- 19 Kasım 2018
- 4.123
- 7.027
- 158
Hediye konusunu okudum..hediye olayini hiçbir zaman maddiyatla olcmem, ammavelakin burda ince bir nüans var. Bu adam benim sevgilimse, kendisi iyi markalardan alışveriş yapmayı, giyinmeyi vs biliyorsa ve özel bir günde kalkıp da bana uyuduruk kalitesiz bişey aldıysa işte orda dururum. Çünkü orda bir tercih var. Kaliteyle kalitesizliği ayırt edebilecek bir adam, maddi gücü yerinde ve bana layık gördüğü şey o demek ki. Bu benim için önemli bir nokta.
Uzak mesafe ilişkisi kısmına gelince. Bir kere bile atlayıp yanıma gelmedi demişsiniz. Uçak korkusu varmış vs vs. Bence bunlar fazlasıyla bahane. Uçaktan korkan otobüsle gelir. Otobüs olmazsa kendi aracina atlar. İsteyene seçenek çok. Adamın içinde yok demek ki. Bizim de eşimle uzak mesafe ilişkisiydi. 2 saat için 700 km yapardı git gel. Gelir görür, gece otobüsüyle dönerdi.
Siz bu adamla yol yakınken bitirin bence.
Uzak mesafe ilişkisi kısmına gelince. Bir kere bile atlayıp yanıma gelmedi demişsiniz. Uçak korkusu varmış vs vs. Bence bunlar fazlasıyla bahane. Uçaktan korkan otobüsle gelir. Otobüs olmazsa kendi aracina atlar. İsteyene seçenek çok. Adamın içinde yok demek ki. Bizim de eşimle uzak mesafe ilişkisiydi. 2 saat için 700 km yapardı git gel. Gelir görür, gece otobüsüyle dönerdi.
Siz bu adamla yol yakınken bitirin bence.
işte böyle insanlar aramizdalar malesef bizi buluyorlar enerji yasami değiştirmem gerekirdi evlenmeden