Anladım çok da güzel ama her zaman öyle olmuyor kii ..mesela beni çok seven birisi vardı o olmazdı yani bu kesin olan bir şey çünkü hayata baktığımız nokta farklıydı..hani kimse yanlış anlamasın kınamam ama içki içerdi ne bileyim gece ortamlarına girerdi benim kafa yapım böyle değil ki..Öyle yani bilemedim..
Anladım çok da güzel ama her zaman öyle olmuyor kii ..mesela beni çok seven birisi vardı o olmazdı yani bu kesin olan bir şey çünkü hayata baktığımız nokta farklıydı..hani kimse yanlış anlamasın kınamam ama içki içerdi ne bileyim gece ortamlarına girerdi benim kafa yapım böyle değil ki..Öyle yani bilemedim..
İnşAllah karşınıza temiz, içten, samimi, dürüst , inançlı birisi çıkar...
Anladımm doğru söylüyorsunuzAmiiin teşekkür ederim.. Sizin de karşınıza hayırlı ve gönlünüzün dilediği insan çıkar ve mutlu olursunuz inşallah
sevgiyi her haliyle düşündüm ama sevginin hallerini ne anladım ne de uygulamada başarılı olabildim
yazı için teşekkürler
öyle insanlar karsima cikti cikmasina ama bunun ile bitmiyor ki sonucta basta ister istemez ilk izlenim etkili oluyor onu gectim hayata bakis acisi beklentiler v.s.a.
Amin cümlemizin Insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?