• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevglm

illa kapanman gerekmiyor bu şekilde seni sanki bir gün mutlaka kapanman lazımmış gibi hissettirmeye çalışıyor farkındamısın?

Evet öyle. Hoş geldin diyoruz tabiki. Ama erkekler kendi sevdigi muhabbetlerden. Kadınlar da kendi sevdigi muhabbetlerden konuşuyor. Ayri odalarda.
Erkeklere erkekler, bayanlara da bayanlar hizmet ediyor.
Biz hep böyle gördük.
gerçekten ne kadar farklıyız birbirimizden. yanii türkiye bir mozaik boşuna dememişler. ben bu yaşantıları inanın kkda okuyarak öğrendim.

gerçekten ne kadar farklıyız birbirimizden. yanii türkiye bir mozaik boşuna dememişler. ben bu yaşantıları inanın kkda okuyarak öğrendim.

Ben de onu dusundum. Ve hic boyle yasantisi olan kimse gormedim etrafimda kalabalik ailemde. Ama bu sitede fazlaca var. Bu insanlar nerde ben niye gormuyorum gercek hayatta?

Ben de onu dusundum. Ve hic boyle yasantisi olan kimse gormedim etrafimda kalabalik ailemde. Ama bu sitede fazlaca var. Bu insanlar nerde ben niye gormuyorum gercek hayatta?
evet. bende hiç görmemiştim. ne ailemde ne arkadaşlarımda ne çevremde..
ama kkda karşılaşıyorum..

Back
X