutsuz olduğu halde noktalayamacak kadar duyarsız yada isteksiz...neden onun elinde hoş vakit harcadığı bir oyuncak olasın ki,senden sıkılacağı ve diğerine döneceği anı yaşamayı mı bekliyorsun! bu düşünce ile hareket edersen, aşk ta , sevgide ne kalbin doyar ne ruhun..hep sevgiye aç yaşamaya mahkum olursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…