Sevgiyi uzaklarda arama...

tansu32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
236
0
46
İzmir
1 yıldır içime akıttığım yaşlar sonunda son buldu.Mutluluktan mı içimdeki kanayan yaralarım mı depreşdi bilmem.Sonunda o damlalar şu an yanaklarımdan akmakta.Neden mi? Benim böyle mükemmel bir ailem ve erkek kardeşim var.Ewet hepinizin kulağına tüpe olsun söylediklerim; ne olursa olsun hayatta v sana ailenden başka kimse kalmıyor.Kızlar,inanın o sımsacık bir erkek kardeş sarılmasından ve seni seviyorum ablacım haykışından başka güzel hiç bir şey yokmuş.Birinden medet umacaksanız kardeşinize ,ailenize sarılın ki; bütün acılarınızı onlar alsın.İnanın ölsem de gam yemem bu vakitten sonra.Ve şunu da inandım ki,öldürmeyen acı sizi dimdik ayağa kaldırıyor.Korkmayın asla yılmayın.Sizi üzen her şeyi elinizle itip sarılın kardeşinize,o sımsıcak babanızın yüreğine ve o uçsuz bucaksız ana kucağına.Sarılın ki,elalem ibret alsın,kötüler utansın ve sonunda iyiler kazansın...

Gecenlerde bende bir ortamda öyle demistim insanin ailesi kardesi gibi yoktur diye, kadinin biri bana dönüp "o kardesler evlenene kadar, araya elin kizi- oglu girdikten sonra, kardeslede ayni olmuyor" dedi ve moralimi sifir etmisti : D Insallah Allah kardeslerimizede iyi insanlarla karsilastirirda kadinin dedikleri olmaz.

Bosunada dememisler zaten, aglarsa anam aglar, gerisi yalan aglar diye, insan asil teselliyi ve karsiliksiz sevgiyi kendi ailesinden buluyor, digerleri, es dahil, hep bir alisveris niyetinde, sen sevgi gösterirsen sevgi, sen saygi gösterirsen saygi, ama seni oldugun gibi kabul eden bir tek kendi canin kanin ailen oluyor...

Gecenlerde bende bir ortamda öyle demistim insanin ailesi kardesi gibi yoktur diye, kadinin biri bana dönüp "o kardesler evlenene kadar, araya elin kizi- oglu girdikten sonra, kardeslede ayni olmuyor" dedi ve moralimi sifir etmisti : D Insallah Allah kardeslerimizede iyi insanlarla karsilastirirda kadinin dedikleri olmaz.

Bosunada dememisler zaten, aglarsa anam aglar, gerisi yalan aglar diye, insan asil teselliyi ve karsiliksiz sevgiyi kendi ailesinden buluyor, digerleri, es dahil, hep bir alisveris niyetinde, sen sevgi gösterirsen sevgi, sen saygi gösterirsen saygi, ama seni oldugun gibi kabul eden bir tek kendi canin kanin ailen oluyor...[/QUOTE

İki ki varlar.Gerisi boş...Sevgiyle ve sağlıcakla kal...

Kardeş, can be can..
1 Tane erkek kardeşim var,başka da kardeşim yokk.. Canın lazım abla desin, hayırdır len noldu diye bile sormam..

Benim de güzeller güzeli bir ablam var . Yarı annem :) Yeni evlendi . Araya el oğlu da girse hiç değişen bir şey olmadı sadece bizim evimizde yaşamıyor :)
Allah anamızı , babamızı , kardeşlerimizi bizde ayırmasın

1 yıldır içime akıttığım yaşlar sonunda son buldu.Mutluluktan mı içimdeki kanayan yaralarım mı depreşdi bilmem.Sonunda o damlalar şu an yanaklarımdan akmakta.Neden mi? Benim böyle mükemmel bir ailem ve erkek kardeşim var.Ewet hepinizin kulağına tüpe olsun söylediklerim; ne olursa olsun hayatta v sana ailenden başka kimse kalmıyor.Kızlar,inanın o sımsacık bir erkek kardeş sarılmasından ve seni seviyorum ablacım haykışından başka güzel hiç bir şey yokmuş.Birinden medet umacaksanız kardeşinize ,ailenize sarılın ki; bütün acılarınızı onlar alsın.İnanın ölsem de gam yemem bu vakitten sonra.Ve şunu da inandım ki,öldürmeyen acı sizi dimdik ayağa kaldırıyor.Korkmayın asla yılmayın.Sizi üzen her şeyi elinizle itip sarılın kardeşinize,o sımsıcak babanızın yüreğine ve o uçsuz bucaksız ana kucağına.Sarılın ki,elalem ibret alsın,kötüler utansın ve sonunda iyiler kazansın...

aynen öyle bende çok seviyorummmmmmmmmmm ailemiii:16:

Tek evlat olduğum için kardeş sevgisi nedir bilemiyorum...
Fakat özlem duyduğum birşey olduğu kesin... :50:

Anne - baba sevgisini, şefkatini hiç birşeye değişmem.
Hep derim, ne kadar sorun sıkıntı yaşamış olursam olayım,
dünyaları verseler, ailemi hiç birşeye değişmem... :16:

benimde erkek kardeşim var şimdi asker, onu o kadar çok seviyorum ki ailem bir yana o bir yana. Evlendikten sonra ister istemez uzaklaşıyor insan sen uzaklaşmadığını düşünsende o uzaklaşıyor eskisi gibi dertlerini anlatmıyor sevincini paylaşmıyor annemde duyuyorum artık eskiden ilk bana anlatırdı artık öyle değil. ama olsun yine de onu herşeyden çok seviyorum hiç bir şey bu gerçeği değiştiremez.

benimde erkek kardeşim var şimdi asker, onu o kadar çok seviyorum ki ailem bir yana o bir yana. Evlendikten sonra ister istemez uzaklaşıyor insan sen uzaklaşmadığını düşünsende o uzaklaşıyor eskisi gibi dertlerini anlatmıyor sevincini paylaşmıyor annemde duyuyorum artık eskiden ilk bana anlatırdı artık öyle değil. ama olsun yine de onu herşeyden çok seviyorum hiç bir şey bu gerçeği değiştiremez.
Aileler hayatımızdaki en büyük şansımız.

Konu yetersiz galiba
Siz birşeyler çekmişsiniz, sonunda rest çekip ailenize sarılmışsınız gibi
Ne mutlu size

Evet kardeş gibisi yoktur
Sizi onun kadar anlayan yoktur çünkü, aynı ailede yaşamış aynı hüzün ya da mutlulukla büyümüşsünüzdür, o sizin çocukluğunuz anılarınız ilk arkadaşınızdır belki de
Neyse b kadar edebiyat yeter

Ancak herkes sizin kadar şanslı olamayabilir
Her ailede alıp öyle evladını pamuklara sarmıyor maalesef
Sırtınızı dayayabileceğiniz birilerinin olduğunu bilmek bile güzeldir..

Back
X